Telefonda Fal Bakanlar

Zeynep ve Tutku'nun numaralarını bana verebilir misin?

Kızlar selam..
Çınar ve Kuzey için olumlu yorumlar var gibi
Numaralarını verebilecek olan varsa özelden mesaj atabilir mi

Kesinlikle oyle EYLEM buyu var deyip benden de 750 tl istedi . Buradan konustugum birinden de 500 tl almis ve telefonlara falan hic cikmamis. Kimse batırmasın herkes bilsin. Sirf dolandirici.
Gönderdiği para için icra açsın vergi levhası Yok fatura Yok hemen hesabına haciz gelir

Genelde böyle şeylere inanmam yorumda bırakmam ama geçenlerde Astrocenterdaki Denis Era'ya baktırmış oldugum falla artık ayda bir baktırmaya karar verdim. Hatta baktırmış oldugum falda koduyla gidenlere indirim oluyo bayanlar öneririm. Ben telefonla görüştüm siz isterseniz yazışarak istersenız canlı görüşün bence denemelisiniz ilk 10 dakikası 4tl.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende arkadaşım aracılığıyla telefondan bakan birini keşfettim ismini hatırlayamıyorum bayanın ama numarasını kaydettim. çok başarılıydı tarot baktırdım bugünle alakalı herşeye nokta atışı yaptı ama gelecek icin yorum yapamicam henüz yeni sayılır baktırdığım. arkadaşımın yakınına gelecekle alakalı dedikleri tutmus kız avukatmıs iki sene önce bu kıza baktırmıs bes senelik iliskisi varmıs kızın evlilik ortada yokmus 2017de teklif alcaksın kendi yerini açcaksın demis kız inanmamıs ama suan teklif aldı seneye evlencekler dedi bide bi büroya ortak olmus kız aynı sene icinde bende bu vesileyle baktırdım günü cok iyi bildi yakın gelecekle dediği seyler cıkarsa tekrar girip yazarım isteyen olursa numarasını veririm girdimde

Bana verebilir misin ?

Bende geçenlerde baktırmıştım birine yeni bir iş teklifi alıcagımı ve yüksek bir makama yerleşiceğime söylemişti erkek arkadasımlada ciddi bir döneme giriceğime ailelerle tanıstıktan iki gün sonra ayrılıcagımı söylemişti ve bire bir oldu.

Bana da gönderebilir misiniz

Banada verir misin

Kızlar, Hande diye biri var. "mi" cafede bakıyordu bir zamanlar ama şimdi nerde bilmiyorum ya da telefonda bakıyor mu biliyor musunuz ? Mi cafe yi arıyorum cevap veren Yok, Hande'ye nasıl ulaşırız?

Okudum ve cok etkilendim yaa gercekten yok mu ekside yazar biri sorsa keske

öğrenen var mı kim olduğunu ?

geçen bahsettiğim bu telefonda bakan kadının gelecekle alakalı dediği şey tutarsa güncellerim demiştim ve bir söylediğini şuan yaşadım. bir anda işten ayrılcaksın demişti ve benim sallantıda olan ve dönmek üzere olduğum işimle baglantım tamamen kesildi ki maddi anlamda imkansız olduğu halde. en çıkacagına ihtimal vermediğim sey cıktı diğerlerinden ses seda yok henüz. bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…