- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.179
- 78
- 34
- Konu Sahibi Bahcelerinenguzelgulu
-
Bende bunh anlamadim zaten canimmmm.Kim sizi ne diye dinlesin
O kadar dinlenecek insan varken
arada benım telefonuma da olurIyi geceler kizlar
biraz once esimle konuşuyodum.
Esim gece vardiyasinda birden sesim yanki yapmaya basladi ne soylersem aynisi tekrarlanmaya basladi cok sasirdim ilk basta anlamadim ve 1 dkdan az devam etti. Sonra yanki kesildi . Esimde dinleniyor tel dedi . Evdede tekim gercekten bu gece uyku yok bana . . Gercekten telefon dinlenmesi mi . Yoksa telefondanmi ilk defa basima boyle birsey geliyor cok sasirdim bu telefondada ilk defa oluyor ..;(
Hahah yok canim ya napiyon nediyon nezaman gelcen . Servis varmi vs vsBu kadar korkup uykundan olacak kadar gizli ne konusuyordun kız kocanla
Aynen valla canım herkeste olan bişey banada oluyor sürekli :))Telefon ile konuşurken bazı kelimeler devlet tarafından bir tür denetime takılıyor (mit ajani olmakla alakali degil her insanin konusmasindan bahsediyorum mesela teror dediginizde )ve dinleniyor bilginiz olsun gazete de okumuştum 2 sene önce sanırım hatta o yüzden teroristler şifreli konuşurmuş.
Ay sagolun ya ben zaten ne oldugunu bilmeden yuklenenler oldu neyse ben polis dinlesinde gerisi sknti anlaminda dedim nesolsa evde tekiz herkese oluyormuş neyseki korkulaxak bisi yok ben illede esim dinleniliyo demedimki ilk defa oldu acaba ne olabilir dedimAynen valla canım herkeste olan bişey banada oluyor sürekli :))
Bunun için illede polis asker olmaya gerek yok.. saçmalamayın diye birde bilmişlik yaparak konu sahibini azarlıyorlar..
Benim tanıdığım polis arkadaşlarıma sormuştum bunu onlarda dinleniyor herkesin telefonları diyorlar...
Bana da oluyor canım kiminle konuşursam konuşayım oluyor sürekli olmuyor zaten..Ay sagolun ya ben zaten ne oldugunu bilmeden yuklenenler oldu neyse ben polis dinlesinde gerisi sknti anlaminda dedim nesolsa evde tekiz herkese oluyormuş neyseki korkulaxak bisi yok ben illede esim dinleniliyo demedimki ilk defa oldu acaba ne olabilir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?