- 23 Ağustos 2012
- 51.887
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.731
- 898
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.641
İnşallah Can'ım tez zamanda çıkar sana da ☺Keşke banada çıksa.. çok kısa sürede hamile kalacağımı söylemişti 1,5 ay geçti :)
Canım bugün çift çizgiyi gördüm hamileyimİnşallah Can'ım tez zamanda çıkar sana da ☺
Bana çınarın bir söylediği çıktı
Bebeğimin kız olduğunu öğrendik :)
Astroloji doğum haritası olur mu :) Bakabilirim biraz bilgim var.arkadaslar daha once profesyonel olarak falcılık yaptım suan bakabılrım ama karsılıklı bana bakan olursa bakabılrım kahve tarot
arkadaslar daha once profesyonel olarak falcılık yaptım suan bakabılrım ama karsılıklı bana bakan olursa bakabılrım kahve tarot
Çok sevindim hayırlısı olsun canım ☺☺Canım bugün çift çizgiyi gördüm hamileyim
Teşekkürler canım :)Çok sevindim hayırlısı olsun canım ☺☺
Merhaba canım bende iyi bakabiliyorum karşılıklı fallaşabilirizarkadaslar daha once profesyonel olarak falcılık yaptım suan bakabılrım ama karsılıklı bana bakan olursa bakabılrım kahve tarot
Boşver yiğitti hep pembe tablosu anda iyi ama gelecek çıkmıyor. An yeter diyorsan baktır amaYiğit nr kadara bakıyor ?
Anda iyiyse Tuğba'da aynı şekilde anda çok iyi gerek yok o zaman çok sağol :)Boşver yiğitti hep pembe tablosu anda iyi ama gelecek çıkmıyor. An yeter diyorsan baktır ama
Canım eylem kim ya telefon numarası varmı bide nasıl fal bakıyor ücreti ne kdarBu arada Eylem Hanim'a dün akşam baktirdim. Gerçekten mükemmeldi. Hiçbir şeyden bahsetmedim zaten o söyleyeceğini söyledi. Çok tutarliydi olumlu olumsuz her şeyi söyledi. Pembeci falan değil kesinlikle.Önem verdiğim bir konuda ileri bir tarih verdi ama çıkarsa buradan yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?