- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Sen de çok tatlışsınahahahah ya sen çok tatlısın
ben küfür ederim hem de bayaa ederim yani cinsiyetçi olmadığı sürece. takılma bir şey olmaz hep prenses olamazsın ki.
Kan yüzüme sıçradı ben ne dedim oldum daha düz gidiyodum. Kendisi bana önceden ne güzel hanım hanımcıksın derdiolsun çok uzun bir küfür değil zaten yarı yarıya çıkmış
Kan yüzüme sıçradı ben ne dedim oldum daha düz gidiyodum. Kendisi bana önceden ne güzel hanım hanımcıksın derdi
Sen de çok tatlışsın
Kızlar arasında konuşurduk da, ben onunla konuştuğumu unutmuşum bir anGülmese iyiydi daha da utandım
Kahkaha atıyor, geçiştirse bu kadar utanmazdım heraldeboşver ben de baba evinden piremses gibi çıktım, adamcağız ağzımdan salak lafını bile duymamıştısonra, ay sonrasını anlatamiciiim benimki şok
Benim elim ağır, zayıfım ama kalıplıyım biliyosunbak bir de ben bazen sinirlenip "yaaa ay dövücem ben bunu" diyorum birisi için, sevgilim de "naapcaksın naapcaksın" diye dalga geçiyor. çünkü benim dövebileceğim insanların maksimum sınırı ilkokul 3 çocukları, daha büyüğüne gücüm yetmez
boşver birbirine gülmek iyidir ilişkide, negzel samimiyet.
İlla bir dram olması gerekmiyor:)Derde bak
Drammış gibi anlatan sensin zatenİlla bir dram olması gerekmiyor:)
Kibariyenin ses tonuyla okudumSöverim gelmişine , geçmişine ayıpsa ayıp!
Benim durum tam da busefan olsun boşver.
Hayır komiğime gittiğini de yazmışım, yorumlarda gülmüşüm de. Dert değilse gerektiğinde modaratör konumu taşır. Dert etme sen:)Drammış gibi anlatan sensin zaten
Kibariyenin ses tonuyla okudumbu arada senin yüksek lisans ne oldu özelden yazabilirsinn
Senin bu kadar derdini ben tasiyamam, ağır gelir zaten :)Hayır komiğime gittiğini de yazmışım, yorumlarda gülmüşüm de. Dert değilse gerektiğinde modaretör konumu taşır. Dert etme sen:)
Buraya konu açarken sana danışmadığım için kusura bakma:))Senin bu kadar derdini ben tasiyamam, ağır gelir zaten :)Herneyse bari bana kufur etmedin, sansli sayilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?