Telefonda Fal Bakanlar

Ama çık fal baktırdım. Bazen biliyorlar bazen de bilemiyorlar enerji durumu olduğuna inanıyorum ben. Ben yine de bi şansımı deniyim

Baktırma kendisi bilemiyor. Dediği çıkmadı ses kaydı var.
Resmen dolandirici. Ilk baktigi fali hatirliyorum ... hanimcim Allah bilir ama 2 aya kadar olmazsa benim adim eylem degil. 2 ayı gectim 2 sene oldu. Hic de olmadi. Para sömürücüsü. yönlendirdigi adamla ortak mı calisiyodur pardon ortak mı dolandırıyodur bilemem ama benden üstünde büyü var o var bu var diye en son 2 bin tl istemislikleri vardi. Vermeyince de o yüzden cıkmiyor oldu. Saf israf kadın. Umarim aldigi paralarin hayrini da asla goremez

Kesinlikle oyle EYLEM buyu var deyip benden de 750 tl istedi . Buradan konustugum birinden de 500 tl almis ve telefonlara falan hic cikmamis. Kimse batırmasın herkes bilsin. Sirf dolandirici.

Eskişehir de mustafa hoca varmış yildizname bakan iki arkadasim baktirmis ove ove bitiremiyorlar. Duyan bilen deneyen var mi
cok cok cok kotuydu baktigi sey fal degil yildiznama hic degil ...tum bilgileri aliyor oturduguneyere kadar soruyor.. sonrada hicbisey demiyor cope atilan 100 tl

Tuh ta yazık oldu... Ümitlenmistim yeni bir cevher diye ama fos cikti yani.. bizim arkadaslar niye bu kadar etkilenmis anlamadim simdi... yuzyuze mi başarılı acaba arkadaslar eskisehirde okuduklari icin yuzyuze baktirmislar

Arkadaslar eski sozlukte hesabi olan yok mu? orada "sozlukculerin basindan gecen dogaustu olaylar" diye bir baslik var, orayi acin okuyun yavas yavas, ama korkuyorsaniz boyle seylerden okumayin tabi:) Neyse en son yazan uyenin yazdigini okuyun, onun benzerini daha once baska biri daha yazmisti o basliga, birinden bahsediyorlar orada, ama kimdir nedir kimse isim vermemis, merak ettim epey. Hesabi olan biri sorsun bir zahmet ya, kimmis bu insan diye.

Okudum ve cok etkilendim yaa gercekten yok mu ekside yazar biri sorsa keske

Bana da atar mısın numarasını lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…