- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
1-2 dk telefon görüşmesi için uzun birşeyin türünü evde olup olmadığını sorması bile 30 sn yi geçmez.ayrıca eşinin mesajları silmesi ve sorduğunuzda bu kadar ters davranması normal gelmedi bana..
Dogru diyorsunda adam ise yaramaz bir tip, karisini dinleyen onun dediginden cikmayan bur tip. Hic muhattap olamam, esimde tartisirken dedi ara sor diye ama ben esimi baskalarindan sormam, sorma durumuna dusersemde bu basla basina bir olay. Bu yuzdende cildiriyorum zatenYahu bu takipte kal, kadına sor neyin kafası asdgklldavnk kadın da yalan söyler, çok mu zor? Takipte kalıp niye zamanı geçsin bu kadıncağızın? Adam zaten iş arkadaşını şahit tutmuş. Gidip olanı biteni anlatsana, sen mi dedin eşine eşimi aramasını dese olay zaten çözülür. Alengirli olaylara, dedektif kesilmeye gerek yok, yapacağın şey gidip o kadının kocasıyla konuşmak. Zaten sen konuşunca adam aldatma mevzusu yoksa bile karısına çeki düzen verir, aramaz bi daha eşini.
Ay resmen rezillik, yapamam oyle seyler yerin dibine girerim. Konusmuyoruz zaten esimlede, hayatimda ilk defa ona sesimi yukselttim ve masaya vurdumNiye kızasinız ki ?kızılcak birsey yapmış muhtemel !!!ben olsam adamı arardım yada basıp evlerine giderdim böyle böyle eşim sana ne msj çekti sonra hanımın dönüp gece 2de eşim Sana ne msj çekti sen niye aradin ne demek istiyosan derseler eşime sordum anlatmadı benden gizlediginiz birsey mi var derim adam zaten haberi yoksa ayağa kalkar hem esin kadını sevmiyormus !!! Niyeki ?öylemi gorunmek istiyor?bir düşün bunlari
markette soldaki rafın ikinci katında yazdığı için mi kızacakmışsınız acabaBen kizarim diye silmis
Yok artık 5 dk boyuncaYangina korukle gitmeyin ya.
1-2 dk elbette surebilir. Biz bazen hangi urundu hangi raftaydi,markasi neydi, fiyati neydi gibi sorularla 5 dk konusabiliyoruz ablamlarla.
Ay resmen rezillik, yapamam oyle seyler yerin dibine girerim. Konusmuyoruz zaten esimlede, hayatimda ilk defa ona sesimi yukselttim ve masaya vurdum. Beni bu duruma dusurdugu icin nefret ediyorum, esini takip eden biri olmak istemiyorum. O ugrassin guvenimi kazanmaya, tabi kizginligim gecermi bilmiyorum. Bana mantiklica biseyde soyleyemedi her aklima geldiginde tepem atiyor, elalemin karisiyle ne yazismasii
Siz mantıklı düşünemiyorsunuz bence, adam da aldatılıyor eğer sakladıkları bir şey varsa, istediği kadar hanım köylü olsun, şu durumda karısının ağzıyla bir şey demez aksine o da olayın üstüne düşer, hangi eş boynuzlanmayı kabul edip de eşinin ağzıyla hareket edip yalanlar? ki senin soracağın şey "sen mi ara dedin karına eşimi?" ve "eşimle o gece yazıştın mı? yazıştınızsa ne konuştunuz?" Bu cevaplar sadece seni tatmin eder, senin eşin senin güvenini kazanmak için uğraşmayacak, bak buraya yazıyorum ki zaten normal konuşma olsa, eşinin dediği gibi, senin kızacak bi şeyin olmadığı için mesajları silme gereği de duymazdı, o mesajlarda her ne varsa öyle sıradan bi şeyler değil, senin kabul edemeyeceğin bi şeyler var ki sinirleneceğini düşünüp silmiş.Dogru diyorsunda adam ise yaramaz bir tip, karisini dinleyen onun dediginden cikmayan bur tip. Hic muhattap olamam, esimde tartisirken dedi ara sor diye ama ben esimi baskalarindan sormam, sorma durumuna dusersemde bu basla basina bir olay. Bu yuzdende cildiriyorum zaten
Zaten anlattikca benim kafam karisti
Yok artık 5 dk boyunca
Hangi raftaydı?
Markası neydi?
Fiyatı neydi?...
5 dk da ürün nerde üretilmiş nelere faydası varmış bence onları da tartışmalısınız..
Oyle demek istemedim tabiki pesinden gidicem benden kurtulusu yok onun taki olay benim kafamda netlesene kadar, sadece yabancilara sormak istemiyorumİyide onu yapmam bunu yapmam kizginligin geÇeçek adam bir şekilde kandırmak seni ya aldatiliyorsan uyutulmak hoşuna mi gidecek ?ogreniceklerin denmi korkuyorum rezillik çıkar demedim ki makul bir şekilde sor benden birsey mi sakliyorsunuz hepberaber dersiniz eşimin yaptığı açıklama beni tatmin etmedi bir sıkıntımı var derdim bilmem burdan hiç normal olmaya durumlar var görme duyma bilme ben ne yapayım senin tercihin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?