Telefonda olmayan mesajlar

Yok silme o baska o baska.

Ayri bir program indiriyorsun senin whatsapp la ilgisi yok.
Wp web i google playden indirip dediklerini yapınca kendi wp imiz yerinde mi duruyor?

Herhangi bir şey yapmaya gerek kalmadan 2 wp tek tlf da durabilir mi?

Arka planda nasıl gizliyorsun herhangi bir uygulamayı?

Teşekkürler

Wp web i google playden indirip dediklerini yapınca kendi wp imiz yerinde mi duruyor?

Herhangi bir şey yapmaya gerek kalmadan 2 wp tek tlf da durabilir mi?

Arka planda nasıl gizliyorsun herhangi bir uygulamayı?

Teşekkürler

Duruyor evet. Ayri ayri birbiriyle baglantisi yok onlarin.

Telefonuna bagli gizleme.

Uygulamayi gizle var benim telde. Bir de menude klasör acip icine tasiyabiliyorum.

whatsapta gece 1.20de arama var diyorsun, whatsapta arama butonu profil resminin yanında ya, acaba kadın gece o saatte eşinin resmine bakıyuodu da yanlışlıkla mı aradı? günahını almayayım tabi ama aklıma o geldi. Kadında var bir durum gibi

Eşiniz bir şey saklıyor..
Siz de, biz de farkındayız.. Eşiniz de saklandığı şeyin bulunmasına ramak kaldığının farkında..
Yavuz hırsız..
İlla aldatıyor da bunu saklıyor demiyorum.. Ama bir şey saklıyor..

Hem durum hem esinin tepkisi bir tek sey dusunduruyor. Soylediklerinin hic bir mantigi yok. Bir insan siradan bir konusmayi neden hemen silsin ki?

Burnuma kòtü kokular geldi

Düşünüyorum da bizde böyle bir durum olsa eşim bana anında söyler şu şu hanım aradı diye

esınızın aldatmayacagından nasıl bu kadar emınsın, her kadın aldatmayacagına emın bır sekılde evlenıyo ama yarısı husrana ugruyo. ayrıca bu anlattıklarından bal gıbı jotu kokular gelıyor, üzgünüm

bence onu suphelendirmeden takibe al

Kadının bir şeyin türünü sorması için 2 sefer aramasına ne gerek var anlamadım. İlk telefon konuşmasında anlatamamış mı da ikinci aramaya gerek duymuş. Bir de gecenin bir yarısı watshap'tan niye yazıyor eşinize? Size yazsın madem eşine ulaşamıyor merak etti nerede olabileceğini eşinizin bildiğini düşünüyor. Size "kusura bakma bu saatte rahatsız etmek istemezdim ama durum bu, eşin uyumadıysa bir sorabilir misin bilgisi var mı?" deseymişte olurmuş.

hiç bir kadının şüphesi boşa çıkmaz açıkca kadını ara bir daha asla iletişim kurmamasını söyle takip et aralarında belli ki bir yakınlaşma bir çekim oluşmuş

Hata şuan nerde biliyor musun.Senin aldatmaz zaten biliyorum dedigin yerde adamdan suphelenmeye basladim.
Ortalığı bu kadar karistiracagina direk o kadini arayip esime neden aradin diye sorsaydin ayni cevab gelseydi zaten rahat ederdin.
Ola ki kadinda farkli bi cevab verdi geçmişleerr olsun.

Yahu bu takipte kal, kadına sor neyin kafası asdgklldavnk kadın da yalan söyler, çok mu zor? Takipte kalıp niye zamanı geçsin bu kadıncağızın? Adam zaten iş arkadaşını şahit tutmuş. Gidip olanı biteni anlatsana, sen mi dedin eşine eşimi aramasını dese olay zaten çözülür. Alengirli olaylara, dedektif kesilmeye gerek yok, yapacağın şey gidip o kadının kocasıyla konuşmak. Zaten sen konuşunca adam aldatma mevzusu yoksa bile karısına çeki düzen verir, aramaz bi daha eşini.

Son düzenleme:
Sonuçta eşiniz de aramış olsa kadın da aramış olsa sizden saklanan bir şey var mı, var.

Velev ki kocanız sizi asla aldatmayacak bir adam ama kadın eşinizi rahatsız ediyor olsun. Yine de bu durumu sizden saklamakla eşiniz hatalı davranmış oluyor. Telefon kırarak bunların üzerini örtemez.

Anlattıklarınız bana da hiç masumane gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…