Telefonda ses yankilanmasi

Evet bana da oluyor hatta iyyy bu kadar cirtlak miymis sesim diye dusunurum hep.. hatta o sese kendimi vermeden hizlica kojusup cumlemi bitirmeye bakarim kafam karisiyo kendi sesimden

Ben de sık sık aynı sorunu yaşıyorum . Dinleniyor olma ihtimalim yüksek , bunu da biliyorum ..hiç derdim değil ,yastığa kafayı bi koyuyorum ,sabaha kadar pertingen :))

Ama bi kere şey olmuştu ,önce çok korktum ,sonra şaşırdım . Annemi aradım , bir kere calmadan hemen biri konuşmaya başladı .ama neler neler anlatıyor :) olayın şokunu atlatinca sesi tanımaya çalıştım :) bildiğin adamın yedi sulalesinden girdi çıktı .sonra dur ben bide onu arayayım ,yoklayayım dedi karsidakine, pat diye kapattı :) yine arayayım bakayım arkasından saydığı adama nasıl minnoslasacak, bide ne duyayım ,annem : kızım acil değilse sonra konuşalım ,şuan bankadayim :)) aman anne hevesim kaçtı zaten dedim kapattım ..

Yat uyu sıkıntı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…