- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.561
Peki tesekkur ederim.ben baktirdim .zamani tutmadi ama sonuc biraz tuttu:)
Bende de çok küçük bir detay dışında çıkan olmadıKizlar eyleme baktirip da tahminlerinde zanani tutturdugu birileri var mi aranizda?
Aynen katılıyorum önce küçük rakamlarla başladı bana (50tl) sonra bu falda göremiyorum şöyle bakmam lazım o 150 tl fln en son 250 ye çıktı ama vermedim tabi ki o kadar paraBen Çınar'ın tavrını beğenmedim hiç. Resmen para odaklı yaklaşıyor. Konuşma tarzı , tavrı çok lakayt geldi. Tamam onların amacı para ama ne bileyim insan bu kadar ticaret hissiyatına girince, sevimsiz hissediyor karşısındakini.
Kim onlar Can'ım hangisi iyiydi?Kızlar yok mu başka acaba memnun kalınan. Şu an beklediğim Seda, Gülseren ve Zeynep falı var. Bakalım bir kerede 3 kuş vurmuş olacağız çıkarsa.
Ben 3 kere baktırdım çıkmıyor canım eylemBende de çok küçük bir detay dışında çıkan olmadı
Hera kaça bakıyor ??Telefonda baktırdığım kişiler
1)zeynep burdan birinin tavsiyesi ile baktırdım eh işte yani açıkçası durumumu bilemedi ben yeni evlendim bana bekar olduğumu vs söyledi
2) hera whatsappten bakıyo instagram adı @heratarotdunyasi evllik tarihimi bildi verdiği tarih tuttu ve tutan söyledikleri var yine yaşadığım
3) telefonda yine serap diye bir kadın 3 ay evvel baktırdım ama söylediği tarih tutmadı hatta tam tersini yaşadım sosyal medya adresi yok
hera gerçekten baktırmaya değer miTelefonda baktırdığım kişiler
1)zeynep burdan birinin tavsiyesi ile baktırdım eh işte yani açıkçası durumumu bilemedi ben yeni evlendim bana bekar olduğumu vs söyledi
2) hera whatsappten bakıyo instagram adı @heratarotdunyasi evllik tarihimi bildi verdiği tarih tuttu ve tutan söyledikleri var yine yaşadığım
3) telefonda yine serap diye bir kadın 3 ay evvel baktırdım ama söylediği tarih tutmadı hatta tam tersini yaşadım sosyal medya adresi yok
Ben mail attım kadına baktırırsam yazarımhera gerçekten baktırmaya değer mi
Ben de görmedimBen daha cıkanbi fal gormedim
Ben de görmedim
Burda eski üyelerdenim fal baktırmamak için kapatmıştım üyeliğimi
Didem yiğit burak kurtuluş medyum belkıs eylem ankarada bir kaç falcı adlarını unuttum hepsi eski nişanlımla barışacağımı söylemişti geçen yıl.. Bırak barışmayı adam eski sevgilisi ile evlendi
Bende başka biri ile evlendim.. iyi ki eşimle evlenmişim
Bir tek bir kişi söyledi bana yeni birisi olacağını inanmamıştım kızmıştım o zamanlar
Şimdi arada bir ruhum daralınca kendisine baktırıyorum
Fala bel bağlamamak lazım hayal kırıklığına uğruyor insan çünkü
Terapi gibi görmek lazım
Bu heraya nasıl ulaşabilirim?Telefonda baktırdığım kişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?