- 28 Şubat 2017
- 75
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.721
Kizlar is konusunda telde fal baktirmak istiyorum, yigit eylem geciniz ikisi de fos- buraka cok baktirdim-kurtulusun telini silmisim, bunlar disinda onereceginiz biri var mi?
Canim nedir mail adresi?Kanka tel değil ama mail var, tellwe derin. Bana çıkmıştı çok beğenmiştim.
dilek diye bi kadinin mail adresi vardi, burak diye biri var, kurtulus diye biri var bi de seyhan diye biri var bende istersenKizlar is konusunda telde fal baktirmak istiyorum, yigit eylem geciniz ikisi de fos- buraka cok baktirdim-kurtulusun telini silmisim, bunlar disinda onereceginiz biri var mi?
telefonda fal bakan yıldız nameci mehmetin birkaç dedigi arka arkaya çıktı. ana konuda hala bekleyişteyim..
Bana çok olumsuz konuşmuştu ve çıkmamıştı açıkçası. Demek ki fal enerji meselesi gerçekten.telefonda fal bakan yıldız nameci mehmetin birkaç dedigi arka arkaya çıktı. ana konuda hala bekleyişteyim..
aşağı yukarı üç ay olduNe zaman baktırdınız.
aşağı yukarı üç ay oldu
telefonda fal bakan yıldız nameci mehmetin birkaç dedigi arka arkaya çıktı. ana konuda hala bekleyişteyim..
Cherry artık bakmıormus diye duydumTelini alabilir miyim?
Canım kim Acaba kendisi var mı telefonu özelden yazar mısın ?gecen gun bu instagramda bahsettigim kadina baktirdim fal kadin gecmisi tamamen bildi gelecek ile alakali iki gun icerisinde bir alim satim isi dedi ev alicaktik anlasma yaptilar faldan iki gun sonra evi almaya karar verdiler. diger dedikleri icin de henuz zaman var beklemedeyim.
harf ve tarih erdi bilac tame onlarda tuttu bilginiz olsun kizlar
Bana tüm baktıkları 30 dk sürdü. Bu fal işi enerji işi kısmına geçtim yeniden. Bazen öyle olmadığını düşünüyorum bazen öyle olduğunu düşünüyorumBen baktırdım tutkuya. Son ıkı yılda sayamıyqcagım kadar cok fal baktırdım online yüzyüze yazılı sesli yurt dısından fln ama bu bilgi birikimime dayanarak söylüyorum ki vay be diyecegim bi fal olmadı. Normaldi pek nokta atısı yoktu ama yine de 70tl etmez en fazla 30 lira veririm bes dakika baktı zaten
yolladim canimCanım kim Acaba kendisi var mı telefonu özelden yazar mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?