- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.801
Zehranin numrasini bende alabilirmiyimMerhaba zehranin numarasini banada verirmisiniz
Yigitin numarasini banada verirmisinizVar mı bi gelişme? :) ben de 9-10 gibi Yiğit é fal baktırıcam tekrar sonra da bikaç ay fal defterini kapatacağım inşallah :)
Yigitin numarasini bana da verirmisinizyigite bende her firsata baktiririm.. yakin gelecekte iyidir :)
Yigitin numarasını ozelden yazarmisiniz lutfen nolur noluryigite bende her firsata baktiririm.. yakin gelecekte iyidir :)
Yigitin numarasını banada verirmisinizyigite bende her firsata baktiririm.. yakin gelecekte iyidir :)
Banada Yigitin numarasi verirmisiniz nolur ya lutfenYak_den yolladı sanırım sana numarayı? Ben beğeniyorum falını bana söylediklerinden Çıkanlar oldu eğer baktırırsan umarım sen de beğenirsin.
kızlar amma sorun bu fal ısı ha bende uzun zamandır bırını arıyodum valla parası onemlı degıl bulamıyordum hıc bı soledıklerı cıkmıyo dıye artık fal defterını sonsuza dek kapatmayı planlarken bır de ne olsun arkadasım seda bırını bulmus hemen gece benı aradı cok heyacanlıyım dedı bı falcı buldum mıss dedı eee dedım bızımkıyle neden ayrıdıgımı ne zaman ayrıldıgımı sonucun gıdısatın ne olacagını soledı gecmıs tamam bıldı ama gelecek ne olacak bende sabırsızlıkla beklıyorum ıcım rahatladı bızımkıyle ayrıydık bı kac gun ıcınde mesaj atcak gurur yapıyo dedı o da tamam attı ve konustuk tam barısmadık ama ınsallah barıscaz gıbı cok mutluyum seda ve ben şokk kim bu dedım ve allah ızın verır ıse yarın gıtcem cok heyacan yaptım bende ismi medyum sibelmis tanıyan varmıu? ankara konurda davinciymis yeri ?O zaman Tutku forever. Yeni biri de yok olsa ona baktıracağız
Ankarada birebir gidip tutturamadiklarini goren ki biri de benim bunlardan var birebir tutturamiyor oradakiler telde nasil tutturmuş şans herhaldekızlar amma sorun bu fal ısı ha bende uzun zamandır bırını arıyodum valla parası onemlı degıl bulamıyordum hıc bı soledıklerı cıkmıyo dıye artık fal defterını sonsuza dek kapatmayı planlarken bır de ne olsun arkadasım seda bırını bulmus hemen gece benı aradı cok heyacanlıyım dedı bı falcı buldum mıss dedı eee dedım bızımkıyle neden ayrıdıgımı ne zaman ayrıldıgımı sonucun gıdısatın ne olacagını soledı gecmıs tamam bıldı ama gelecek ne olacak bende sabırsızlıkla beklıyorum ıcım rahatladı bızımkıyle ayrıydık bı kac gun ıcınde mesaj atcak gurur yapıyo dedı o da tamam attı ve konustuk tam barısmadık ama ınsallah barıscaz gıbı cok mutluyum seda ve ben şokk kim bu dedım ve allah ızın verır ıse yarın gıtcem cok heyacan yaptım bende ismi medyum sibelmis tanıyan varmıu? ankara konurda davinciymis yeri ?
Yiğitin numarasını banada atarmısınızYigitin numarasını ozelden yazarmisiniz lutfen nolur nolur
Wengo dan fal baktiran yok mu ?
Ahh ne guzel bana da hicbirseyi cikmadi size ne guzel cikiyomus yaa☺baskada birsey demiyorumm yanikizlar denizin dedigi sey bu sabah cikti. nisan sonu diye vermisti tarihi zaten verdigi son tarihte buydu bilginize. yarin tekrar ariycam bi daha baktirmak icin
Size katılıyorum öyle saçma sapan baktı ki.Ahh ne guzel bana da hicbirseyi cikmadi size ne guzel cikiyomus yaa☺baskada birsey demiyorumm yani
Falci filan degil zaten de kimseyle tartiscak modda degilim canim..Neyin ne oldugunun farkindayizSize katılıyorum öyle saçma sapan baktı ki.
Yazık denize verdiğim paraya hiç bir şey olmadı bence yazık paraya baktırmayın denizi tavsiye etmemkizlar denizin dedigi sey bu sabah cikti. nisan sonu diye vermisti tarihi zaten verdigi son tarihte buydu bilginize. yarin tekrar ariycam bi daha baktirmak icin
Kesinlikle tel kelime dediği olmadı yazık verdiğim paraya kimseye tavsiye etmem deniziAhh ne guzel bana da hicbirseyi cikmadi size ne guzel cikiyomus yaa☺baskada birsey demiyorumm yani
Kime baktirdiniz ben denis eraya baktirdim memnun kaldimben baktırdım, fiyaskoydu.
Sorsan herseyi cok iyi biliyo bendaha iyi fal bakarim baktira baktira prof oldum☺☺Kesinlikle tel kelime dediği olmadı yazık verdiğim paraya kimseye tavsiye etmem denizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?