- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
Belki de doğru söylüyordur boşuna günahını almış olmayonOlay tam olarak soyle gelisti:
Esim arabayi temizliyordu kapinin onunde bende tlf bulamadim dedim onunkinden kendimi arayim. Son aramalarda baktim iki kere dun aksam is arkadasinin hanimiyla gorusmus bir iki dakikalik, sonra gece 1.20 de whatappden cagri var kadin aramis, msjlara girdim hic msj yok.
Geldiginde sordum konustunmu diye yok dedi yalnislikla cagri atmis gece kadin.
Sonra dediki is arakadasinin ne zaman eve gelecegini sormus benimki, o yazismalar silinmis, arkadasina yazmis onceden o donmeyince buna yazmis.
Ama arkadasina yazdigi mesajlarda yok, onlarida silmis. Nedenini soylemiyor, kadina yazdiklarinida ben kizmiyim diye silmis.
Aksam ustu gorusmelerde su sebeple olmus: arkadasi marketden bisey istemis turunu falan bilemeyince esime sor demis, yada kadin aramis.
Zaten anlattikca benim kafam karisti, ailecek gorusuyoruz ama kadin esime abisi gibi davraniyor yani hosuma gitmedigi kadar yakin. Hos esimde hoslanmaz ondan ama resmen delirdim. Ben ne bileyim be yazistiklarinizi dedim sen ne ima ediyorsun diyip kizdi iyice, tlf parcaladi. Önce sildigi icin ozur diledi tabi ben cinnet gecirince o da cildirdi.
Ben aldatmaz biliyorum ama yalandan hoslanmadigimida biliyor. Ciktim simdi evden, donesimde yok.
Karisik oldu kusura bakmayin
3 gun konusmadik, dun eve geldigimde cok guzel bir hazirlik yapmis mumlary cicekler.. Bende sordum tekrardan mantikli bir sekilde anlatirmisin diye, anlatti.
3 gun konusmadik, dun eve geldigimde cok guzel bir hazirlik yapmis mumlary cicekler.. Bende sordum tekrardan mantikli bir sekilde anlatirmisin diye, anlatti.
Arkadasina hic yazmamis o o saatde calisiyor diye, kadini online gormus naber falan yazmis, kadinda o ara yalnislikla arayinca ben kizmayim diye silmis hepsini.
Ozur diledi aklina kotu bisey gelmemis ama hata oldugunu kabul ediyor, yalanada tovbe etti.
Yalniz mesajlari gormek istiyorum dedim tamam dedi. Ama iphone kullandigi icin baya zor sanirim epey ugrastim, burda anlatildigi gibi kolay degil.
Zaten numaralari dahil hersey kayip..
Bulucam dedi bende bekliyorum
Arkadasina hic yazmamis o o saatde calisiyor diye, kadini online gormus naber falan yazmis, kadinda o ara yalnislikla arayinca ben kizmayim diye silmis hepsini.
Ozur diledi aklina kotu bisey gelmemis ama hata oldugunu kabul ediyor, yalanada tovbe etti.
Yalniz mesajlari gormek istiyorum dedim tamam dedi. Ama iphone kullandigi icin baya zor sanirim epey ugrastim, burda anlatildigi gibi kolay degil.
Zaten numaralari dahil hersey kayip..
Bulucam dedi bende bekliyorum
Hayir yok msjlar yok ortada bir hafta sure vermistim ama nerden bulunabilir onuda bilmiyorum :) backup 07.10. Tarihinden yani ondan sonraki mesajlarin hicbiri yok ama artik daha dikkatliyim artik o yatmadan bende yatmiyorum, daha dogrusu koltukda uyuya kaliyorum :)D dubeduzmantik81 gelisme var mi
Kadin,kadinin kocasi,esiniz ve siz bir aradayken pat diye soyleseydiniz keskeHayir yok msjlar yok ortada bir hafta sure vermistim ama nerden bulunabilir onuda bilmiyorum :) backup 07.10. Tarihinden yani ondan sonraki mesajlarin hicbiri yok ama artik daha dikkatliyim artik o yatmadan bende yatmiyorum, daha dogrusu koltukda uyuya kaliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?