Telefonda Fal Bakanlar

kizlar bu instagramdaki kadinin dedigi bir tarih daha cikti haberiniz olsun. bi de bi konu vardi cok bekledigim olucak ama iptal olucak dedi o da cikti bir iki tarih daha var onlari bekliyorum haberiniz olsun
Bu kadın bilemiyor arkadaşım. Sadece sen yönlendirirsen falı ona göre şekillendiriyor. Şu an fal baktırıyorum ama o kadar dağıldı. Geç kalmadan yazayım dedim. Geçiniz

Elmira nın numarası var mı sizde ? Varsa alabilir miyim?
Kızlar orda burda boşuna vakit geçiriyorsunuz benden söylemesi bodrumlu erden benim için en imkansızları söyledi ve oldu ha şöyle pat diye değil ama 6 ay içerisinde dedikleri oldu bir arkadaş aynı frekanstamiyiz diye bakıyor yazmış ama erden öyle demez asla .artık bana bakmıyorçünkü ben haftada bir dedikleri çıkıyor rahatsız ediyorum 5 ay sonra diyor ama haksızlık bu şaka bir yana o bakmıyor diye saçma sapan şeylere adım attım hepsi fiyasko lütfen yardım edin ben erden kadar başarılı ve her dediği çıkan birini istiyorum nerde olursa olsun hiç üşenmem giderim ama güvenebileceğim kimse yok suan erden bana bakmıyor tellere bile bakmıyor yoğunluktan yardım edin çok ihtiyacım var

BEn kendisine bizzat baktırdım. Aynı frekans olayını da ben yazmış olabilirim. Annemin kızlık soyadını bildi sorun yok ama sonrasında bilemedi bir şey. Yine de baktırın deneyin ne diyeyim.

BEn kendisine bizzat baktırdım. Aynı frekans olayını da ben yazmış olabilirim. Annemin kızlık soyadını bildi sorun yok ama sonrasında bilemedi bir şey. Yine de baktırın deneyin ne diyeyim.
Ayy arkadaşım sakın yalnıs anlama beni olurmu fal birazda elektrik işi gerçekten daha birçok iyi falcı vardır mesela ben çok ünlü birisine baktırdım ama beni bitmemişti çok üzülmüştüm benle gelen arkadaşımı bilmişti sanırım arada oluyor bu tarz şeyler

Anı bile mi bilemedi... bende meshur bi falcıya baktırmıltım beni suanki adamla evli sanmıştı ay kızlar iki etti evli sanan

son durumu anlatiyorum kizlar kadinin soyledigi tarihler bir bir cikti simdi nisan sonu icin bir tarih vermisti onu bekliyorum simdiye kadar halen bir yanildigi nokta olmasi insallah verdigi son tarihte de yanilmaz bakalim hayirlisi bekliyorum. bu kadar tutturan hic denk gelmemisti bana sevdim ben bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…