- 27 Haziran 2016
- 626
- 1.676
- 113
- 32
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
Iyi fikir ama tlf nu paracaladi, ay resmen edini kontrol eden kadin durumuna dusucem
Kendi whatsappim ayri. Onun icin ayri program iniyor marketten.
Ben onu gizledim benim menude hic anlasilmiyor :))
Yasasinnn
Sende mi yuklemistin yoksa
Ben hic supheli durum olmamasina ragmen yukledim. Fazla bilgiyi seviyorum galiba
evli değilim nişanlı sözlü sevgili gibi biride yok flörtümde yok ( Bu kadar yokluk olmaz demeyin ahahha) ama çok cin fikirimdir olsa yaparım heralde ama kendi wp ne nasıl giriyorsun merak ettim ilerisi için lazım olur
arada yanımda birini aramıyor değilim ama daha kafama göre birini bulamadım fikirimiz uysun istiyorum . Çanta niyetine yanımda adam taşımayı sevmiyorum :))Yokluk degil kiz rahatlik o bosveeer
ben seni çok sevdim yalnız
o programın adı ne onuda yazda faydalanalım canım aaa
Fatura dökümlerine bakman lazım olayı netleştirmek için , gece eşin uyuyunca telefonu al gir fatura detayına netten. Ak mı kara mı belli olur
Evett bende supheli bi durum olmasada wp.tan ve internet üzerinden tüm geçmişini görüyorum nişanlyken basladm aliskanlik oldu birakamyrum
arada yanımda birini aramıyor değilim ama daha kafama göre birini bulamadım fikirimiz uysun istiyorum . Çanta niyetine yanımda adam taşımayı sevmiyorum :))
Kotu hissetmiyormusun kendini bunu yaparken? Esim bana yapsa hic hoslanmamEvett bende supheli bi durum olmasada wp.tan ve internet üzerinden tüm geçmişini görüyorum nişanlyken basladm aliskanlik oldu birakamyrum
Kotu hissetmiyormusun kendini bunu yaparken? Esim bana yapsa hic hoslanmam
Durduk yere değil tabiki supheyle basladim, bisey çıkmasa da takıntı haline geldi.
Tabiki şuan eskisi kadar değil ama bi ara bayağı takmistim.
En guzeli valla :)
Ne zaman arkadaslariyla anlassa o eve gelmeden arayip bu aksam misafir var, x cagirdi falan deyip planini bozuyorum yasasin kotulukartik her aksam sokak yoook
Bende hic benim cemalim yapmaz demedim valla
Bravo gerçekten ya. Inanilmaz güzel bi taktik. Bana tam da boylesi lazımdı.En guzeli valla :)
Ne zaman arkadaslariyla anlassa o eve gelmeden arayip bu aksam misafir var, x cagirdi falan deyip planini bozuyorum yasasin kotulukartik her aksam sokak yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?