Telefonda küfür ettim

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Iyi akşamlar arkadaşlar 9 aylık bir ilişkim var. Bugün sevgilimle telefonda konuşurken bir yandan da çay demliyordum. O an elim yandı ve ağzımdan "has...." kelimesi çıktı Daha da devam ediyodu cümlem Allahtan dank etti.
Daha önce benden hiç böyle bir şey çıkmamıştı, ben de ondan duymadım. Öyle çok söven biri de değilim ki nerden ağzımdan çıktı. Bir an durdu, güldü ne dedin sen bakiim dedi. Yerin 7 kat dibindeyim şu an. Abartıyorsun diyebilirsiniz ama çok utanıyorum. Bir yandan da komiğime de gidiyor Sizin başınızdan hiç böyle bir şey geçti mi, ilişkimiz baya rayina oturdu ama çok utandım

Bende sandım sevgiline küfür ettin

Ağzınızdan kaçıvermiş bişicik olmaz merak etmeyin, zaten sevgilinizde gülmüş, sıkıntı yok bence

Ben etmem çok nadirdir ağzımdan çıkması. Çok sinirlenmiş olmam lazım. Ama edersem de eşimin çok hoşuna gider. Birbirimizden utanmayiz öyle. Küfürden çok şarkı söylemekten utanırım. Yemek yaparken söylerim sadece. Eşim de içeriden dinliyormus. Geldi bastı beni. Bana söylemiyorsun ama ben içerden dinliyorum diye. O zaman çok utanmistim.

Bende utanırdım belki ama büyütülecek bir şey yok bir daha tekrar etmezsin olur biter.Elim yandı kusura bakma vb dedin mi?

parkta köpek yaklaşmış yemek beklemişti, elimdeki kuru simidi attım tabi yemedi. birden bire nereden demek icap ettiyse b.. ye diye bağırmıştım
4 yıllık ilişkimde sevgilimin duyduğu ilk argo konuşmamdı.
ama son olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…