- 22 Kasım 2011
- 26
- 49
- 88
- 37
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.901
Maalesef...kızlaaaar var mı yeni güzel falcı
Dedikleri çıkan falcı buldum!!
Merhaba ben bana her falı çıkan bir falcı buldum sizinle de paylaşmak istedim. Deniz adı telefondan bakıyor bana 9 fal baktırdım hepsini yaşadım. Çok sık baktırıyorum tabi ben. Bana ilişkimin biteceğini söyledi ve sen bitirceksin dedi mümkün değil dedim dediği zamanda bitirdim. U harfli biri eskiden bir cocuk sana geri dönecek dedi hakikaten dediği tarihte geri döndü ve gerçekten imkan vermediğim biriydi dönmesine çok byük kavge etmiştik. 2 sene çalıştığım yerden başka bir teklif bekliyordum ora olmayacak dedi ve imkansız başlayacam öbür ay dedim dediği gibi o işim olmadı şuanda hala da baktırıyorum. Diğer falcıların yaptığı gibi 3 soru hakkın var gibi şeylerde söylemiyor istediğiniz kadar sorabiliyorsunuz ve çok uzun bakıyor. Tabi herkesin enerjisi uymayabilir yine de baktırmak isterseniz bana özelden ulaşabilirsiniz numarasını paylaşırım. Hatta şöyle paylaşayım: Sıfırbeşyüzotuzbirbeşyüzyirmibeşaltmışdokuzellisekiz
ben de baktırdım denize gerçekte çıkıyor her dediği ben çok memnunum sürekli baktırıyorum haftalık olarakdeniz hanım var.. harıkalar yaratıyor
Aman!!!! kızlar bu telefonda deniz denen kisiden uzak durun atın bana ben daha güzel bakarım bomboş bi dr 70 liraya bakiyor da indirim yaptım 60 lira diyor
Arkadaslar yeniden fallara merak sardım yiğite kurtuluşa eylem hanıma baktırdım bunlardan ayrı memnun kaldığınız biri varsa numarasını yazabilir misiniz bana da
Aaa bilmiyodum sonrasında olanları, ben cok meshurken baktırmıstım gercekten pisman olmustum zatenEylem dolandırıcıdır ve söyledikleri çıkmaz. Onun foyası geçen sene cıktı burada. Paranı bosuna eylemle harcama.
Merhaba bu numara doğru mu bilen var mıBende baktırmıştım Deniz diye birine aynı kişi galiba tel no aynı
Dogru bende aynı numaradan ulaşmıştımMerhaba bu numara doğru mu bilen var mı
TeşekkürlerDogru bende aynı numaradan ulaşmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?