Telefonda Fal Bakanlar

tatlım senhangi kadına baktırdın ?

tatlım senhangi kadına baktırdın ?
caniko internetten bulmustum kadini ben sonra su baktirdim ben ona ilk basta cok tahmin etmemistim cikicagini da kadin ne dediyse basima gelmeye basladi cok garip bisey yani bana hani tutturan oluyodu ama bu kadari hic denk gelmemisti bana yani genelde basit seyler cikiyodu nadiren ama ilk defa boyle bisey oldu

bence de tutkuya değmez

Bu Tutku başka Tutku mu acaba ? En az 30 dk bakar da kendisi

30 dk baksa nolcak onemli olan içerik tutkuya çok uzun bakıyo dıye güvenmiş tim merakıma yenildim 5dk baltıgı bolumler daha ınandırıcı soru kısmına hıc gıtmıyorum soru sorulmazsa ıyı falcı bıral 5dk baksın ama çelişmesin

Kime baktırdın canım?

@parilti canım bana özelden kısılerı ıletısımı yazar mısn lutfeeen

Kadinin ismi nedir?

Kim kim kimm?? A aslanmerve1919

Kızlar Zeynep ve Tutku dan çıkanlar var mı? Nasıl gidiyor falları baktıranlar için soruyorum .
zeynepin sonucu cıkmadı. tanıscagım kisiyi bildi ama sonunu olumlu gormustu öyle olmadı görüsmüyoruz. eskisi ile karsılasıcaksınız dedi seni arıycak dedi ben onu bi kızla gördüm.

tutku ise yeni kisiyi düzgün tarif etti bikac seyi dedigi gibi oldu.eskisi ile ilgili bisey demedi zaten. yani tutku zeynepden daha fazla bildi canım benim :) benim durumlar böyle

O zaman Tutku forever. Yeni biri de yok olsa ona baktıracağız

Merhaba zehranin numarasini banada verirmisiniz

Merhaba burak in numarasini ozelden yazarmisiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…