Telefonda Fal Bakanlar

O zaman Tutku forever. Yeni biri de yok olsa ona baktıracağız
kızlar amma sorun bu fal ısı ha bende uzun zamandır bırını arıyodum valla parası onemlı degıl bulamıyordum hıc bı soledıklerı cıkmıyo dıye artık fal defterını sonsuza dek kapatmayı planlarken bır de ne olsun arkadasım seda bırını bulmus hemen gece benı aradı cok heyacanlıyım dedı bı falcı buldum mıss dedı eee dedım bızımkıyle neden ayrıdıgımı ne zaman ayrıldıgımı sonucun gıdısatın ne olacagını soledı gecmıs tamam bıldı ama gelecek ne olacak bende sabırsızlıkla beklıyorum ıcım rahatladı bızımkıyle ayrıydık bı kac gun ıcınde mesaj atcak gurur yapıyo dedı o da tamam attı ve konustuk tam barısmadık ama ınsallah barıscaz gıbı cok mutluyum seda ve ben şokk kim bu dedım ve allah ızın verır ıse yarın gıtcem cok heyacan yaptım bende ismi medyum sibelmis tanıyan varmıu? ankara konurda davinciymis yeri ?

Ankarada birebir gidip tutturamadiklarini goren ki biri de benim bunlardan var birebir tutturamiyor oradakiler telde nasil tutturmuş şans herhalde

kizlar denizin dedigi sey bu sabah cikti. nisan sonu diye vermisti tarihi zaten verdigi son tarihte buydu bilginize. yarin tekrar ariycam bi daha baktirmak icin

kizlar denizin dedigi sey bu sabah cikti. nisan sonu diye vermisti tarihi zaten verdigi son tarihte buydu bilginize. yarin tekrar ariycam bi daha baktirmak icin
Ahh ne guzel bana da hicbirseyi cikmadi size ne guzel cikiyomus yaa☺baskada birsey demiyorumm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…