- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.781
tatlım senhangi kadına baktırdın ?son durumu anlatiyorum kizlar kadinin soyledigi tarihler bir bir cikti simdi nisan sonu icin bir tarih vermisti onu bekliyorum simdiye kadar halen bir yanildigi nokta olmasi insallah verdigi son tarihte de yanilmaz bakalim hayirlisi bekliyorum. bu kadar tutturan hic denk gelmemisti bana sevdim ben bunu
caniko internetten bulmustum kadini ben sonra su baktirdim ben ona ilk basta cok tahmin etmemistim cikicagini da kadin ne dediyse basima gelmeye basladi cok garip bisey yani bana hani tutturan oluyodu ama bu kadari hic denk gelmemisti bana yani genelde basit seyler cikiyodu nadiren ama ilk defa boyle bisey oldutatlım senhangi kadına baktırdın ?
bence de tutkuya değmezBen baktırdım tutkuya. Son ıkı yılda sayamıyqcagım kadar cok fal baktırdım online yüzyüze yazılı sesli yurt dısından fln ama bu bilgi birikimime dayanarak söylüyorum ki vay be diyecegim bi fal olmadı. Normaldi pek nokta atısı yoktu ama yine de 70tl etmez en fazla 30 lira veririm bes dakika baktı zaten
Bu Tutku başka Tutku mu acaba ? En az 30 dk bakar da kendisibence de tutkuya değmez
kuzey beşiktaşta yıldıza doğru bir cafede mi bakıyor??Kuzeyin her dediğini yaşadım sadece hamilelik durumumu zamanını bilemedi yaza hamilesin demişti
Bu Tutku başka Tutku mu acaba ? En az 30 dk bakar da kendisi
Kime baktırdın canım?caniko internetten bulmustum kadini ben sonra su baktirdim ben ona ilk basta cok tahmin etmemistim cikicagini da kadin ne dediyse basima gelmeye basladi cok garip bisey yani bana hani tutturan oluyodu ama bu kadari hic denk gelmemisti bana yani genelde basit seyler cikiyodu nadiren ama ilk defa boyle bisey oldu
@parilti canım bana özelden kısılerı ıletısımı yazar mısn lutfeeenKizlar bende uzun zamandir fal defterini kapatmıştım hayat işte gene beni muhtaç etti. Bir kereden birşey olmaz yok bu işte bir başladınız mı sonu gelmiyor gibi. Gerci ben wengo dan tek geçeceğim iki isimden bahsetmiştim ki dediklerini yasadigim icin yayinlamistim. ama işte sistemi sıkıntı yoksa bende başka arayışa girmez rahatlamak istedikçe yürürdüm ama işte.. Bu arada dolandirilimda uyanık olduğumu sanırdım ama değilmişim. Sizlerden bir iki isimde alıp aradım mesela aklıma gelen elmira denenebilir ama çok para baktığına göre bence şimdiki aklım olsa o kadar vermezdim. Daha uygun olsaydı öneririm. Bu süreçte o kadar cok fal baktirdimki bu isimlerin icinden memnun kaldığım birkaç isim var gibii ama simdilik veremem cunki süreç gerçekleşmedi ama geçmişte ve nokta atışlarında oldukca iyiler. Diyorum ya değerlendirme konusunda tecrübeyle uzman oldum. Ancak çıkarsa vebal alabilirim. Aciklar isteyenler olursa veririm Biraz beklemem lazım ve sonra umarım bende bu fal mevzusunu gene noktalayacagim. Umarım birdaha ihtiyacım olmaz cunki ben durmak bilmiyorum. İçimi döktüm ya zamanında çok güzellikler yaşadım buralarda çok özlemişim de döktürdum işte. ..
Kadinin ismi nedir?caniko internetten bulmustum kadini ben sonra su baktirdim ben ona ilk basta cok tahmin etmemistim cikicagini da kadin ne dediyse basima gelmeye basladi cok garip bisey yani bana hani tutturan oluyodu ama bu kadari hic denk gelmemisti bana yani genelde basit seyler cikiyodu nadiren ama ilk defa boyle bisey oldu
Banada )))
son durumu anlatiyorum kizlar kadinin soyledigi tarihler bir bir cikti simdi nisan sonu icin bir tarih vermisti onu bekliyorum simdiye kadar halen bir yanildigi nokta olmasi insallah verdigi son tarihte de yanilmaz bakalim hayirlisi bekliyorum. bu kadar tutturan hic denk gelmemisti bana sevdim ben bunu
Aynen ben mesela ve bir kişiyi daha biliyorum. Abartılacak biri değil ayrıca sadece uzatıyor. Böyle miydi diyor hayır diyorsun o zaman şöyle diyorBu bayanı burdan baktirip beğenmeyen oldu bilginize
zeynepin sonucu cıkmadı. tanıscagım kisiyi bildi ama sonunu olumlu gormustu öyle olmadı görüsmüyoruz. eskisi ile karsılasıcaksınız dedi seni arıycak dedi ben onu bi kızla gördüm.Kızlar Zeynep ve Tutku dan çıkanlar var mı? Nasıl gidiyor falları baktıranlar için soruyorum .
O zaman Tutku forever. Yeni biri de yok olsa ona baktıracağızzeynepin sonucu cıkmadı. tanıscagım kisiyi bildi ama sonunu olumlu gormustu öyle olmadı görüsmüyoruz. eskisi ile karsılasıcaksınız dedi seni arıycak dedi ben onu bi kızla gördüm.
tutku ise yeni kisiyi düzgün tarif etti bikac seyi dedigi gibi oldu.eskisi ile ilgili bisey demedi zaten. yani tutku zeynepden daha fazla bildi canım benim :) benim durumlar böyle
Numarasını alabılırmım ozeldendeniz hanım var.. harıkalar yaratıyor
Merhaba zehranin numarasini banada verirmisinizhaklısın açayım biraz
elmira var tarot bakıyo doğum tarihi soruyor kısa bakar ama iyi derim
zehra var su falı bakıyo epey detaylı anlatır yakın ya da uzak gibi zamanı ifade eder dediği bazı şeyler çıktı gelecekle ilgili. Bazılarının da süresi var
iyi bi falcı olduğunu düşünüyorum
sık sık baktırıyorum şu sıra
Merhaba burak in numarasini ozelden yazarmisiniz rica etsemburak ve müjgan(daisy cafe) var benim beğendim de burak özel hayatta müjganda iş hayatında beni şaşırtmıştı bayağı ..
bide kurtuluş varmış sanırım ama emin olamadım ondan bi ara dolandırıcı falan diye çıkmıştı aynı kişi mi acaba ona baktıranlar yorum yapabilirler mi memnunlar mı ? nasıl anı bilmede geleceği yorumlama da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?