Telefonda olmayan mesajlar

Iyi fikir ama tlf nu paracaladi, ay resmen edini kontrol eden kadin durumuna dusucem

Telefona gerek yok eşinin hattına gerek var. Hatta gelen mesajdaki onay kodu lazım sana.
Eşini kontrol etmek zorundasın zaten çünkü yalan söylediği çok açık.

Yasasinnn

Sende mi yuklemistin yoksa

Ben hic supheli durum olmamasina ragmen yukledim. Fazla bilgiyi seviyorum galiba

Evett bende supheli bi durum olmasada wp.tan ve internet üzerinden tüm geçmişini görüyorum nişanlyken basladm aliskanlik oldu birakamyrum

Fatura dökümlerine bakman lazım olayı netleştirmek için , gece eşin uyuyunca telefonu al gir fatura detayına netten. Ak mı kara mı belli olur

Kadının esini aramasi icin esinin profiline girmesi lazim. Profiline bakiyor yani, mesajlasiyorlar büyük ihtimalle.

Esin ve o kadın bir naneler yuyor büyük ihtimalle. Geçmiş olsun.

Esinin operatoru neyse, internetten o operatorun self servisi oluyor girip kimle saat kacta konusmus/mesajlasmıs görüyorsun. Girip bak onlara.

Evett bende supheli bi durum olmasada wp.tan ve internet üzerinden tüm geçmişini görüyorum nişanlyken basladm aliskanlik oldu birakamyrum

En guzeli valla :)

Ne zaman arkadaslariyla anlassa o eve gelmeden arayip bu aksam misafir var, x cagirdi falan deyip planini bozuyorum yasasin kotuluk artik her aksam sokak yoook

Canım senin yapacağın şey o kadının kocasıyla konuşmak cidden kocanın dediği gibiyse evet öyle oldu der, değilse zaten o adam da aldatılıyor demektir ve her şey ortaya çıkar. Aldatma durumu varsa o adama da yazık, bilmesi gerek.
Kotu hissetmiyormusun kendini bunu yaparken? Esim bana yapsa hic hoslanmam

Kotu hissetmiyormusun kendini bunu yaparken? Esim bana yapsa hic hoslanmam

Ben suphe ile basladim, ailesel olaylar sonrasi. Tahmin ettigim gibi benim hakkimda dolduruslari rahatlikla gorebildim.

Ve bunlari benden sakladığı gercegini gorunce yaptigimdan hic rahatsiz olmadim. Olmamda.

Sürprizleri sevmiyorum ben. Bilmem lazim.

Ne zaman arkadaslariyla anlassa o eve gelmeden arayip bu aksam misafir var, x cagirdi falan deyip planini bozuyorum yasasin kotuluk artik her aksam sokak yoook

Yemin ederim aynı ben
Benim eşim de akşamları çok çıkıyordu şimdi beraber cikmazsak çıkamıyor
Nisanlyken de tanimak için çok kurcalardm herseyi / kendim gayet şeffaf olduğum için aynısını görmek isterdim halende öyleyim

Bende hic benim cemalim yapmaz demedim valla

Dememek lazım zaten canım
Bizim çevrede, daha doğrusu Konyada o kadar iğrenç örnekler var ki şok oluyorum bazen, o yüzden korkuyorum
Bazen diyorum evlendim diyemi görmeye başladım benm memleketim de yada çevremde de mi vardı böyleleri diyorum ama yokk anneme soruyorum ben böyle bu kadar kötü örnekler görmedim der hep
Nerden geldiysem bu konuya

Bravo gerçekten ya. Inanilmaz güzel bi taktik. Bana tam da boylesi lazımdı.

Peki telefona yukluyomussunuz esiniz hic eline almiyo mu telefonu? Gayrii ihtiyari bakmiyo mu hic? Bi de dondurmaları görüp nasi sakin kalabiyosunuz esinize karşı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…