Telefonda Fal Bakanlar

Ben Çınar'ın tavrını beğenmedim hiç. Resmen para odaklı yaklaşıyor. Konuşma tarzı , tavrı çok lakayt geldi. Tamam onların amacı para ama ne bileyim insan bu kadar ticaret hissiyatına girince, sevimsiz hissediyor karşısındakini.

Aynen katılıyorum önce küçük rakamlarla başladı bana (50tl) sonra bu falda göremiyorum şöyle bakmam lazım o 150 tl fln en son 250 ye çıktı ama vermedim tabi ki o kadar para

Bide yıldızname için ismindeki harflerin sayısına göre fiyat değişiyor çok harf varsa daha maliyetli dedi böyle bi saçmalık olabilir mi

Kızlar yok mu başka acaba memnun kalınan. Şu an beklediğim Seda, Gülseren ve Zeynep falı var. Bakalım bir kerede 3 kuş vurmuş olacağız çıkarsa.

Telefonda baktırdığım kişiler
1)zeynep burdan birinin tavsiyesi ile baktırdım eh işte yani açıkçası durumumu bilemedi ben yeni evlendim bana bekar olduğumu vs söyledi
2) hera whatsappten bakıyo instagram adı @heratarotdunyasi evllik tarihimi bildi verdiği tarih tuttu ve tutan söyledikleri var yine yaşadığım
3) telefonda yine serap diye bir kadın 3 ay evvel baktırdım ama söylediği tarih tutmadı hatta tam tersini yaşadım sosyal medya adresi yok

Hera kaça bakıyor ??

hera gerçekten baktırmaya değer mi

Ben daha cıkanbi fal gormedim
Ben de görmedim

Burda eski üyelerdenim fal baktırmamak için kapatmıştım üyeliğimi

Didem yiğit burak kurtuluş medyum belkıs eylem ankarada bir kaç falcı adlarını unuttum hepsi eski nişanlımla barışacağımı söylemişti geçen yıl.. Bırak barışmayı adam eski sevgilisi ile evlendi

Bende başka biri ile evlendim.. iyi ki eşimle evlenmişim
Bir tek bir kişi söyledi bana yeni birisi olacağını inanmamıştım kızmıştım o zamanlar
Şimdi arada bir ruhum daralınca kendisine baktırıyorum
Fala bel bağlamamak lazım hayal kırıklığına uğruyor insan çünkü
Terapi gibi görmek lazım

Kim o kişi acaba telefonu var mı?

Bu heraya nasıl ulaşabilirim?
Mail attım cevap vermedi

6 aydır her hafta fal baktırıyorum her baktırmama önümüzdeki ay sana dönecek diyorlar biz ayrılalı 7 ay oldu bu hesaba göre 6 kez barışmış olmamız gerekiyordu ve öğrendim ki çoktan başka birisiyle görüşmeye başlamış bile bu da demek oluyor ki baktırdığım tüm falların gerçekleşme ihtimali bile kalmamış oluyor mercan sayhan, elmira, olgu, burak, eylem ve daha niceleri bunu da yazayımda aklınızda bulunsun biliyorum hepiniz fal işinin boş olduğunu düşünüyorsunuz ve biliyorsunuz ama gerçekten belki unutacağım bir adam için 7 aydır boş umutlarla bekliyorum kısacası ben yandım siz yanmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…