- 11 Ağustos 2017
- 72
- 28
- 3
- 30
- Konu Sahibi Bahcelerinenguzelgulu
-
Yok hayir ama genelde oluyor dedi . Bende bilmiyorum ya .gece saati konustugumuz icin acaba sfreli bi konusma olupta dinlemeyemi dustuki ama onunki yanki olmadi benimki 45 50 sn. Oldu hatta noluyo ya falan dedim. Ama ne soyluyorsam aynisini telefonda tekrar duydumTelefon dinleniyor olabilir eşinizin her hangi bir sıkıntısı varmı
Bende de çok oluyor ses yankısı..bende merak etmiştim eşimle bazı arkadaşlarımda da olmuş..hat kaynaklı heralde..yat uyu canım ..Iyi geceler kizlar
biraz once esimle konuşuyodum.
Esim gece vardiyasinda birden sesim yanki yapmaya basladi ne soylersem aynisi tekrarlanmaya basladi cok sasirdim ilk basta anlamadim ve 1 dkdan az devam etti. Sonra yanki kesildi . Esimde dinleniyor tel dedi . Evdede tekim gercekten bu gece uyku yok bana . . Gercekten telefon dinlenmesi mi . Yoksa telefondanmi ilk defa basima boyle birsey geliyor cok sasirdim bu telefondada ilk defa oluyor ..;(
Samsung kullaniyorum ama oyle yanki degil ya bildigin ne soyluyorsam aynisi tekrarlandi cok korktumSesin yankı yapmasının telefonun dinlendiği anlamına geldiğini bilmiyordum. Ay gerçekten çok şaşırdım benim de başıma geliyor ara sıra. CIA peşimde
Ama belki telefon modelinden ya da ne bileyim o an hattın kötüleşmesinden de meydana geliyor olabilir. Hemen endişelenmeyin. Sonuçta ilk defa başınıza gelmiş. Belki eşinizin telefonunda bir sorun vardır.
Hatti yeni aslinda . Yok o tarz iste degil cnmBana bugün arkadaşımla konuşurken durduk yere araya "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" diye ses geldi. Konuşuyoruz yani telefonla arama değil karşılıklı konuşma. Baya afalladım.
Olur yani konu sahibi, eşiniz telefonunun dinlenebileceği bir işte mi çalışıyor polis, savcı, asker falan gibi. Çok detaylı da bilmiyorum açıkçası hangi meslekler dinleniyor ama meslekle alakalıysa rahat olun bence.
Hatti yeni aslinda . Yok o tarz iste degil cnm
Tesekkur ederimO zaman dinlendiğinizi sanmam. Hattan da değil bazen baz istasyonlarından da kaynaklı oluyor. Bence dert etmeyin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?