Telefonda Fal Bakanlar

kizlar kadinin soyledigi bir detay daha cikti sanirim yani eski erkek arjadasin bir ay icinde hayatina birini alacak demisti henuz bir ay olmadi ama az once baktim facebooktan kizin tekinin adini yazmis yanina da kalp koymus.... sinir oldum
Bu bayanın ismi nedir acaba instegramdandanda bir bakmak isterim. Birde ben mi yanlış anladım 25 tl gibi yazmissiniz burdada kafam karisti

kizlar kadinin soyledigi bir detay daha cikti sanirim yani eski erkek arjadasin bir ay icinde hayatina birini alacak demisti henuz bir ay olmadi ama az once baktim facebooktan kizin tekinin adini yazmis yanina da kalp koymus.... sinir oldum
Bana 100₺ dedi kendisi ama 25₺ ya bakmıyor. O yüzden baktırmadım ben de

Bu bayanın ismi nedir acaba instegramdandanda bir bakmak isterim. Birde ben mi yanlış anladım 25 tl gibi yazmissiniz burdada kafam karisti
instagramda telefonda fal bakimi diye geciyo ben baktirdigim zaman indirim yapmisti genel bir indirimdi oyle demisti bana ama simdi fiyati nedir bilemem suya 100 liradan bakiyo diye biliyorum kahveye de 50 olmasi lazim ama yanlis olabilir sorarsiniz

Konuştum bayanlaama henüz baktirma dim mutlaka yazarım baktirirsaniz. Nermin hanima baktirmistim ben söylediği yakın tarihler var çıkmasını bekliyorum iletirim çıkarsa. Bu arada nermin hanima baktiran iniz var sanırım aranızda ne dusunuyursunuz ciktimi fali

Yanlız gene instegramda bulduğum bir bayan vardı çok önemli olan beklentim için 6 li rakam 16 si olabilir demişti ve bu gün ciddi anlamda bekliyorum şu an dua edin çok önemli olurda yayınlarım. Ama nermin hanima bu günlerde olabileceğini söyledi. Bu sebeple baktiracaksin o bayana fakat beklediğim tarihler çok yakın olduğundan beklemeyi tercih ettim. Kızlar ne olur dua edin çok önemli cokkkk

Kim bu kadın?

Kızlar Nermin e baktırmıştım ben İstanbul'dakiyse çıkmadı diyenler de var çıktı diyenler de. Olumsuz konuştu diyenler çoğunlukta . Umarım iyi dedikleri çıkar size

bana zeynebin baktıgı fal da bir bölüm cıktı arkadaslar. yeni birisini soylemisti oyle biri aynen geldi..eskiden cıt yok daha

Bana da elmira ninniler çıkmış olumsuz konuştuğu için yaldızlı larin arasında degidi dinleyince su surecte yasadigim bircok ayrintiyı bilmiş neminlede aynı tarihleri vermişler muhim olan konum ocin hadi bakalım az kaldı insaallah bu fal olayini noktalayacagim tarih yakındır.

Ya zaten çok tuhaftır ki baktırdığım tüm falcilar nerdeyse beklentim için hep haziran dediler sözleşmeler gibi ya hep iyilere denk geldim yada tesadüfün bu kadarı.

Elmira nın numarası var mı sizde ? Varsa alabilir miyim?

kizlar bu instagramdaki kadinin dedigi bir tarih daha cikti haberiniz olsun. bi de bi konu vardi cok bekledigim olucak ama iptal olucak dedi o da cikti bir iki tarih daha var onlari bekliyorum haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…