Telefonda Fal Bakanlar

yeni üye olup direk reklam yapan üyeleri gördük sonuçta burda yeni üye olup biri övülse hemen reklam deniyor karalama olarak algılamamız çok doğal

yeni üye olup direk reklam yapan üyeleri gördük sonuçta burda yeni üye olup biri övülse hemen reklam deniyor karalama olarak algılamamız çok doğal
Ben biraz sizin tepkinizi fazla buldum açıkcası evet size çıkıyor olabilir ama başkasına çıkmak zorunda da değil. Ayrıca yorum yapan kişide çok aşırı derecede bir karalama kampanyası başlatmamış benim yada benden sonra yorum yazan arkadaş seviyesinde bir yorum yapmış. O arkadaşla da harfiyen aynı fikirde olduğumu tekrarlıyorum da hera için.

doğrudur siz beğenmemiş olabilirsiniz şuana kadar tek ona değil diğer beğendiğim falcılarada yeni üye olup karalama yapanlar olunca onlarada yazdım bu arada yeni üye olup övenlerede aynı tepkiy veriyoruz hepimiz

Hanimefendi beklentiniz nedir? Bu foruma yeni üyeler iyi/kötü yorum yazamasin mi yani?
bakın anlamıyorsunuz sanırım hala?
buraya yeni üye olup falcı öven herkese reklamcı diyoruz
yine yeni üye olup hemen ilk mesajlarında birine olumsuz yorum yapanada pek inandırıcı gelmemesi normal oluyor öyle bir his uyandırıyor nesini anlamadınız?

Ben telefonda baktırdığım tüm falları yazarım okumak için. Dün gece de okudum. Durum şu şekilde:

Kurtuluş: Detaylı analiz değilmiş. Sadece akıl yürütmelerle ve sanırım hislerle söylemiş boşuna para almış

Eylem: Kalıbımı basarım, iddaya girerim, adım kadar eminim dediği olayların hepsinin tırt olduğunu farkettim. Ona kalsa memur olmuştum.

Erden : Çok yüzeysel ve nasihat dolu geçmiş. Sadece ilk aşamada etkilemek için benimle alakalı bir şeyler bilmiş. Ama kopuk bir fal geçmiş. Sorularla, ağızdan laf almalarla geçmiş.

Ali: Benimle alakalı o da aslında yüzeysel bir şeyler bilmiş. Yine de zamanı var ama. Çok da etkileyecek bir fal değilmiş.

Beklediğim Seda, Gülseren, İlgen ve Zeynep var. Bakalım ne çıkacak onlardan.

ben de özetliyim faydam olsun, eyleme iki kere baktırdım, asıl konu dışında işle ilgili dedikleri cıktı, asıl konuda birkac arama fln olcak hemde cok yakın demisti 6 ay sonra oldu. tam arama da değil ama iletişim diyelim. kesinkez söylediklerinden cıkan yüzdeye vurursam yüzde kırktır.

kurtuluşa baktırmışım o da yüzde otuz bilmiş geri kalan esma önerisi, sirkeli suyla yıkanma,nazar alımı,korunması fln filan.

yıldızname mehmet de harika bir kişilik analizi asıl olacak olay için olumsuzluk ama yine de olacağı 2 ay içinde iletişim..genel olarak yüzde seksen bildi diyebilirim. memnun kaldım bayaa..

onur taylan yüzde yetmis bildi diyebilirim zamanı onbeşgün saptı ama olsun.geçmişte cıktı üc kere baktırdım..simdi yeni baktırdım beklemedeyim..

Yıldızname mehmet ve onur taylan kim nerede bakıyorlar ?

ya şurda "falları terapi gibi görün, gaybı zaten allah bilir" falan yazmayın lütfen. gelip 250-300 tllik falcı önerip, terapi gibi görün diyen var. gerçkten her çeşit terapiye giderim o paraya, psikyatrik terapiden tut alternatif tıp terapilerine kadar yani bir zahmet önerirken biraz bir şeyler bilen falcılar önerin. adı üstünde falcı. psikolog ya da psikiyatrist istesek ona gideriz.

ben şeymanur diye birine baktırdım, arkadaşım da baktırdı. benimki daha düz bi faldı, sadece erkek meselesinden söz etti çünkü şu an tek sorunun bu dedi. ama kıza daha detaylı bakmış. bana aralık sonuna kadar süre verdi eğer tutarsa direkt no veririm size. 50 tlye bakıyor, adana'da sanırım. bi onbeş gün bekleyelim ama.

Bugün biraz daha ucuza ama çok da uzun bakmayan Kuzey diye birini buldum. Fena değil gibi geldi bana baya memnun kalanı var. Bilginize kızlar

cnm facebookda onurtaylan yaz direk cıkıyor. mehmeti de burdan cok baktıran oldu. internette de numarası var.
Mehmet instagram da yazıp çıkansa açıkçası ben dahil bir kaç kişiye de aynı şeyleri söylemiş kişilik. Olumsuzluk hat safhada. Ama belki diğer baktıranlara öyle bir şey olmaz siz bilirsiniz. Ama ben memnun kalmadım. Onur taylan ı denemedim. Baktırıp memnun kalan var mı?

Şekerim Onur Taylan kimdir? Feysbukta aradım bir tane medyum onur taylan çıktı, o da televizyona çıkmış sanırım fotolarını koymuş :) ne kadara baktırdın, ne baktırdın?

Hanımlar ben şimdi baktırdım tavsiye üzerine aradım Medyum Atusa Hanımı herseyi fazlasıyla bildi ama şoklardayım benım bilmedigim cevremin bilip benı uzmemek adına soylemedigi şeyleri bile soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…