- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.761
Bu kadın bilemiyor arkadaşım. Sadece sen yönlendirirsen falı ona göre şekillendiriyor. Şu an fal baktırıyorum ama o kadar dağıldı. Geç kalmadan yazayım dedim. Geçinizkizlar bu instagramdaki kadinin dedigi bir tarih daha cikti haberiniz olsun. bi de bi konu vardi cok bekledigim olucak ama iptal olucak dedi o da cikti bir iki tarih daha var onlari bekliyorum haberiniz olsun
Medyum elmira çıktı sanırım oFacebooktan elmira derseniz falcı elmira iranlı olan numarasını bende ordan almıştım cnm
Baktırmadım henüz o kişi mi?A baktirdinizmi bende batiracaktim yarın o yüzden düşünceleriniz çok onemli
Kızlar orda burda boşuna vakit geçiriyorsunuz benden söylemesi bodrumlu erden benim için en imkansızları söyledi ve oldu ha şöyle pat diye değil ama 6 ay içerisinde dedikleri oldu bir arkadaş aynı frekanstamiyiz diye bakıyor yazmış ama erden öyle demez asla .artık bana bakmıyorElmira nın numarası var mı sizde ? Varsa alabilir miyim?
ben erdeni atamistim tatildeydi bakmamisti bana
Kızlar orda burda boşuna vakit geçiriyorsunuz benden söylemesi bodrumlu erden benim için en imkansızları söyledi ve oldu ha şöyle pat diye değil ama 6 ay içerisinde dedikleri oldu bir arkadaş aynı frekanstamiyiz diye bakıyor yazmış ama erden öyle demez asla .artık bana bakmıyorçünkü ben haftada bir dedikleri çıkıyor rahatsız ediyorum 5 ay sonra diyor ama haksızlık bu şaka bir yana o bakmıyor diye saçma sapan şeylere adım attım hepsi fiyasko lütfen yardım edin ben erden kadar başarılı ve her dediği çıkan birini istiyorum nerde olursa olsun hiç üşenmem giderim ama güvenebileceğim kimse yok suan erden bana bakmıyor tellere bile bakmıyor yoğunluktan yardım edin çok ihtiyacım var
Ayy arkadaşım sakın yalnıs anlama beni olurmu fal birazda elektrik işi gerçekten daha birçok iyi falcı vardır mesela ben çok ünlü birisine baktırdım ama beni bitmemişti çok üzülmüştüm benle gelen arkadaşımı bilmişti sanırım arada oluyor bu tarz şeylerBEn kendisine bizzat baktırdım. Aynı frekans olayını da ben yazmış olabilirim. Annemin kızlık soyadını bildi sorun yok ama sonrasında bilemedi bir şey. Yine de baktırın deneyin ne diyeyim.
merhabaTelefonda zeynep e baktırdım cok etkilendim hem cıkmasını ıstıyorum falın hem cıkmamasını. Daha once baktıran var mı? Birkac sorum olabilir
BEn kendisine bizzat baktırdım. Aynı frekans olayını da ben yazmış olabilirim. Annemin kızlık soyadını bildi sorun yok ama sonrasında bilemedi bir şey. Yine de baktırın deneyin ne diyeyim.
kizlar baktirdigim kadinin dediklerinden biri daha an itibari ile cikmis bulunuyo
yok hayir baska bi kadin ben erdene baktirmadim hir defa aradim onda da bakmadi zaten bana tatildeydiErden denen kisi sanirim bu bahsettiginiz kadin degil mi?
Bahsettiğiniz kim acaba ? Mesajları tek tek okuyamıyorumkizlar bu instagramdaki kadinin dedigi bir tarih daha cikti haberiniz olsun. bi de bi konu vardi cok bekledigim olucak ama iptal olucak dedi o da cikti bir iki tarih daha var onlari bekliyorum haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?