- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.621
Merhaba medyum atusaya baktırın derim şimdi baktırdım muazzamdıŞekerim Onur Taylan kimdir? Feysbukta aradım bir tane medyum onur taylan çıktı, o da televizyona çıkmış sanırım fotolarını koymuş :) ne kadara baktırdın, ne baktırdın?
MerhabAlar medyum atusaya baktırın derim şimdi yıldıznagme baktırdım tavsiye ediyorumVar mı düzgün tavsiye ?
bi kere yazmışsın anladık da herkese ayrı ayrı aynı şeyi yazma sebebin?MerhabAlar medyum atusaya baktırın derim şimdi yıldıznagme baktırdım tavsiye ediyorum
nedense şaşırmadım :)Medyum atusa diye nette aradigimda hakkinda dolandirici diye yorumlar var...
Reklam Olabilir mibi kere yazmışsın anladık da herkese ayrı ayrı aynı şeyi yazma sebebin?
şüphesiz :)Reklam Olabilir mi
Yiğitin numarasını alabilir miyim ? Ne kadara bakıyor ?yigite bende her firsata baktiririm.. yakin gelecekte iyidir :)
Ya yiğitin numarasını alabilir miyim ?bu konuyu sevdim. telefonda baktırdıklarım: yiğit, gülsüm, elmira, ayla
ayla mevcut durumu biliyor, orta halli. daha ucuza bakıyor diğerlerine göre, o yüzden iyi denebilir. ama ulaşması zor. ben ulaşamadığım için bırakmıştım en son.
yiğit: bende kilit bir şey bildi, erkek arkadaşımla görüşmüyorduk verdiği tarih içinde barıştık.
elmira: geçmişte baktırmıştım üç dört yıl önce, hayatımı olduğu gibi çizdi. dediği her şeyi yaşadım uzun vadede. yeni baktırdım yakın zamanda, eskisi kadar iyi olmasa da iyiydi. daha bekleyeceğim ama onun dediklerinin çıkmasını. zamanıvar.
gülsüm: bende baya iyiydi ilk falda çok heyecanlanmıştım. sonra rutine bağladık.
Keşke banada çıksa.. çok kısa sürede hamile kalacağımı söylemişti 1,5 ay geçti :)Bana çınarın bir söylediği çıktı
Bebeğimin kız olduğunu öğrendik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?