- 15 Haziran 2017
- 1
- 0
- 1
- 44
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.821
Baktırma kendisi bilemiyor. Dediği çıkmadı ses kaydı var.Kızlar eyleme fal baktırmak istiyorum. Dm den tel ini verebilir misiniz :)
Aynen katiliyorum... ayrica paragozBaktırma kendisi bilemiyor. Dediği çıkmadı ses kaydı var.
Resmen dolandirici. Ilk baktigi fali hatirliyorum ... hanimcim Allah bilir ama 2 aya kadar olmazsa benim adim eylem degil. 2 ayı gectim 2 sene oldu. Hic de olmadi. Para sömürücüsü. yönlendirdigi adamla ortak mı calisiyodur pardon ortak mı dolandırıyodur bilemem ama benden üstünde büyü var o var bu var diye en son 2 bin tl istemislikleri vardi. Vermeyince de o yüzden cıkmiyor oldu. Saf israf kadın. Umarim aldigi paralarin hayrini da asla goremezBaktırma kendisi bilemiyor. Dediği çıkmadı ses kaydı var.
Resmen dolandirici. Ilk baktigi fali hatirliyorum ... hanimcim Allah bilir ama 2 aya kadar olmazsa benim adim eylem degil. 2 ayı gectim 2 sene oldu. Hic de olmadi. Para sömürücüsü. yönlendirdigi adamla ortak mı calisiyodur pardon ortak mı dolandırıyodur bilemem ama benden üstünde büyü var o var bu var diye en son 2 bin tl istemislikleri vardi. Vermeyince de o yüzden cıkmiyor oldu. Saf israf kadın. Umarim aldigi paralarin hayrini da asla goremez
Ozelden numarasini atarsan ben denerim:)Eskişehir de mustafa hoca varmış yildizname bakan iki arkadasim baktirmis ove ove bitiremiyorlar. Duyan bilen deneyen var mi
Aynen ben de denerim numarasını atar mısın özeldenEskişehir de mustafa hoca varmış yildizname bakan iki arkadasim baktirmis ove ove bitiremiyorlar. Duyan bilen deneyen var mi
cok cok cok kotuydu baktigi sey fal degil yildiznama hic degil ...tum bilgileri aliyor oturduguneyere kadar soruyor.. sonrada hicbisey demiyor cope atilan 100 tlEskişehir de mustafa hoca varmış yildizname bakan iki arkadasim baktirmis ove ove bitiremiyorlar. Duyan bilen deneyen var mi
Bir de sayili 5 dakika. Baska ne sorarsan sor ayri bakmam lazim ona diyor.cok cok cok kotuydu baktigi sey fal degil yildiznama hic degil ...tum bilgileri aliyor oturduguneyere kadar soruyor.. sonrada hicbisey demiyor cope atilan 100 tl
Okudum ve cok etkilendim yaa gercekten yok mu ekside yazar biri sorsa keskeArkadaslar eski sozlukte hesabi olan yok mu? orada "sozlukculerin basindan gecen dogaustu olaylar" diye bir baslik var, orayi acin okuyun yavas yavas, ama korkuyorsaniz boyle seylerden okumayin tabi:) Neyse en son yazan uyenin yazdigini okuyun, onun benzerini daha once baska biri daha yazmisti o basliga, birinden bahsediyorlar orada, ama kimdir nedir kimse isim vermemis, merak ettim epey. Hesabi olan biri sorsun bir zahmet ya, kimmis bu insan diye.
Okudum ve cok etkilendim yaa gercekten yok mu ekside yazar biri sorsa keske
Bana da atar mısın numarasını lütfenNokta atişi var bir de soyle bisey var:laf kalabaligi kesinlikle yapmadan; karsisindakine soru sormadan bakim yapiyor.hatta ilk gittigimde baslarken baktiracagim kisinin adini da soyliyimmi dedim.sen soyliyceksen neden bana geldin o zaman dedi.ve tabi isim haric bircokince detayi da verdi.ben boyle basladim yani.bakimi da kirk lira
Bende sizden alabilir miyim. Mesaji bualmadım alinti Yapmak icin.... zor durumdayımBana da atar mısın numarasını lütfen
Bende istiyoruummBana da atar mısın numarasını lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?