- 18 Aralık 2009
- 6.550
- 8.043
- 773
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.601
Bende heraya baktırmıştım kendi içerisinde yazışırken bile çelişmişti. Bana iş ile ilgili sıkıntılısın demişti iyide ben çalışmıyordum ki. Evet bazı şeyleri bilgi ama kritik bazı şeyleri bilemedi ben su falı baktırmıştım yıldızın düşük işlem yapalım banada dedi. Bende beğenmedim. İnsanlar fikir beyan etmek için buradalar ayrıca . Bende verdiğim paraya acımıştım açıkcası arkadaşa katılıyorum. Size çıkıyor olabilir başkasına çıkmaması onun o kişiyi karaladığı anlamına gelmez. Herkes düşüncelerini yazsın diye bu site var. Ayrıca başka yerlerdede gayet eski üyelerde beğenmediğini yazıyorlar. Sizin bu kadar korumacı bir tavırda olmanıza anlam veremedim. Her falcıyı beğenende var beğenmeyenlerde var sonuçta bu enerji işi. Açıkcası bana doğru dürüst gelecekle ilgili birşeyde söylemedi söylemeye çalıştığı şey önce yanlıştı sonrada onu toparlayacağım derken kendi içinde çelişti ve havada kaldı.
Ben biraz sizin tepkinizi fazla buldum açıkcası evet size çıkıyor olabilir ama başkasına çıkmak zorunda da değil. Ayrıca yorum yapan kişide çok aşırı derecede bir karalama kampanyası başlatmamış benim yada benden sonra yorum yazan arkadaş seviyesinde bir yorum yapmış. O arkadaşla da harfiyen aynı fikirde olduğumu tekrarlıyorum da hera için.yeni üye olup direk reklam yapan üyeleri gördük sonuçta burda yeni üye olup biri övülse hemen reklam deniyor karalama olarak algılamamız çok doğal
doğrudur siz beğenmemiş olabilirsiniz şuana kadar tek ona değil diğer beğendiğim falcılarada yeni üye olup karalama yapanlar olunca onlarada yazdım bu arada yeni üye olup övenlerede aynı tepkiy veriyoruz hepimizBen biraz sizin tepkinizi fazla buldum açıkcası evet size çıkıyor olabilir ama başkasına çıkmak zorunda da değil. Ayrıca yorum yapan kişide çok aşırı derecede bir karalama kampanyası başlatmamış benim yada benden sonra yorum yazan arkadaş seviyesinde bir yorum yapmış. O arkadaşla da harfiyen aynı fikirde olduğumu tekrarlıyorum da hera için.
Hanimefendi beklentiniz nedir? Bu foruma yeni üyeler iyi/kötü yorum yazamasin mi yani?doğrudur siz beğenmemiş olabilirsiniz şuana kadar tek ona değil diğer beğendiğim falcılarada yeni üye olup karalama yapanlar olunca onlarada yazdım bu arada yeni üye olup övenlerede aynı tepkiy veriyoruz hepimiz
bakın anlamıyorsunuz sanırım hala?Hanimefendi beklentiniz nedir? Bu foruma yeni üyeler iyi/kötü yorum yazamasin mi yani?
Çıkmıyor Can'ım Eylembu arada eyleme baktırdım bugün 10 üzerinden 5 diyebilirim genel ve detaysızdı açıkçası ama bildiği durumlarda oldu geçmişten
Yıldızname mehmet ve onur taylan kim nerede bakıyorlar ?ben de özetliyim faydam olsun, eyleme iki kere baktırdım, asıl konu dışında işle ilgili dedikleri cıktı, asıl konuda birkac arama fln olcak hemde cok yakın demisti 6 ay sonra oldu. tam arama da değil ama iletişim diyelim. kesinkez söylediklerinden cıkan yüzdeye vurursam yüzde kırktır.
kurtuluşa baktırmışım o da yüzde otuz bilmiş geri kalan esma önerisi, sirkeli suyla yıkanma,nazar alımı,korunması fln filan.
yıldızname mehmet de harika bir kişilik analizi asıl olacak olay için olumsuzluk ama yine de olacağı 2 ay içinde iletişim..genel olarak yüzde seksen bildi diyebilirim. memnun kaldım bayaa..
onur taylan yüzde yetmis bildi diyebilirim zamanı onbeşgün saptı ama olsun.geçmişte cıktı üc kere baktırdım..simdi yeni baktırdım beklemedeyim..
cnm facebookda onurtaylan yaz direk cıkıyor. mehmeti de burdan cok baktıran oldu. internette de numarası var.Yıldızname mehmet ve onur taylan kim nerede bakıyorlar ?
Mehmet instagram da yazıp çıkansa açıkçası ben dahil bir kaç kişiye de aynı şeyleri söylemiş kişilik. Olumsuzluk hat safhada. Ama belki diğer baktıranlara öyle bir şey olmaz siz bilirsiniz. Ama ben memnun kalmadım. Onur taylan ı denemedim. Baktırıp memnun kalan var mı?cnm facebookda onurtaylan yaz direk cıkıyor. mehmeti de burdan cok baktıran oldu. internette de numarası var.
ben de özetliyim faydam olsun, eyleme iki kere baktırdım, asıl konu dışında işle ilgili dedikleri cıktı, asıl konuda birkac arama fln olcak hemde cok yakın demisti 6 ay sonra oldu. tam arama da değil ama iletişim diyelim. kesinkez söylediklerinden cıkan yüzdeye vurursam yüzde kırktır.
kurtuluşa baktırmışım o da yüzde otuz bilmiş geri kalan esma önerisi, sirkeli suyla yıkanma,nazar alımı,korunması fln filan.
yıldızname mehmet de harika bir kişilik analizi asıl olacak olay için olumsuzluk ama yine de olacağı 2 ay içinde iletişim..genel olarak yüzde seksen bildi diyebilirim. memnun kaldım bayaa..
onur taylan yüzde yetmis bildi diyebilirim zamanı onbeşgün saptı ama olsun.geçmişte cıktı üc kere baktırdım..simdi yeni baktırdım beklemedeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?