Telefonda Fal Bakanlar

Uzun zamandir bende ariyordum, pazar gunu yüzyüze ve telefonla batıracağım birini buldum. Elvan hanim. Yüzyüze baktirdim ben. Gecmisi bildi, gelecek icin bekleyecegiz. Umut veren biri degil. Dobra biri, bir saat kadar yuzyuze kahve bakti. Tavsiye ederim

bu telefonda bakan yiğitin sadece ilk falları güzel değil mi ya? sanki sonraki fallarında aynı şeyleri yuvarlayarak söylüyor zaten 7 dakika bakıyor ve 50 tl çok.

önerebileceğiniz ben şok oldum dediğiniz telefonda bakan falcı varmı????

Merhaba Elvan hanım nerde peki il olarak ve nasıl ulaşabiliriz tel i dalan var mı

Fal konusunda fal cafeler den bıkkınlık geldi onca falcıya gittim şu anda yasadigimi sadece bir falci bildi ameliyat oldum ayağımdan feci bir kadın ve artık cafeler gitmiyorum cinar dediler gittik gürültü makinasi hep aynı harfler sadece aşk arkadaşım a u a l harflerinde ki kumral esmer arası erkek sevgilin geliyor dedi arkadaşım şok oldu ben evliyim saçmalık dedi bozdu onu gürültülü bakan şımarık biri onuda denedik verilen para yazık ben vermedim artık telefonda tercihim en güzeli canlar ha bu arada cinarin orada bir kadın var sert ve birine bakarken dinledim pes dedi baktıran onu bir kere deneyeceğim aşk dışında başka olayları bilen falci az

Merhaba tuana nerde Peki kendi teli mi var

yiğit bana salladı ve hiçbiri tutmadı ben asla önermiyorum yiğit'i. zaten ulaşmak çok sıkıntıydı eskiden saat verir açmaz ararsın. söylediğinden sonra ki saatlerde bakardı şimdi nasıl bilmiyorum ama .

çıktı mı acaba 8 gün içerisinde söylediği

Arkadaşlar merhaba. Bakırköy dejavu cafeden ayrılan edi var dün ona telefonda fal baktırdım ilk etapta söyledikleri epey tuttu gibi gelecekle ilgili de epey şeyler söyledi acaba baktıran var mı? Dedikleri tutuyor mu? Çünkü geçmiş ve şimdiki zamanda gayet başarılı. Umarım çıkan vardır ya çok güzel şeyler söyledi‍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…