- 8 Kasım 2013
- 487
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
Esini evde olup olamadigini gece sormus msj la, once adama yazmis cevap gelmeyince buda cagri atinca ona yazdi herhalde ama adama yazdigida yok. Zaten ben sordukca detailar ortaya cikti1-2 dk telefon görüşmesi için uzun birşeyin türünü evde olup olmadığını sorması bile 30 sn yi geçmez.ayrıca eşinin mesajları silmesi ve sorduğunuzda bu kadar ters davranması normal gelmedi bana..
Oyle olsa bile msj lar neden yok, birde simdi kendince kizdi bana bu erkekler hep neden suyun ustune cikmak isterki, sonuma kadar haksiz.o kadının telefonu neden eşinizde var ? bence kadında var bir şey ...
tabii bir ihtimalde benim telefonum eskiden çok yapıyordu rehberde ilk veya sondaki kişiyi cebimdeyken arıyordu kilit koymamıştım buda olabilir. yani anlattıklarında az buz haklılık payı var
Çok saçma gecenin o saatinde iş arkadaşının karısına mesaj atar mı insan? Hadi kadın eşi eve gelmese merak edip size sorsa ki eşinizin silmemesi lazımdı mesajı..Esini evde olup olamadigini gece sormus msj la, once adama yazmis cevap gelmeyince buda cagri atinca ona yazdi herhalde ama adama yazdigida yok. Zaten ben sordukca detailar ortaya cikti
Esim arkadasini sormus kadin degil, artik cagri ondan oncemi sonrami bilmiyorum, sakin olmam gerek belki ama delirmek uzereyimÇok saçma gecenin o saatinde iş arkadaşının karısına mesaj atar mı insan? Hadi kadın eşi eve gelmese merak edip size sorsa ki eşinizin silmemesi lazımdı mesajı..
Yazismalarina kizacagimi biliyor birkac kez olmustu hoslanmadim ustelik ben erken yatiyorum ben yattiktan sonra gece yarisi oluyordu. Birdahada gormedim yada o hep siliyordu, hem bu kadin neden esime aileden gibi davraniyor anlamiyorum.ben onun esine yazsam benimki oldurur beniBoşver suçy yoksa bile gözü korkmuş olsun.bızımde samımı görüştüklerimiz var eşlerını kolay kolay aramayız arasakda yazsakda süprizlik bir durum yoksa silmeyız.bunun dışında bu kdr sinirlenecek ne var esim sorar cvp verırım arkadasa ulaşamadım eşine yazdım diye.bi bok yoksa nıye delirdiki ve sizide delirtti
Anladım canm işte eşinin sorması mantıksız hadi kadın kocası eve gelmez merak eder başına birşey mi geldi diye gecenin o saati demez bi erkeğe mesaj atar bunu anlarım..ya sakin olup watsap online filan yükleyip kocanı takip etcksn ya da boşvercksn.ben çok kıskancımdır yıkardım herlde herşeyi toplamak eşime kalırdı..Esim arkadasini sormus kadin degil, artik cagri ondan oncemi sonrami bilmiyorum, sakin olmam gerek belki ama delirmek uzereyim
Anladım canm işte eşinin sorması mantıksız hadi kadın kocası eve gelmez merak eder başına birşey mi geldi diye gecenin o saati demez bi erkeğe mesaj atar bunu anlarım..ya sakin olup watsap online filan yükleyip kocanı takip etcksn ya da boşvercksn.ben çok kıskancımdır yıkardım herlde herşeyi toplamak eşime kalırdı..
Ben yikmadan o yikti zaten, birde simdi adamla ne konustularki sildi o takildi aklima, bu erkekler insani paranoyak ederAnladım canm işte eşinin sorması mantıksız hadi kadın kocası eve gelmez merak eder başına birşey mi geldi diye gecenin o saati demez bi erkeğe mesaj atar bunu anlarım..ya sakin olup watsap online filan yükleyip kocanı takip etcksn ya da boşvercksn.ben çok kıskancımdır yıkardım herlde herşeyi toplamak eşime kalırdı..
benimki hafızası dolduğu için arada siliyor öyle konuşmaları belki öyle silmiştir adamla ne konuşabilir ki?Ben yikmadan o yikti zaten, birde simdi adamla ne konustularki sildi o takildi aklima, bu erkekler insani paranoyak eder
ben mesaj kısmını kaçırmışım 1 sn ya o zman wp yi sil geri yükle mesajlar geri gelsinOyle olsa bile msj lar neden yok, birde simdi kendince kizdi bana bu erkekler hep neden suyun ustune cikmak isterki, sonuma kadar haksiz.
Hicte kiskanc degilimdir ama kafam allak bullak oldu
Sadece dun geceki yazismalar yokbenimki hafızası dolduğu için arada siliyor öyle konuşmaları belki öyle silmiştir adamla ne konuşabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?