- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.921
Dun bende baktirdim gayet iyiydi yine isabetliydi ve uzundu insallah cikar yineBir önceki ve bu sayfada adi geçen denize bu aksam baktirdim bence gayet basarili
Bende baktırdım ama tutmadı enerjisi tutmadı sanırımDun bende baktirdim gayet iyiydi yine isabetliydi ve uzundu insallah cikar yine
Bende iyiydi ve uzundu hakikaten... ama geleceğe bakacağız cunku daha akşam bakildiBende baktırdım ama tutmadı enerjisi tutmadı sanırım
Bende baktırdım ama tutmadı enerjisi tutmadı sanırım
Aynen öyle enerjiyle alakalı sağlık olsun başka falcı aramaya devam :) astrocenter da medyum Murathan var o inanılmaz iyi ona baktırıyorum Farklı olsun istemiştim :)olabilir cunku ben bikac defa baktirdim ani zaten biliyor ve gelecekle ilgili seylerde cikti belki de enerji tutmamistir dogru soyluyosun. bu fal tamamen enerji isi aslinda zaten kimine cok iyi olan baska birine kotu olabiliyo
Bende iyiydi ve uzundu hakikaten... ama geleceğe bakacağız cunku daha akşam bakildi
Eylem dolandırıcıdır ve söyledikleri çıkmaz. Onun foyası geçen sene cıktı burada. Paranı bosuna eylemle harcama.
Bende yeni uyeyim fal konusunda uzmanim ve kendime bu konuda sonsuz guveniyorum bu gunekadar baktigim butun fallar cikmistir ve sikayet almadim denemeden bilemeyiz bana ulasabilirsiniz bekliyorum bu arada ucretli bakiyorumİstanbul, Ankara, İzmir, vs... birçok konu başlığında öneriler var ama tek tek mesajları tarayıp bulmak zor oluyor. Telefonda fal bakan ve gerçekten beğendiğiniz falcıları bu başlık altında yazar mısınız?
Kızlar bu telefonda bakanlar ödemeyi nasıl alıyor? Ne kadara bakıyor?Aynen öyle enerjiyle alakalı sağlık olsun başka falcı aramaya devam :) astrocenter da medyum Murathan var o inanılmaz iyi ona baktırıyorum Farklı olsun istemiştim :)
Nasil bakıyorsunuz ve ücreti özelden yazar mısınızBende yeni uyeyim fal konusunda uzmanim ve kendime bu konuda sonsuz guveniyorum bu gunekadar baktigim butun fallar cikmistir ve sikayet almadim denemeden bilemeyiz bana ulasabilirsiniz bekliyorum bu arada ucretli bakiyorum
Denis olabilir mi o? Bu sayfaya ne zaman girsem ya da hangi konuda fal kelimesi geçse sitede medyum denis diye birinin reklamı çıkıyor da:)) astrocenter diye bi site. 10dk si 1euro Sonrası dk başına 1euro diyor.Denizin tlf noalabilirmiyim.
Kaca bakiyor ve tarotmu
Yok canim ya yukarida son 2 3 sayfada deniz diye birine tlfd bktiranlar memnun kalmis onu sordum benDenis olabilir mi o? Bu sayfaya ne zaman girsem ya da hangi konuda fal kelimesi geçse sitede medyum denis diye birinin reklamı çıkıyor da:)) astrocenter diye bi site. 10dk si 1euro Sonrası dk başına 1euro diyor.
Evet çok iyi bi site ama ben Denis i müsait yakalayamadım bi türlü murathan abi ile görüştüm o da çok başarılıDenis olabilir mi o? Bu sayfaya ne zaman girsem ya da hangi konuda fal kelimesi geçse sitede medyum denis diye birinin reklamı çıkıyor da:)) astrocenter diye bi site. 10dk si 1euro Sonrası dk başına 1euro diyor.
Deniz ayrı o telde bakıyor bende baktırdım arkadaşımla ama memnun kalmadım astrocenter sitesindekiler gayet başarılı Denis olsun murathan abi olsun :)Evet çok iyi bi site ama ben Denis i müsait yakalayamadım bi türlü murathan abi ile görüştüm o da çok başarılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?