- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.741
Bu bayanın ismi nedir acaba instegramdandanda bir bakmak isterim. Birde ben mi yanlış anladım 25 tl gibi yazmissiniz burdada kafam karistikizlar kadinin soyledigi bir detay daha cikti sanirim yani eski erkek arjadasin bir ay icinde hayatina birini alacak demisti henuz bir ay olmadi ama az once baktim facebooktan kizin tekinin adini yazmis yanina da kalp koymus.... sinir oldum
İsmini öğrenebilir miyimkizlar kadinin soyledigi bir detay daha cikti sanirim yani eski erkek arjadasin bir ay icinde hayatina birini alacak demisti henuz bir ay olmadi ama az once baktim facebooktan kizin tekinin adini yazmis yanina da kalp koymus.... sinir oldum
Bana 100₺ dedi kendisi ama 25₺ ya bakmıyor. O yüzden baktırmadım ben dekizlar kadinin soyledigi bir detay daha cikti sanirim yani eski erkek arjadasin bir ay icinde hayatina birini alacak demisti henuz bir ay olmadi ama az once baktim facebooktan kizin tekinin adini yazmis yanina da kalp koymus.... sinir oldum
instagramda telefondafalbakimi diye geciyoİsmini öğrenebilir miyim
instagramda telefonda fal bakimi diye geciyo ben baktirdigim zaman indirim yapmisti genel bir indirimdi oyle demisti bana ama simdi fiyati nedir bilemem suya 100 liradan bakiyo diye biliyorum kahveye de 50 olmasi lazim ama yanlis olabilir sorarsinizBu bayanın ismi nedir acaba instegramdandanda bir bakmak isterim. Birde ben mi yanlış anladım 25 tl gibi yazmissiniz burdada kafam karisti
Yanlız gene instegramda bulduğum bir bayan vardı çok önemli olan beklentim için 6 li rakam 16 si olabilir demişti ve bu gün ciddi anlamda bekliyorum şu an dua edin çok önemli olurda yayınlarım. Ama nermin hanima bu günlerde olabileceğini söyledi. Bu sebeple baktiracaksin o bayana fakat beklediğim tarihler çok yakın olduğundan beklemeyi tercih ettim. Kızlar ne olur dua edin çok önemli cokkkk
rica etsem bana da mesaj yazabilirmisin canım telefon numarasınıyolladim canim
telefon numarasını bana atabilirmisinBana telefonda fal bakan bir kadin var isteyene tel verebilirim hersey çıktı diyebilirim.adi medyum elif
Elmira nın numarası var mı sizde ? Varsa alabilir miyim?Bana da elmira ninniler çıkmış olumsuz konuştuğu için yaldızlı larin arasında degidi dinleyince su surecte yasadigim bircok ayrintiyı bilmiş neminlede aynı tarihleri vermişler muhim olan konum ocin hadi bakalım az kaldı insaallah bu fal olayini noktalayacagim tarih yakındır.
Teli var mı acabakizlar bu instagramdaki kadinin dedigi bir tarih daha cikti haberiniz olsun. bi de bi konu vardi cok bekledigim olucak ama iptal olucak dedi o da cikti bir iki tarih daha var onlari bekliyorum haberiniz olsun
yolladimTeli var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?