Telefonda olmayan mesajlar

Niye kızasinız ki ?kızılcak birsey yapmış muhtemel !!!ben olsam adamı arardım yada basıp evlerine giderdim böyle böyle eşim sana ne msj çekti sonra hanımın dönüp gece 2de eşim Sana ne msj çekti sen niye aradin ne demek istiyosan derseler eşime sordum anlatmadı benden gizlediginiz birsey mi var derim adam zaten haberi yoksa ayağa kalkar hem esin kadını sevmiyormus !!! Niyeki ?öylemi gorunmek istiyor?bir düşün bunlari

Yangina korukle gitmeyin ya.
1-2 dk elbette surebilir. Biz bazen hangi urundu hangi raftaydi,markasi neydi, fiyati neydi gibi sorularla 5 dk konusabiliyoruz ablamlarla.

Ben olsam gayet dostane!kadinla adamı evime çağırıp masumane olarak kadının kocasına benim kocama mesaj atıp atmadığını sorarım.

Dogru diyorsunda adam ise yaramaz bir tip, karisini dinleyen onun dediginden cikmayan bur tip. Hic muhattap olamam, esimde tartisirken dedi ara sor diye ama ben esimi baskalarindan sormam, sorma durumuna dusersemde bu basla basina bir olay. Bu yuzdende cildiriyorum zaten

Ay resmen rezillik, yapamam oyle seyler yerin dibine girerim. Konusmuyoruz zaten esimlede, hayatimda ilk defa ona sesimi yukselttim ve masaya vurdum . Beni bu duruma dusurdugu icin nefret ediyorum, esini takip eden biri olmak istemiyorum. O ugrassin guvenimi kazanmaya, tabi kizginligim gecermi bilmiyorum. Bana mantiklica biseyde soyleyemedi her aklima geldiginde tepem atiyor, elalemin karisiyle ne yazismasii

Yangina korukle gitmeyin ya.
1-2 dk elbette surebilir. Biz bazen hangi urundu hangi raftaydi,markasi neydi, fiyati neydi gibi sorularla 5 dk konusabiliyoruz ablamlarla.
Yok artık 5 dk boyunca
Hangi raftaydı?
Markası neydi?
Fiyatı neydi?...
5 dk da ürün nerde üretilmiş nelere faydası varmış bence onları da tartışmalısınız..

İyide onu yapmam bunu yapmam kizginligin geÇeçek adam bir şekilde kandırmak seni ya aldatiliyorsan uyutulmak hoşuna mi gidecek ?ogreniceklerin denmi korkuyorum rezillik çıkar demedim ki makul bir şekilde sor benden birsey mi sakliyorsunuz hepberaber dersiniz eşimin yaptığı açıklama beni tatmin etmedi bir sıkıntımı var derdim bilmem burdan hiç normal olmaya durumlar var görme duyma bilme ben ne yapayım senin tercihin

Esimin bi arkadasi var biraz samimi bi tip dogumgunumde bile arar konusuruz.
Bi arkadasinin da karisi var arada bi sey danismak icin esimi.arar mesaj atar vs.
Ama hicbirimiz bu mesajlari silmedik. Keske patlamayip whatsapp web yoluyla takip etseydiniz.
Saklanan seyler midemi bulandirir.

Siz mantıklı düşünemiyorsunuz bence, adam da aldatılıyor eğer sakladıkları bir şey varsa, istediği kadar hanım köylü olsun, şu durumda karısının ağzıyla bir şey demez aksine o da olayın üstüne düşer, hangi eş boynuzlanmayı kabul edip de eşinin ağzıyla hareket edip yalanlar? ki senin soracağın şey "sen mi ara dedin karına eşimi?" ve "eşimle o gece yazıştın mı? yazıştınızsa ne konuştunuz?" Bu cevaplar sadece seni tatmin eder, senin eşin senin güvenini kazanmak için uğraşmayacak, bak buraya yazıyorum ki zaten normal konuşma olsa, eşinin dediği gibi, senin kızacak bi şeyin olmadığı için mesajları silme gereği de duymazdı, o mesajlarda her ne varsa öyle sıradan bi şeyler değil, senin kabul edemeyeceğin bi şeyler var ki sinirleneceğini düşünüp silmiş.
Ya da senin de içten içe aldatıldığını bir tarafın kabul etmiş ve bunu birinden duymak istemeyip, sormak da istemiyorsun. Peki yum gözlerini, duyma, sorma. Asillik bu değil, sorunca bi kademe aşağı düşmüyorsunuz; ama siz ben asilim o yüzden de sormam, o gelsin anlatsın, o güvenimi kazanmaya çalışsın demeye devam edin. Zaten bir gün o kadının eşine de sana da bi boşanma celbi gelir, o zaman anlarsın. Hiç sıkıntı etme, yum gözlerini iyice, sakın açma.

Kusura bakmayın ama çok büyük ihtimalle bence de aldatıyor. İnsan bu tarz konularda, konduramadığı için emin olamıyor ama dışarıdan bakan bunca gözün yorumunu es geçmeyin derim.Ve burada o kadar bu tip konular gördük ki sonu hep yorumlardaki tahminler çıktı. Fakat konu netleştiğinde nasıl bir yol izleyeceğinize şimdiden karar verin ve yola öyle çıkın.
Ya takip edeceksiniz yada görmezlikten geleceksiniz.İşte bunu iyi düşünün boşanamayacaksınız eğer araştırmayın derim ben size. Allah yardımcınız olsun.

Boşuna şüphelenmiyorsun. Olayın üstüne git bi şeyler bulursun. Eşine güvenme. Bundan fazlasını söyleyemeyeceğim

Oyle demek istemedim tabiki pesinden gidicem benden kurtulusu yok onun taki olay benim kafamda netlesene kadar, sadece yabancilara sormak istemiyorum

Kadina sor gece esimi aramissin hayirdir bir problemmi var bende merak ettim ondan oncede gorusmussunuz esinle ilgili sorun mu var diye soooor
neyden cekiniyosun ki ne ariyomus gece yarisi densizzzz sey.
Ayrica hic sevmem bu tarz samimiyetleri ne alaka ya
Samimiyetler aşinca bu durumlari yasiyanlari goruyoruz. Bu hic normal bi durum degil.
Yanlislikla vs normal birsey olsa esin telefonu parcalamazdi.

Canım eşinin hattı ne bilmiyorum. Ama örnek vereyim vodafone de S yazıp 7000 e gönderdiğinde şifre geliyor. Şifreyi alıp mesajı hemen silmen lazım. Sonra vodafone sitesinden o şifreyle giriş yapıp tüm geçmişi görürsün. Kadınla ne zamanlar mesajlaşmış kaç defa görüşmüş kaç saniye konuşmuş orda detay var. Turkkcell de de var aveada da vat. Fakat avea da siteye girince mesaj gidiyor giriş yaptınız diye. O sıkıntılı. Ama avea ise de ona göre önlem alabilirsiniz. Ben de kuşkulandım maalesef. Pek masum gelmedi bu konuşmalar.

Ustunu ortmeyin bu isin!
Esim onu sevmez demissiniz
Sinirlenip telefonu kiracak kadar sert tepki
Gec saatte kadindan gelen cagri
Ortda olamayn mesajlar
Siz sordukca anlatilan sacma sapan detaylar
Normal degil hic normal degil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…