- 7 Mayıs 2015
- 39
- 27
- 88
- 40
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.661
Eylem e baktırmayın bilmiyor.Ay eyleme bende baktirmak istiyorum ama bilemedim. Bir iki tavsiyede bulunun pleasee
Senin yorumlarına güvenirim bilirsin çok numara almışlığımda var senden şu zeyneple neslihan kimdir ne falı bakar ne kadara bakar biraz detay istesem?Kızlar hiç farklı falcılarla uğraşmayın boşuna herkes bunu ticaret haline getirmiş. Geçenlerde saydım 18 kişiye baktırmışım 1000₺ param gitmiş. Arasından sadece 3 kişiyi beğendim diyebilirim. Kuzey, Neslihan ve Zeynep. Belki bu isimleri beğenmeyenler çıkabilir. Bana iyi gelen 3 isim bu. Çok iyi denilenler var ama iyi değil çıkıyor mesela.buradan resmen milyarları harcıyoruz. O yüzden benim düşüncem en az 5 kişinin evet dediğine baktırmak bundan sonra
Boşuna eylem e baktırma . Enaz 6 7 defa baktirdim çok pişmanımAy eyleme bende baktirmak istiyorum ama bilemedim. Bir iki tavsiyede bulunun pleasee
Ben de eyleme baktirmistim verdigi vade bu ay dolacak. Tavsiye edebileceginiz biri var mi acaba?Boşuna eylem e baktırma . Enaz 6 7 defa baktirdim çok pişmanım
Arkadaşının nosunu verir misin baktırayımArkadaşlar iyi aksamlar :)))
Benim uzun zamandır ara ara fal baktırdığım bir arkdaşm daha var , bayadır yoğun olduğundan adını yazamıyordum çünkü telefon da etseniz geri dönüş alamayacaktınız.geçen gittim ve yine kahveme baktırdım her zamanki gibi çok memnun kaldım. Bir çok şeyi biliyor iyi de olsa kötü de olsa söylüyor zaten , isteyen olursa veririm no sunu fiyatları pahalı değil yıldızname ye de bakıyor :))
Bu arada seda yı bilenleriniz bilir bazılarınızın enerjisi tutmamış biraz belaltı vıran bir bayan ama olsun uzun vadede bildiği çok şey oldu bende :))
Forgetmenot16 ın önerdiği zeynep hanım ise şuanki durum analizi evet cok iyi ama diğer söyledikleri için zaman var mayısa kadar filan :))
Onun dışında şu isim analistine gitmek istedim melike aydın suya vakıyor diye biliyorum ve 12 den vuruyormus fakat seansı 250 tl :)) belki paralanınca ...
Senin yorumlarına güvenirim bilirsin çok numara almışlığımda var senden şu zeyneple neslihan kimdir ne falı bakar ne kadara bakar biraz detay istesem?
Arıyorum müsait midir ?+90 545 277 0305 Naime
Haber veriyim durArıyorum müsait midir ?
Ulaştım yıldız baktıracağımHaber veriyim dur
Ulaştım yıldız baktıracağım
50₺Neslihan kaça bakıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?