- 3 Temmuz 2017
- 29
- 13
- 38
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.881
Adam bunu is olarak yapmiyor mu problem cikaracagini sanmiyorumBurada konusulanla aynı mı bilmiyorum değilse numarasını veremem haberi olmadan
Telefonda gözünü yakisikliligini nereden gordun goruntulu mu gorusuyorkızlar merhaba ben de bi yiğite baktırdım telefondan ama aynı kişiden mi bahsediyoruz bilemedim renkli gözlü yakısıklı bi tip mi dediğiniz numarası olan atabilirse çok sevinirim
Bana da söyleyebilir misinizYigit ne kadara bakiyor parayi nasil gonderiyoruz numarasini bana da yollar miisiniz
numarasını verebilir misiniz siz memnun kaldınız mı yorumlarındanhayır profil fotosundan
bana da numarayı iletebilir misiniz? bir de biliyorsanız adını?Bana ozelden yolladi numarayi yolluyorun ozelden ama aramadin ben, siz ararsaniz ve fikrinizi bana ozelden yazin lutfen.
Falcının numarasını bana da atabilir misiniz lütfen?kadının ismini ne arkadaşlar baktıranlar yazabilirmi
Nosunu verirmisinBana telefonda fal bakan bir kadin var isteyene tel verebilirim hersey çıktı diyebilirim.adi medyum elif
Lütfen ben de yiğit in numarasını alabilir miyim ?Yigitin numarasini bana da verirmisiniz
Acaba numarayı bana da verebilir misiniz?bu baktırdıgım kadınla alakalı cok mesaj geldi baktıran varsa isminide yazabilirmi baktırdığım kadın diye söyleyip duruyorum. bide toplu olarak cevap yazayım telefonda aramayla yazılı yada sesli bakıyo 3 kilit soru istiyo ve bu sorular üsyüne açıyo tarotu. anı ve kişi düsünceleri karakter analizi baya iyiydi ben begendim acıkcası.nasıl davranman gerek nasıl bi yol izlersen sonucunda ne olur gibi yönlendirmesi hosuma gitti. gelismelerle alakalı haberdar etmenide söylüyo fiyatıda 35-40 arasıydı yüz yüze bakıyomu bilmiyorum
bana da numarayı iletebilir misiniz? bir de biliyorsanız adını?[/QUOT
lütfen bana da özelden numarayı verir misiniz?Nosunu verirmisin
Kızlar ben melisten çok memnun kaldım 40 a bakıyor ve uzun uzun bakıyor bursada olanlara yüzyüze diğer illere telefonda bakıyor
İkisinde de baktırdım mükemmel bir enerjisi var çok sağlam
Numarası:
selam melis hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?