Telefonda Fal Bakanlar

Telefondan bakanları bilmiyorum da Basirly diye bi uygulama var. Ordaki falcılar gerçek ve iyi biliyorlar. Whatsapp tan fal göndermek gibi bişy.

Kızlar normalde İstanbul'da olan ama telefonda da bakan Kuzey diye birine baktırmıştım bilmiyorum duydunuz mu adını. Deneyebilirsiniz mevcut durum analizi gayet iyi, diğer konular için çıkmasını bekliyorum.
Ayrıca bu arada Göker diye birine de baktırdım. Bakalım onda da beklemedeyim.

Kizlar sizinle bisey paylasmak istiyorum. Instegramda seda_ fal adinda telde yazismayla fal bakıyorum diyen Seda Gizem Demirtaş adında bir falcıya fal baktırdım. Kopi yapıştır yapan bu şahıs o yüzden yuzyuze gorusmemekteymis meğerse. Söyle ki bu yıl bana; çift yıllar sana çok hayırlı 2016 yılında çok mutlu olacaksın demiştir. Beni bekar olarak tanimlamis ve ileride de 1 çocuğumun olacagini söylemiştir. Dahada neler neler asla tek kelimesine itibar edilmeyecek onlarca safsata (Evli 3 çocuk annesine) külliyen yalan söyleyince yazdığını yalanlamış veya kivirmistir. Baştan aşağı safsata olan bu guya fal için, ama öyle değil dediğimde bana kızmış kocamla sorunların var bana yükleniyosun saçmalığına siginmistir. Kocamla aram kötü değil dediğimde beni yalancılıkla suclamistir çok komik. Üstüne bakamadığını bastan asagi ne isimler ne soylenenler dogru degil paramı iade edin dedigimde gene beni suçlamış tir. Hakkımı helal etmem dediğimde hiç oralı olmamıştır. Gene kendi hakliligini savunmustur iste yetersiz suclu psikolojisi Gene gene beni suclamistir iade etmeyeceğini söyleyip beni engellemiştir. Göz göre göre 70 liranın üzerine yatmıştır. Bu haramdan korkmayan bayanın profilindeki tüm yazışma gorunumlerinin kendisinin yazdığına inanmaktayim isim yok kişi değerlendirmesi yok mümkün değil memnuniyet Asla yetkinlik sahibi olmayan hak yiyen yaşam koçum muş hahha bu şahsi ifsa etmeyi boynuma borc bilirim. Çok moralim bozuk aman aman yolunuz oradan geçmesin yoksa sizde benim gibi vah vah dersiniz emin olun.

Kızlar hiç farklı falcılarla uğraşmayın boşuna herkes bunu ticaret haline getirmiş. Geçenlerde saydım 18 kişiye baktırmışım 1000₺ param gitmiş. Arasından sadece 3 kişiyi beğendim diyebilirim. Kuzey, Neslihan ve Zeynep. Belki bu isimleri beğenmeyenler çıkabilir. Bana iyi gelen 3 isim bu. Çok iyi denilenler var ama iyi değil çıkıyor mesela.buradan resmen milyarları harcıyoruz. O yüzden benim düşüncem en az 5 kişinin evet dediğine baktırmak bundan sonra

telefonda fal bakan Nihal vardı, 2014 yılında buradan numarasını alıp baktırmıştım. şimdi tekrar baktırmak istiyorum ama numara kullanım dışıdır diyor aradığımda. Acaba bilen var mıdır Nihal'i ve yeni telefon numarasını?

Wengo yü deneyen varmi. efsane uzmanlar var orada ben denis ve uzay hanımı denedim. Reelde veya telefonda onlarca fal baktırdım ama fal baktirmamisimki özellikle denis bey. Tarihler vardı tavsiye etmem için uzay hanımla aynı tarihler ne deyim deneyin görün

Canım eylem kim ya telefon numarası varmı bide nasıl fal bakıyor ücreti ne kdar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…