- 8 Kasım 2013
- 487
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
Evet aynen oyle herseyin basir aciklamasi olabilirdi ama bu gittikce batti. Cok kizginim, esini kontrol eden biride degilim nefret ederim boyle seylerdenSadece bi çağrı olsa normal ya da mesajlar olsa. Ama bu kadar saçmalık üst üste geldiyse bi iş var. Ya kocan kadına yazıyor ya kadın kocana yazıyor ya karşılıklı bir şey var ya da senin bilmeni istemediği başka özel bir şey konuşmuşlar. Gerçeği sana anlatmadan affetmeyeceğim söyle. Saçmasapan karışık şeyler anlatıp kafanı karıştırmaya çalışıyor.
Tlf artik yok paramparca olmusben mesaj kısmını kaçırmışım 1 sn ya o zman wp yi sil geri yükle mesajlar geri gelsinbak bakalım ne yazmışlar hatta kendi telinden sil onun wpsini aç kendi telinden ki çakmasın durumu
Olay tam olarak soyle gelisti:
Esim arabayi temizliyordu kapinin onunde bende tlf bulamadim dedim onunkinden kendimi arayim. Son aramalarda baktim iki kere dun aksam is arkadasinin hanimiyla gorusmus bir iki dakikalik, sonra gece 1.20 de whatappden cagri var kadin aramis, msjlara girdim hic msj yok.
Geldiginde sordum konustunmu diye yok dedi yalnislikla cagri atmis gece kadin.
Sonra dediki is arakadasinin ne zaman eve gelecegini sormus benimki, o yazismalar silinmis, arkadasina yazmis onceden o donmeyince buna yazmis.
Ama arkadasina yazdigi mesajlarda yok, onlarida silmis. Nedenini soylemiyor, kadina yazdiklarinida ben kizmiyim diye silmis.
Aksam ustu gorusmelerde su sebeple olmus: arkadasi marketden bisey istemis turunu falan bilemeyince esime sor demis, yada kadin aramis.
Zaten anlattikca benim kafam karisti, ailecek gorusuyoruz ama kadin esime abisi gibi davraniyor yani hosuma gitmedigi kadar yakin. Hos esimde hoslanmaz ondan ama resmen delirdim. Ben ne bileyim be yazistiklarinizi dedim sen ne ima ediyorsun diyip kizdi iyice, tlf parcaladi. Önce sildigi icin ozur diledi tabi ben cinnet gecirince o da cildirdi.
Ben aldatmaz biliyorum ama yalandan hoslanmadigimida biliyor. Ciktim simdi evden, donesimde yok.
Karisik oldu kusura bakmayin
O da aklima geldi ama o da esine soylerse... Ben esimi baskalarindan sormak istemiyorum gucume giderKafan allak bullak olması normal. Ama kolayı var. Git esinin arkadasina sor durumu da anlat. Ancak o sekilde anlarsin. Varsa bir nane, onlar allak bullak olsun. Sen de o zaman yakarsin gemileri. Zor durum.
hiç mi telefon yok . Bak şimdi senin telefonuna wp yükleniyorsa kendi wp ni siliyorsun sıfırdan wp yüklüyorsun sonra wp ye numara olarak kocanın numarasını yazıyor onun hattına gelen onay kodunu da girdikten sonra sana eski mesajları geri yükleyelim mi gibi bir soru geliyor ona evet diyorsun 2 gün veya 1 hafta öncesi hariç bütün mesajları yüklüyor ve kocanın wp si artık senin elindeTlf artik yok paramparca olmus
Simdi kendi telefonuna whatsappweb yukle android marketten.
Sonra esinin telefonunu al, onun whatsapp ta whatsapp web kismi var orayi ac ve senin telefonuna indirdigin programdaki barkodu okut.
Artık senin telefonunda onun whatsapp i var.. istediğin an girip o hic fark etmeden yazismalarini okuyabilirsin.
Boyle bir sure takip etmen en iyisi olacak sanirim. D dubeduzmantik81
Iyi fikir ama tlf nu paracaladi, ay resmen edini kontrol eden kadin durumuna dusucemSimdi kendi telefonuna whatsappweb yukle android marketten.
Sonra esinin telefonunu al, onun whatsapp ta whatsapp web kismi var orayi ac ve senin telefonuna indirdigin programdaki barkodu okut.
Artık senin telefonunda onun whatsapp i var.. istediğin an girip o hic fark etmeden yazismalarini okuyabilirsin.
ne kadar benle aynı mantıkta biri
Zaten birsey varsa o kadina elbet bahseder kocasi. Uygun bir dille soyle, ya da bi bahane ile soyle. Sen kendini yok yere yıpratma. Birak onlar yipransin varsa da oyle birsey.O da aklima geldi ama o da esine soylerse... Ben esimi baskalarindan sormak istemiyorum gucume gider
Simdi kendi telefonuna whatsappweb yukle android marketten.
hiç mi telefon yok . Bak şimdi senin telefonuna wp yükleniyorsa kendi wp ni siliyorsun sıfırdan wp yüklüyorsun sonra wp ye numara olarak kocanın numarasını yazıyor onun hattına gelen onay kodunu da girdikten sonra sana eski mesajları geri yükleyelim mi gibi bir soru geliyor ona evet diyorsun 2 gün veya 1 hafta öncesi hariç bütün mesajları yüklüyor ve kocanın wp si artık senin elindeama sen bunu yapmadan bir hafta filan bekle mesajların geleceği garanti olsun
Yasasinnn
Sende mi yuklemistin yoksa
Ben hic supheli durum olmamasina ragmen yukledim. Fazla bilgiyi seviyorum galiba
Iyi fikir ama tlf nu paracaladi, ay resmen edini kontrol eden kadin durumuna dusucem
sen cevap yazmadığın şekilde hayırÇok fena bu kk kadınları.
Bu şekilde mesajları okunan kişinin bunu anlama yolu yok mu?
Çok fena bu kk kadınları.
Bu şekilde mesajları okunan kişinin bunu anlama yolu yok mu?
evli değilim nişanlı sözlü sevgili gibi biride yok flörtümde yok ( Bu kadar yokluk olmaz demeyin ahahha) ama çok cin fikirimdir olsa yaparım heralde ama kendi wp ne nasıl giriyorsun merak ettim ilerisi için lazım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?