- 20 Temmuz 2017
- 115
- 26
- 18
- 33
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.841
zeynepin sonucu cıkmadı. tanıscagım kisiyi bildi ama sonunu olumlu gormustu öyle olmadı görüsmüyoruz. eskisi ile karsılasıcaksınız dedi seni arıycak dedi ben onu bi kızla gördüm.
tutku ise yeni kisiyi düzgün tarif etti bikac seyi dedigi gibi oldu.eskisi ile ilgili bisey demedi zaten. yani tutku zeynepden daha fazla bildi canım benim :) benim durumlar böyle
Teli var mı acaba
Gönderdiği para için icra açsın vergi levhası Yok fatura Yok hemen hesabına haciz gelirKesinlikle oyle EYLEM buyu var deyip benden de 750 tl istedi . Buradan konustugum birinden de 500 tl almis ve telefonlara falan hic cikmamis. Kimse batırmasın herkes bilsin. Sirf dolandirici.
Eylem pislikin teki. Dolandirici pislikGönderdiği para için icra açsın vergi levhası Yok fatura Yok hemen hesabına haciz gelir
Bana verebilir misin ?bende arkadaşım aracılığıyla telefondan bakan birini keşfettim ismini hatırlayamıyorum bayanın ama numarasını kaydettim. çok başarılıydı tarot baktırdım bugünle alakalı herşeye nokta atışı yaptı ama gelecek icin yorum yapamicam henüz yeni sayılır baktırdığım. arkadaşımın yakınına gelecekle alakalı dedikleri tutmus kız avukatmıs iki sene önce bu kıza baktırmıs bes senelik iliskisi varmıs kızın evlilik ortada yokmus 2017de teklif alcaksın kendi yerini açcaksın demis kız inanmamıs ama suan teklif aldı seneye evlencekler dedi bide bi büroya ortak olmus kız aynı sene icinde bende bu vesileyle baktırdım günü cok iyi bildi yakın gelecekle dediği seyler cıkarsa tekrar girip yazarım isteyen olursa numarasını veririm girdimde
Telefonu nedir acaba? Özelden yazar mısın bana?yolladim
Bana da gönderebilir misinizbende arkadaşım aracılığıyla telefondan bakan birini keşfettim ismini hatırlayamıyorum bayanın ama numarasını kaydettim. çok başarılıydı tarot baktırdım bugünle alakalı herşeye nokta atışı yaptı ama gelecek icin yorum yapamicam henüz yeni sayılır baktırdığım. arkadaşımın yakınına gelecekle alakalı dedikleri tutmus kız avukatmıs iki sene önce bu kıza baktırmıs bes senelik iliskisi varmıs kızın evlilik ortada yokmus 2017de teklif alcaksın kendi yerini açcaksın demis kız inanmamıs ama suan teklif aldı seneye evlencekler dedi bide bi büroya ortak olmus kız aynı sene icinde bende bu vesileyle baktırdım günü cok iyi bildi yakın gelecekle dediği seyler cıkarsa tekrar girip yazarım isteyen olursa numarasını veririm girdimde
Banada verir misinbende arkadaşım aracılığıyla telefondan bakan birini keşfettim ismini hatırlayamıyorum bayanın ama numarasını kaydettim. çok başarılıydı tarot baktırdım bugünle alakalı herşeye nokta atışı yaptı ama gelecek icin yorum yapamicam henüz yeni sayılır baktırdığım. arkadaşımın yakınına gelecekle alakalı dedikleri tutmus kız avukatmıs iki sene önce bu kıza baktırmıs bes senelik iliskisi varmıs kızın evlilik ortada yokmus 2017de teklif alcaksın kendi yerini açcaksın demis kız inanmamıs ama suan teklif aldı seneye evlencekler dedi bide bi büroya ortak olmus kız aynı sene icinde bende bu vesileyle baktırdım günü cok iyi bildi yakın gelecekle dediği seyler cıkarsa tekrar girip yazarım isteyen olursa numarasını veririm girdimde
Arkadaslar eski sozlukte hesabi olan yok mu? orada "sozlukculerin basindan gecen dogaustu olaylar" diye bir baslik var, orayi acin okuyun yavas yavas, ama korkuyorsaniz boyle seylerden okumayin tabi:) Neyse en son yazan uyenin yazdigini okuyun, onun benzerini daha once baska biri daha yazmisti o basliga, birinden bahsediyorlar orada, ama kimdir nedir kimse isim vermemis, merak ettim epey. Hesabi olan biri sorsun bir zahmet ya, kimmis bu insan diye.
Okudum ve cok etkilendim yaa gercekten yok mu ekside yazar biri sorsa keske
Bir arkadasim yazdı ama cevap vermedi ogrenemedim ben.öğrenen var mı kim olduğunu ?
Bir arkadasim yazdı ama cevap vermedi ogrenemedim ben.
öğrenen var mı kim olduğunu ?
Bir arkadasim yazdı ama cevap vermedi ogrenemedim ben.
Bana ozelden yolladi numarayi yolluyorun ozelden ama aramadin ben, siz ararsaniz ve fikrinizi bana ozelden yazin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?