Telefonda Fal Bakanlar

bu baktırdıgım kadınla alakalı cok mesaj geldi baktıran varsa isminide yazabilirmi baktırdığım kadın diye söyleyip duruyorum. bide toplu olarak cevap yazayım telefonda aramayla yazılı yada sesli bakıyo 3 kilit soru istiyo ve bu sorular üsyüne açıyo tarotu. anı ve kişi düsünceleri karakter analizi baya iyiydi ben begendim acıkcası.nasıl davranman gerek nasıl bi yol izlersen sonucunda ne olur gibi yönlendirmesi hosuma gitti. gelismelerle alakalı haberdar etmenide söylüyo fiyatıda 35-40 arasıydı yüz yüze bakıyomu bilmiyorum

Kızlar merhaba bu fal işi hastalık gibi bir şey:)) ben de telefondan baktırdım birine ve inanılmaz şaşırdım çok uç noktalardaki şeyleri bildi gelecekle ilgili dediklerini bekliyorum çıkarsa yazarım isteyene numarayı mesaj atabilirşm enerjisi çok iyiydi ve fşyatı da gayet uygun 40 tl

Bana gönderebilir mısınız

Alacati34 ile sizin baktirdiginiz kişi aynıymış deneyelim bakalim

arkadaslar bu baktırdıgım telde baktırdıgım kızın ismi merveymis. telini verdğim arkadaslardan öğrendim. bana aileyle alakalı söylediği bisey tuttu söylediklerinden. cok kısa sürede annenin evle alakalı bi para gönderis olcak dedi annemin ankaradaki evinde kombi değişimi onun icinde bi ton çizim balkonu içeri aldırmaya kdar masraf cıktı bi anda. baktıran arkadaslardan da cıkan olmus. henüz diğer söyledklerini bekliyorum

kızlar merhaba ben de bi yiğite baktırdım telefondan ama aynı kişiden mi bahsediyoruz bilemedim renkli gözlü yakısıklı bi tip mi dediğiniz numarası olan atabilirse çok sevinirim

Aynı yiğit mi bilmiyorum ama benim 2. Baktirsimdı ilk baktığında süperdi yani dedilerinin arasında yanlış bildiği olmadı acaip iyiydi verdiği tarihe daha 1 ay var ama arkadaşıma verdigi tarih çıktı 2. Baktirisim ama çok iyi değildi yani coo bi şey söylemedi ama önceki falla aynı zamanı söyledi benim falcı yiğit artik ama ankarada gitmediğim kalmadı ama hepsi boş yigit 7dk bakıyor ama

Burada konusulanla aynı mı bilmiyorum değilse numarasını veremem haberi olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…