Telefonda olmayan mesajlar

Evet aynen oyle herseyin basir aciklamasi olabilirdi ama bu gittikce batti. Cok kizginim, esini kontrol eden biride degilim nefret ederim boyle seylerden
Napacagimi sasirdim, yuzunu dahi gormek istemiyorum

Karisik olmamis gayet net. Dikkat edin. Sonu iyi gorunmuyor bu olayin maalesef :/

Kafan allak bullak olması normal. Ama kolayı var. Git esinin arkadasina sor durumu da anlat. Ancak o sekilde anlarsin. Varsa bir nane, onlar allak bullak olsun. Sen de o zaman yakarsin gemileri. Zor durum.

Simdi kendi telefonuna whatsappweb yukle android marketten.

Sonra esinin telefonunu al, onun whatsapp ta whatsapp web kismi var orayi ac ve senin telefonuna indirdigin programdaki barkodu okut.

Artık senin telefonunda onun whatsapp i var.. istediğin an girip o hic fark etmeden yazismalarini okuyabilirsin.

Boyle bir sure takip etmen en iyisi olacak sanirim. D dubeduzmantik81

Kafan allak bullak olması normal. Ama kolayı var. Git esinin arkadasina sor durumu da anlat. Ancak o sekilde anlarsin. Varsa bir nane, onlar allak bullak olsun. Sen de o zaman yakarsin gemileri. Zor durum.
O da aklima geldi ama o da esine soylerse... Ben esimi baskalarindan sormak istemiyorum gucume gider

Tlf artik yok paramparca olmus
hiç mi telefon yok . Bak şimdi senin telefonuna wp yükleniyorsa kendi wp ni siliyorsun sıfırdan wp yüklüyorsun sonra wp ye numara olarak kocanın numarasını yazıyor onun hattına gelen onay kodunu da girdikten sonra sana eski mesajları geri yükleyelim mi gibi bir soru geliyor ona evet diyorsun 2 gün veya 1 hafta öncesi hariç bütün mesajları yüklüyor ve kocanın wp si artık senin elinde ama sen bunu yapmadan bir hafta filan bekle mesajların geleceği garanti olsun

ne kadar benle aynı mantıkta biri

Hatta kocana de ki sen mi tüm gerçeği anlatırsın yoksa ben X ve kocasından mı öğreneyim de. Sen silmişsin ama X silmemiştir herhalde de.

Iyi fikir ama tlf nu paracaladi, ay resmen edini kontrol eden kadin durumuna dusucem

O da aklima geldi ama o da esine soylerse... Ben esimi baskalarindan sormak istemiyorum gucume gider
Zaten birsey varsa o kadina elbet bahseder kocasi. Uygun bir dille soyle, ya da bi bahane ile soyle. Sen kendini yok yere yıpratma. Birak onlar yipransin varsa da oyle birsey.

Çok fena bu kk kadınları.
Bu şekilde mesajları okunan kişinin bunu anlama yolu yok mu?

Yasasinnn

Sende mi yuklemistin yoksa

Ben hic supheli durum olmamasina ragmen yukledim. Fazla bilgiyi seviyorum galiba

evli değilim nişanlı sözlü sevgili gibi biride yok flörtümde yok ( Bu kadar yokluk olmaz demeyin ahahha ) ama çok cin fikirimdir olsa yaparım heralde ama kendi wp ne nasıl giriyorsun merak ettim ilerisi için lazım olur

Iyi fikir ama tlf nu paracaladi, ay resmen edini kontrol eden kadin durumuna dusucem

Kontrolu hak etmis o...

Yeni telefon alınca yaparsin. Simdi bisey belli etme inanmis gibi yap. Ki rahat rahat yazissin bisey varsa gor sende.

Valla ben sirf ablasiyla yazismalarini okumak icin yukledim. Yegenin fotografi galeride yazismalar hic ortada yoktu. Ne yaziliyor acaba diye ciktim yola. Burdan ogrenip yaptim. Simdi herseyden haberim oluyor

Kendi whatsappim ayri. Onun icin ayri program iniyor marketten.

Ben onu gizledim benim menude hic anlasilmiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…