Telefonda Fal Bakanlar

Arkadaşlar iyi aksamlar :)))
Benim uzun zamandır ara ara fal baktırdığım bir arkdaşm daha var , bayadır yoğun olduğundan adını yazamıyordum çünkü telefon da etseniz geri dönüş alamayacaktınız.geçen gittim ve yine kahveme baktırdım her zamanki gibi çok memnun kaldım. Bir çok şeyi biliyor iyi de olsa kötü de olsa söylüyor zaten , isteyen olursa veririm no sunu fiyatları pahalı değil yıldızname ye de bakıyor :))
Bu arada seda yı bilenleriniz bilir bazılarınızın enerjisi tutmamış biraz belaltı vıran bir bayan ama olsun uzun vadede bildiği çok şey oldu bende :))
Forgetmenot16 ın önerdiği zeynep hanım ise şuanki durum analizi evet cok iyi ama diğer söyledikleri için zaman var mayısa kadar filan :))
Onun dışında şu isim analistine gitmek istedim melike aydın suya vakıyor diye biliyorum ve 12 den vuruyormus fakat seansı 250 tl :)) belki paralanınca ...

Senin yorumlarına güvenirim bilirsin çok numara almışlığımda var senden şu zeyneple neslihan kimdir ne falı bakar ne kadara bakar biraz detay istesem?

Arkadaşının nosunu verir misin baktırayım

Senin yorumlarına güvenirim bilirsin çok numara almışlığımda var senden şu zeyneple neslihan kimdir ne falı bakar ne kadara bakar biraz detay istesem?

Zeynep su falına bakıyor Neslihan ne falına bakıyor bilmiyorum. Zeynep anda iyi ve Zeynep in bir dediği de bana değil ama bir arkadaşıma çıktı. Benimki için bekliyorum şu an çıkacak gibi durmuyor Neslihan ve Zeynep ama dediğim gibi beklemedeyim. İkisi dışında yok maalesef. Bektaş diye biri varmış başka bir başlıktan aldım. Baya öven iki arkadaş vardı ama sanırım ona paramı kaptırdım bakmıyor çünkü. Durum böyle. Baktıracağım dersen Zeynep e baktır bence Neslihan da aza bakmıyor Çünkü

Yok beğenmedim kesinlikle. olumsuz konuştu sorun o değil. Bilemedi. Benim yönlendirmem sonucu kadın falı baktı. Hiç olmayacak bir şeyi söyledi ki o söylediği imkansız gerçekten. Hani çıkar belki diyebileceğim bir şey değil. Ben tavsiye etmiyorum. 100 kişiye bakar aynı şeyleri söyler 1 ine tutar cinsinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…