- 11 Ocak 2016
- 171
- 82
- 18
- 35
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.861
Bana gönderebilir mısınızKızlar merhaba bu fal işi hastalık gibi bir şey:)) ben de telefondan baktırdım birine ve inanılmaz şaşırdım çok uç noktalardaki şeyleri bildi gelecekle ilgili dediklerini bekliyorum çıkarsa yazarım isteyene numarayı mesaj atabilirşm enerjisi çok iyiydi ve fşyatı da gayet uygun 40 tl
banada göndrebilirmisinBana gönderebilir mısınız
Kızlar merhaba bu fal işi hastalık gibi bir şey:)) ben de telefondan baktırdım birine ve inanılmaz şaşırdım çok uç noktalardaki şeyleri bildi gelecekle ilgili dediklerini bekliyorum çıkarsa yazarım isteyene numarayı mesaj atabilirşm enerjisi çok iyiydi ve fşyatı da gayet uygun 40 tl
kadının ismini ne arkadaşlar baktıranlar yazabilirmiAlacati34 ile sizin baktirdiginiz kişi aynıymış deneyelim bakalim
Fali cikarmi bilemiyorum tabi ama enerjisi yüksek birisi. Kotu enerji almadim ben en azindan. Gercekci samimi geldi.Bana ozelden yolladi numarayi yolluyorun ozelden ama aramadin ben, siz ararsaniz ve fikrinizi bana ozelden yazin lutfen.
merhaba yeni üye oldumda falcı eylem in telini bana atabilir misiniz...Hm baktır bakalım iyimi kötü mü :/
Nasildi yigit memnun kaldin mikızlar merhaba ben de bi yiğite baktırdım telefondan ama aynı kişiden mi bahsediyoruz bilemedim renkli gözlü yakısıklı bi tip mi dediğiniz numarası olan atabilirse çok sevinirim
Bana numarasini atar misin ozeldenAynı yiğitten mi bahsediyoruz acaba mavi gözlü di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?