Telefonda ses yankilanmasi

Bahcelerinenguzelgulu

Sen sen oldukça zaten özgürsün
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
72
28
3
30
Iyi geceler kizlar

biraz once esimle konuşuyodum.
Esim gece vardiyasinda birden sesim yanki yapmaya basladi ne soylersem aynisi tekrarlanmaya basladi cok sasirdim ilk basta anlamadim ve 1 dkdan az devam etti. Sonra yanki kesildi . Esimde dinleniyor tel dedi . Evdede tekim gercekten bu gece uyku yok bana . . Gercekten telefon dinlenmesi mi . Yoksa telefondanmi ilk defa basima boyle birsey geliyor cok sasirdim bu telefondada ilk defa oluyor .. ;(

Son düzenleme:
Telefon dinleniyor olabilir eşinizin her hangi bir sıkıntısı varmı
Yok hayir ama genelde oluyor dedi . Bende bilmiyorum ya .gece saati konustugumuz icin acaba sfreli bi konusma olupta dinlemeyemi dustuki ama onunki yanki olmadi benimki 45 50 sn. Oldu hatta noluyo ya falan dedim. Ama ne soyluyorsam aynisini telefonda tekrar duydum

Bence o anlık öyle olmuştur bir bakın bakalım tekrar aynısı olcakmı şuanda endişe edilecek bişey yok yine aynısı olursa dinlenme olasılıgı yüksek çok tedirgin olursanız hat değişmekten başka çare kalmıyor

Bende de çok oluyor ses yankısı..bende merak etmiştim eşimle bazı arkadaşlarımda da olmuş..hat kaynaklı heralde..yat uyu canım ..

Peki polis tarafindan mi dinleniyor yoksa baska biseymi yeterki polis dinlesin sacma sapan şeylerden tirstim sonucta nerede oldugumun sinyali gidiyordur of

Sesin yankı yapmasının telefonun dinlendiği anlamına geldiğini bilmiyordum. Ay gerçekten çok şaşırdım benim de başıma geliyor ara sıra. CIA peşimde

Ama belki telefon modelinden ya da ne bileyim o an hattın kötüleşmesinden de meydana geliyor olabilir. Hemen endişelenmeyin. Sonuçta ilk defa başınıza gelmiş. Belki eşinizin telefonunda bir sorun vardır.

Bana bugün arkadaşımla konuşurken durduk yere araya "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" diye ses geldi. Konuşuyoruz yani arama değil karşılıklı telefon konuşması. Baya afalladım.

Olur yani konu sahibi, eşiniz telefonunun dinlenebileceği bir işte mi çalışıyor polis, savcı, asker falan gibi. Çok detaylı da bilmiyorum açıkçası hangi meslekler dinleniyor ama meslekle alakalıysa rahat olun bence.

Samsung kullaniyorum ama oyle yanki degil ya bildigin ne soyluyorsam aynisi tekrarlandi cok korktum

Telefon dinlendiğinde ses yankılanır, cızırtılı ve derinden gelir. Eşinizin telefonu çok ısınıyor mu? Tabi bazen bu operatörden de kaynaklı olabiliyor. Dinlenildiğinizi sanmıyorum fakat her ihtimale karşı telefonu fabrika ayarlarına geri döndürün, baştan kurun. Ve güvenli olmayan uygulamalar o kadar çok ki.. Bu casus yazılımlar sayesinde kişileri dinleyebiliyorlar. Yada tam tersi yasal olarak dinlenir. Ses yankılanması uzun süre devam ederse böyle bir ihtimal olabilir ama bazen çoğu telefon konuşmalarında bu yankı durumu oluyor.

Hatti yeni aslinda . Yok o tarz iste degil cnm

Geçen anneannemle bana oldu anneanne kapatalim geri aricam kendimle konusuyor gibiyim dedim anlamadi tekrar söyledim bu cumleyi 4 kere duymuş oldum

Dinlenirken o kadar bariz yanki olmuyor.
O anlık hatadir gsm operatorunden kaynakli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…