Telefonda Fal Bakanlar

olabilir cunku ben bikac defa baktirdim ani zaten biliyor ve gelecekle ilgili seylerde cikti belki de enerji tutmamistir dogru soyluyosun. bu fal tamamen enerji isi aslinda zaten kimine cok iyi olan baska birine kotu olabiliyo
Aynen öyle enerjiyle alakalı sağlık olsun başka falcı aramaya devam :) astrocenter da medyum Murathan var o inanılmaz iyi ona baktırıyorum Farklı olsun istemiştim :)

Bende yeni uyeyim fal konusunda uzmanim ve kendime bu konuda sonsuz guveniyorum bu gunekadar baktigim butun fallar cikmistir ve sikayet almadim denemeden bilemeyiz bana ulasabilirsiniz bekliyorum bu arada ucretli bakiyorum

Sahra hn a fal baktirdim... telefonda bakti neye baktigini bilmiyorum ama geçmiş ve şuanı çok iyi bildi kişi tahlilleri de gayet iyi daha yeni baktigi için gelecek cikar mi bilemiyorum... gelecekle ilgili kisa vadeli söylediği seyler de var orta vadeli de ... en uzun 6 8 ay sonrasına kadar soyluyor zaten daha uzağı soylemedi en kısa vadeli söylediği olay 8 gun icinde idi digeri de 2 ay içinde 8 gun icinde soyledigi çıkarsa yazarim 2 ay icinde dedigi de diğerleri daha uzun vadeli bence denenebilir... tabii herkes kendisi bilir

Denis olabilir mi o? Bu sayfaya ne zaman girsem ya da hangi konuda fal kelimesi geçse sitede medyum denis diye birinin reklamı çıkıyor da:)) astrocenter diye bi site. 10dk si 1euro Sonrası dk başına 1euro diyor.
Yok canim ya yukarida son 2 3 sayfada deniz diye birine tlfd bktiranlar memnun kalmis onu sordum ben

Kızlar acilen telefonda fal baktırmam lazım. Deniz’e baktırmayı düşünüyorum. Kahve içip fotolarını mı yolluyoruz whatsapptan? Nasıl oluyor, yardımınızı rica ederim birde bahsi geçen yiğitin numarasını da verir misiniz

Denis olabilir mi o? Bu sayfaya ne zaman girsem ya da hangi konuda fal kelimesi geçse sitede medyum denis diye birinin reklamı çıkıyor da:)) astrocenter diye bi site. 10dk si 1euro Sonrası dk başına 1euro diyor.
Evet çok iyi bi site ama ben Denis i müsait yakalayamadım bi türlü murathan abi ile görüştüm o da çok başarılı

Evet çok iyi bi site ama ben Denis i müsait yakalayamadım bi türlü murathan abi ile görüştüm o da çok başarılı
Deniz ayrı o telde bakıyor bende baktırdım arkadaşımla ama memnun kalmadım astrocenter sitesindekiler gayet başarılı Denis olsun murathan abi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…