- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.611
- 723
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.941
Peki ne kadar ödedinçok merak ettim?Evet çok iyi bi site ama ben Denis i müsait yakalayamadım bi türlü murathan abi ile görüştüm o da çok başarılı
120 tl ödedim Tarot baktırdımPeki ne kadar ödedinçok merak ettim?
Dedikleri çıktı mı peki kısa zamanlar veriyor anladığım kadarı ile120 tl ödedim Tarot baktırdım
Baktırdınız mıPeki ne kadar ödedinçok merak ettim?
Çıkıyor evet ben çok memnunum sürekli baktırıyorumDedikleri çıktı mı peki kısa zamanlar veriyor anladığım kadarı ile
telefondada bakıyor mu?Uzun zamandir bende ariyordum, pazar gunu yüzyüze ve telefonla batıracağım birini buldum. Elvan hanim. Yüzyüze baktirdim ben. Gecmisi bildi, gelecek icin bekleyecegiz. Umut veren biri degil. Dobra biri, bir saat kadar yuzyuze kahve bakti. Tavsiye ederim
Merhaba Elvan hanım nerde peki il olarak ve nasıl ulaşabiliriz tel i dalan var mıUzun zamandir bende ariyordum, pazar gunu yüzyüze ve telefonla batıracağım birini buldum. Elvan hanim. Yüzyüze baktirdim ben. Gecmisi bildi, gelecek icin bekleyecegiz. Umut veren biri degil. Dobra biri, bir saat kadar yuzyuze kahve bakti. Tavsiye ederim
Çıktı mı peki?Çınara fal baktırdım. isme kadar bildi çok şaşırdım. Kişi analizleride süperdi. su, kart ve yıldıznameye baktı. İnşaallah dedikleride çıkarsa tam olur. tavsiye ederim.
HayirÇıktı mı peki?
Merhaba tuana nerde Peki kendi teli mi varUzun zamandir giremedim yurtdisindaydim keyifli bilgi dolu buradan ayriydim.Telefonda fal bakana inanmıyordum bir ara sorunlarla uğraşırken buradadır adı çok geçenlerden biri tuana var 2 senedir ona baktiriyorum yıldızname ayarında ben ona çok şey borçluyum tavsiye canlar yasakmı bilmiyorum tuana telefonda bakiyor ki burada okuduklarım dan cesaret alıp yazdım affınıza sığınarak.
bu telefonda bakan yiğitin sadece ilk falları güzel değil mi ya? sanki sonraki fallarında aynı şeyleri yuvarlayarak söylüyor zaten 7 dakika bakıyor ve 50 tl çok.
önerebileceğiniz ben şok oldum dediğiniz telefonda bakan falcı varmı????
Sahra hn a fal baktirdim... telefonda bakti neye baktigini bilmiyorum ama geçmiş ve şuanı çok iyi bildi kişi tahlilleri de gayet iyi daha yeni baktigi için gelecek cikar mi bilemiyorum... gelecekle ilgili kisa vadeli söylediği seyler de var orta vadeli de ... en uzun 6 8 ay sonrasına kadar soyluyor zaten daha uzağı soylemedi en kısa vadeli söylediği olay 8 gun icinde idi digeri de 2 ay içinde 8 gun icinde soyledigi çıkarsa yazarim 2 ay icinde dedigi de diğerleri daha uzun vadeli bence denenebilir... tabii herkes kendisi bilir
kimdir ki bu deniz numarasını verirmisiniz ve kaç bakıyor acabaBir önceki ve bu sayfada adi geçen denize bu aksam baktirdim bence gayet basarili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?