Telefonda ses yankilanmasi

Telefon dinleniliyor korkma.

Ben senelerce dinlendim. Asker esiydim o zamanlar.

O kadar alismistim ki arada dinleyene laf sokuyordum yeter bu kadar adet, hormon, hamilelik konusu dinledigin sonucta kiz kiza muhabbetler hoslarina mi gidiyor bilmiyorum bunlarin.

benımde arada oluyor ama hıc dusunmedım dınlenme olasılıgını öyle bırsey mı varmıs

Benim telefonda da çok olurdu bir ara. Evet bu durumda telefon dinleniyor diyen var, bu bir şehir efsanesi diyen de..
En kötü senaryo telefon dinleniyor olsa bile korkulacak bir durum yok. Sizin senaryonuza göre beni bir ara sürekli dinliyorlardı. Sebep? Annemden aldığım yemek tarifini mi öğrenmeye çalışıyorlar? Sonuç? Kimse beni gece yarısı evimden alıp karakola götürmedi ve şükür ki ben hala yaşıyorum..

arada benım telefonuma da olur
hiç bu sebepten uykusuz kalmadım

Yaa ne telefon dinlenmesi kadını korkutmuşsunuz. Cem Yılmaz’ın lafı geldi aklıma CIA bu hesaplara bakıyormuş excalibur17

Hayır hanımefendi telefon dinlenmesi öyle olmuyor emin olun. Muhtemelen eşiniz ya hoparlörde konuşuyordur veya telefonun ses giriş yerinde ufak bir arıza vardır. Korkmayın.

Sesi hoparlöre verdiğiniz zaman kendi sesiniz geri size gelir dinleNME ne alaka yahu

Benimde oluyor ama benimki uzaktan bi yerden cızırtılı olarak kendi sesim geliyor ama korkulacak bişey yok polisler dinliyor :))

Banada polis olan tanıdıklar söylemişti.. hatta ben açık diyorum telefonlar dinleniyor diye :))

ay ara ara benim telefonumda da oluyor, gayet normal bişey yahu. eşimiz mit ajanı filan mı da telefonu dinlensin. saçmalamayın.

Telefon ile konuşurken bazı kelimeler devlet tarafından bir tür denetime takılıyor (mit ajani olmakla alakali degil her insanin konusmasindan bahsediyorum mesela teror dediginizde )ve dinleniyor bilginiz olsun gazete de okumuştum 2 sene önce sanırım hatta o yüzden teroristler şifreli konuşurmuş.

Aynen valla canım herkeste olan bişey banada oluyor sürekli :))
Bunun için illede polis asker olmaya gerek yok.. saçmalamayın diye birde bilmişlik yaparak konu sahibini azarlıyorlar..
Benim tanıdığım polis arkadaşlarıma sormuştum bunu onlarda dinleniyor herkesin telefonları diyorlar...

Ay sagolun ya ben zaten ne oldugunu bilmeden yuklenenler oldu neyse ben polis dinlesinde gerisi sknti anlaminda dedim nesolsa evde tekiz herkese oluyormuş neyseki korkulaxak bisi yok ben illede esim dinleniliyo demedimki ilk defa oldu acaba ne olabilir dedim

Bana da oluyor canım kiminle konuşursam konuşayım oluyor sürekli olmuyor zaten..
Polis asker savcı olmaya gerek yok yani ben ev hanımıyım ama dinleniyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…