Telefonda Fal Bakanlar

Bu heraya nasıl ulaşabilirim?
Mail attım cevap vermedi

Mail yoluyla cevap veriyor. Ben baktırmadım ama hemen dönüş yapıyor.
Çok haklısın ben ne zaman bu son desem de olmuyor. Bu iş bağımlılık yapıyor. Şu an resmen umut bağımlısıyız.

Iyi aksamlar kizlar az önce heraya kahve fali baktirdim. Fakat keske baktirmasaydim. Sordugum sorulardan yola cikarak yorumlar yapti. Üstelik ani dahi yorumlayamadigi gibi sana okuma yapilmis, yildizini yükseltmeliyiz detay istiyorsan su fali bakmaliyim gibi abuk sabuk yorumlar yapti. Gercekten ilk kez verdigim paraya acidim. Ben yandim siz yanmayin. Zaten binnaz abla sayfasinda da bir cok kisi bu durumu belirtmis kendisi hakkinda. Baktirdiktan sonra okudum yorumlari malesef.

hepte yeni üyeler olumsuz yorum yapıyor güzel karalama hangisi acaba olumsuz yorum yapan heraya diğer falcılardan biri artık emin olduk iyice

neyse eylemden de randevu aldım yarın baktırıcam onu da deneyeyim yorumlarımı yazarım
yeni üye olup öven karalayanda pek reklamcı doldu buralar

hepte yeni üyeler olumsuz yorum yapıyor güzel karalama hangisi acaba olumsuz yorum yapan heraya diğer falcılardan biri artık emin olduk iyice
Bende heraya baktırmıştım kendi içerisinde yazışırken bile çelişmişti. Bana iş ile ilgili sıkıntılısın demişti iyide ben çalışmıyordum ki. Evet bazı şeyleri bilgi ama kritik bazı şeyleri bilemedi ben su falı baktırmıştım yıldızın düşük işlem yapalım banada dedi. Bende beğenmedim. İnsanlar fikir beyan etmek için buradalar ayrıca . Bende verdiğim paraya acımıştım açıkcası arkadaşa katılıyorum. Size çıkıyor olabilir başkasına çıkmaması onun o kişiyi karaladığı anlamına gelmez. Herkes düşüncelerini yazsın diye bu site var. Ayrıca başka yerlerdede gayet eski üyelerde beğenmediğini yazıyorlar. Sizin bu kadar korumacı bir tavırda olmanıza anlam veremedim. Her falcıyı beğenende var beğenmeyenlerde var sonuçta bu enerji işi. Açıkcası bana doğru dürüst gelecekle ilgili birşeyde söylemedi söylemeye çalıştığı şey önce yanlıştı sonrada onu toparlayacağım derken kendi içinde çelişti ve havada kaldı.

Heraya bende baktırdım yazılanları okuyunca tek ben değilmişim dedim sanırım herkese işlem yapalım diyor banada yıldızını yükseltelim falan dedi şu anki durumumu bile bilemediği için gelecekle ilgili söylediklerini beklemiyorum boşa paranız gitmesin

Ben de telefonda İlgen diye birine baktırdım buradan aldığım bir tavsiye üzerine. Her yeni baktırmamda bir bekleyiş sürecinin daha içine giriyorum. Söyledikleri şeyler mantıksız gelmedi. Tutarsız değildi. Zaten son 4 baktırdığım kişi de birbiriyle aynı şeyi söyledi neredeyse. Kafadan sallamıyor gibi geldi. Kısacası iyi gibiydi. Çıkarsa yazacağım tabii ki.

Bahsettiğiniz kişi ne falına bakıyor acaba? Bir de ücreti nedir?

Tarota bakıyor ama dediğine göre ebced hesabıyla da baktı bir şeyler.50₺ ya baktı bana ama belki başkalarına daha düşük ya da daha yüksek bakıyordur bilmiyorum. Bir de çok fazla referans bulamadım hakkında. Kendisini baya övdü o ayrı da çok iyi ya da çok kötü diyen yok

İzmirde bilinen biridir Can'ım
Ben izmir dışında yaşadığım için telefon ile rica edip baktırıyorum arada ayrıca bende 50 tl ödüyorum
Bir de fallara bel bağlamayın lütfen terapi gibi görün
Geçen yıl ben çok çektim siz çekmeyin

İyi ki baktırmamışım o zaman

Bazen forumda öyle yorumlar oluyor ki insanlar tavsiye vermek, ya da olumsuz yorumlarını söylemekten imtina ediyor. Lütfen memnun olanlar burdan yazsın.

Bazen forumda öyle yorumlar oluyor ki insanlar tavsiye vermek, ya da olumsuz yorumlarını söylemekten imtina ediyor. Lütfen memnun olanlar burdan yazsın.
Herkes aynı fikirde olamaz tabi ki yeri geliyor evdeki kardeşimizle aynı şeyi beğenmiyor ya da aynı fikirde olmuyoruz kaldı ki burada kaç bayan yazışıyoruz tabi ki fikrimizi söyleyeceğiz söylemeyeceksek çekineceksek bu forum neden var o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…