Telefonda olmayan mesajlar

dubeduzmantik81

Kul kinadigini yaşamadan ölmezmiş
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
487
388
73
35
Olay tam olarak soyle gelisti:
Esim arabayi temizliyordu kapinin onunde bende tlf bulamadim dedim onunkinden kendimi arayim. Son aramalarda baktim iki kere dun aksam is arkadasinin hanimiyla gorusmus bir iki dakikalik, sonra gece 1.20 de whatappden cagri var kadin aramis, msjlara girdim hic msj yok.
Geldiginde sordum konustunmu diye yok dedi yalnislikla cagri atmis gece kadin.
Sonra dediki is arakadasinin ne zaman eve gelecegini sormus benimki, o yazismalar silinmis, arkadasina yazmis onceden o donmeyince buna yazmis.
Ama arkadasina yazdigi mesajlarda yok, onlarida silmis. Nedenini soylemiyor, kadina yazdiklarinida ben kizmiyim diye silmis.
Aksam ustu gorusmelerde su sebeple olmus: arkadasi marketden bisey istemis turunu falan bilemeyince esime sor demis, yada kadin aramis.
Zaten anlattikca benim kafam karisti, ailecek gorusuyoruz ama kadin esime abisi gibi davraniyor yani hosuma gitmedigi kadar yakin. Hos esimde hoslanmaz ondan ama resmen delirdim. Ben ne bileyim be yazistiklarinizi dedim sen ne ima ediyorsun diyip kizdi iyice, tlf parcaladi. Önce sildigi icin ozur diledi tabi ben cinnet gecirince o da cildirdi.
Ben aldatmaz biliyorum ama yalandan hoslanmadigimida biliyor. Ciktim simdi evden, donesimde yok.
Karisik oldu kusura bakmayin

o kadının telefonu neden eşinizde var ? bence kadında var bir şey ...
tabii bir ihtimalde benim telefonum eskiden çok yapıyordu rehberde ilk veya sondaki kişiyi cebimdeyken arıyordu kilit koymamıştım buda olabilir. yani anlattıklarında az buz haklılık payı var

Esini evde olup olamadigini gece sormus msj la, once adama yazmis cevap gelmeyince buda cagri atinca ona yazdi herhalde ama adama yazdigida yok. Zaten ben sordukca detailar ortaya cikti

Oyle olsa bile msj lar neden yok, birde simdi kendince kizdi bana bu erkekler hep neden suyun ustune cikmak isterki, sonuma kadar haksiz.
Hicte kiskanc degilimdir ama kafam allak bullak oldu

Esini evde olup olamadigini gece sormus msj la, once adama yazmis cevap gelmeyince buda cagri atinca ona yazdi herhalde ama adama yazdigida yok. Zaten ben sordukca detailar ortaya cikti
Çok saçma gecenin o saatinde iş arkadaşının karısına mesaj atar mı insan? Hadi kadın eşi eve gelmese merak edip size sorsa ki eşinizin silmemesi lazımdı mesajı..

Boşver suçy yoksa bile gözü korkmuş olsun.bızımde samımı görüştüklerimiz var eşlerını kolay kolay aramayız arasakda yazsakda süprizlik bir durum yoksa silmeyız.bunun dışında bu kdr sinirlenecek ne var esim sorar cvp verırım arkadasa ulaşamadım eşine yazdım diye.bi bok yoksa nıye delirdiki ve sizide delirtti

Çok saçma gecenin o saatinde iş arkadaşının karısına mesaj atar mı insan? Hadi kadın eşi eve gelmese merak edip size sorsa ki eşinizin silmemesi lazımdı mesajı..
Esim arkadasini sormus kadin degil, artik cagri ondan oncemi sonrami bilmiyorum, sakin olmam gerek belki ama delirmek uzereyim

Yazismalarina kizacagimi biliyor birkac kez olmustu hoslanmadim ustelik ben erken yatiyorum ben yattiktan sonra gece yarisi oluyordu. Birdahada gormedim yada o hep siliyordu, hem bu kadin neden esime aileden gibi davraniyor anlamiyorum.ben onun esine yazsam benimki oldurur beni

Esim arkadasini sormus kadin degil, artik cagri ondan oncemi sonrami bilmiyorum, sakin olmam gerek belki ama delirmek uzereyim
Anladım canm işte eşinin sorması mantıksız hadi kadın kocası eve gelmez merak eder başına birşey mi geldi diye gecenin o saati demez bi erkeğe mesaj atar bunu anlarım..ya sakin olup watsap online filan yükleyip kocanı takip etcksn ya da boşvercksn.ben çok kıskancımdır yıkardım herlde herşeyi toplamak eşime kalırdı..

Bende fena kıskancm hele de güven gitti mi geri gelmiyor böyle zamanlarda

Ben yikmadan o yikti zaten, birde simdi adamla ne konustularki sildi o takildi aklima, bu erkekler insani paranoyak eder

Sadece bi çağrı olsa normal ya da mesajlar olsa. Ama bu kadar saçmalık üst üste geldiyse bi iş var. Ya kocan kadına yazıyor ya kadın kocana yazıyor ya karşılıklı bir şey var ya da senin bilmeni istemediği başka özel bir şey konuşmuşlar. Gerçeği sana anlatmadan affetmeyeceğim söyle. Saçmasapan karışık şeyler anlatıp kafanı karıştırmaya çalışıyor.

Oyle olsa bile msj lar neden yok, birde simdi kendince kizdi bana bu erkekler hep neden suyun ustune cikmak isterki, sonuma kadar haksiz.
Hicte kiskanc degilimdir ama kafam allak bullak oldu
ben mesaj kısmını kaçırmışım 1 sn ya o zman wp yi sil geri yükle mesajlar geri gelsin bak bakalım ne yazmışlar hatta kendi telinden sil onun wpsini aç kendi telinden ki çakmasın durumu

Bence kimse için hatta kendiniz için bile yapmam aldatma falan tarzi büyük konuşmamak lazım hayat bu herşey olur.bu durumda bana garip geldi ailecek gorusuyordaniz esinizi aramak yerine sizi arayıp eşine sorarmisin tarzı bir durum olmalıydı yakışıksız olmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…