• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonla konuşmayı sevmiyorum

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
Kızlar ya benim ki çok büyük bi dert değil ama bazen çok sıkıntı çekiyorum.
Telefonla konuşmayı hiç ama hiç sevmiyorum. Acil bi durum veya haber verilmesi gereken şeyler dışında telefonda hiç birşey konuşmak istemiyorum.
Arkadaşlarım arıyor mesela. muhabbet etmek için. 10 dakikadan sonrasına dayanamıyorum. Sırf konuşmak için konuşuluyor.onu aldım şunu yedim şuraya gittim vb. Muhabbetler beni çok sıkıyor.
Ben ararım hal hatır sorarım neler yapıyorsun sıkıntın var mı vs. Deyip 10 15 dakika sonra kapatmak isterim. Ama karşı taraf asla kapatmak istemiyor.o konuşma en az 40 50 dakikayı geçmeli. Sürekli hadi kapatalım diyen tarafta ben olmak istemiyorum ama oluyorum.arkadaşlarımda kırılıyor.
Kimseyi arayıp konuşmak istemiyorum bu yüzden.gelen aramalarıda çoğu kez sessize alıp görmedim duymadım diye yalan atıyorum.sonra Ayıp olmasın diye saatler sonra geri arıyorum tabi içimden dua ediyorun inşallah açmaz diye.
Normal hayatta da çok fazla konuşmayı seven biri değilim.
Bazen kendi kendime diyorum keşke şu telfonların bilgisayarların bu kadar yaygın olmadığı bir dönemde yaşasaydım diye. Ozaman kimseyi aramak zorunda kalmazdım.
Şimdi zorunda değilsin arama diyeceksiniz ama hep karşı taraf arıyor ben aramayıncada kırılıyorlar . ne vefasuzsın diyorlar .
Merak ediyorum benim gibi olan var mı aranızda ? telefon çalınca açmamak için bahane arayan

Valla bende aynıyım :D
Sırf telefonun elimde olduğu anlaşılmasın diye wp.de çevrimdışıyım hep. Sosyal medya kullanmıyorum mesela.
Ama annem başka :D onunla konuşyosam iki saati devirmişimdir ♡

Arkadaşlarınıza mesafe koymadığınız için böyle sorun oluyor bence , benim arkadaşlarım müsait misin demeden belli bir saat geçtikten sonra mesela gece saatleri aramazlar .
Konuşulanlar bellidir yani diyeceğim boş muhabbetler boş zamanlar içindir arkadaşlarınızı tatlı bir dille uyarabilirsiniz

Eğer mevzu bir erkekse bende telefonlari açmak istemiyorum:))) Zaten ne desem ikna olmuyor. Bir süre sonra kopuyorum. Ben whats up gruplarının mesaj yagmurlarına illet oluyorum. Grubu 1 yıllığına sessize alasım var.

Aynen öyle resmen kulağımın yandığını hissediyorum hadi kapatalım demek de olmuyor bazen sürekli aynı muhabbet başa sarıyor eee konuşacak başka bir şey bulamayınca 3-4 saat boyunca bazen dayanamıyorum ama kapatalım deyip kırmak da istemiyorum...

Bende nefret ediyorum telefonla uzun muhabbet etmekten :kızgın: Yalnız değilsin

Eskiden bu kadar bol dakikalı paketler yoktu
Hatta paket yoktu
Kimse kimseyi bu kadar arayıp boş muhabbet yapmazdı

İnsan bazı durumlarda eski zamanı özlüyor :110:

Ben ailem haricinde çok da sevmiyorum hatta unutuyorum telefonu diğer odada.
Pek ilgilenmiyorum telefonla boşverin aslında çok da iyi değil konusmak radyosan yayıyor hem de kulaga zaralı

ben de telefonda konuşmayı hiç sevmem. siz 10-15 dk konuşup 40-50 dakikayı normal buluyormuşsunuz, bana 10 dakika bile aşırı fazla geliyor :)

annemi büyük bi özlemle kendim aradığımda 3 dakikanın sonunda “ben sıkıldım hadi kapatalım” demiştim :D

ben kimseyi aramıyorum diye kimse de beni aramıyor herhalde. bi erkek arkadaşım arıyor beni, kırk yılın başı ben onu ararsam telefonu “noldu bi şey mi oldu??!!???” diye açıyor :D

Valla bende aynıyım :KK70:
Sırf telefonun elimde olduğu anlaşılmasın diye wp.de çevrimdışıyım hep. Sosyal medya kullanmıyorum mesela.
Ama annem başka :KK70: onunla konuşyosam iki saati devirmişimdir ♡
Aaa ilk defa kendim dşında sosyal medya kullanmayan birini gördüm :) bazen arkadaşlar arasında sırf bu yüzden dışlanmış hissediyorum kendimi :D sizdede oluyor mu bu his.

Arkadaşlarınıza mesafe koymadığınız için böyle sorun oluyor bence , benim arkadaşlarım müsait misin demeden belli bir saat geçtikten sonra mesela gece saatleri aramazlar .
Konuşulanlar bellidir yani diyeceğim boş muhabbetler boş zamanlar içindir arkadaşlarınızı tatlı bir dille uyarabilirsiniz
Valla çok anlatmaya çalıştım ima ettim sevmiyorum telfonu falan diye ama açık açık hiç söyleyemedim kırmamak için . onlarda anlamadılar haliyle

Eğer mevzu bir erkekse bende telefonlari açmak istemiyorum:))) Zaten ne desem ikna olmuyor. Bir süre sonra kopuyorum. Ben whats up gruplarının mesaj yagmurlarına illet oluyorum. Grubu 1 yıllığına sessize alasım var.
Ay hiç sormayın o whatsap gruplarını. 24 saat konuişuluyor. Bu kadar konulacak ne buluyor insanlar ben anlamıyorum. Ben bir süre katlanıp bi bahaneyle çıkmıştım. Şuan öyle bi sıkıntım yok allahtan.

Aynen, hic sevmem. Ilgilenmedigim mevzularda yorum yapmak zorunda birakilmam geriyor beni. Uzun bir sure cep telefonu kullanmayi da reddettim ben. Her an ulasilabilir olma fikri cok irite ediyordu.
Bende telefon kullanmayı bırakmak istiyorum ama ailemden biri dışardayken ulaşmak ister merak eder diye bırakamıyorum . kafamda tuşlu telefona geçme fikri var. En azından whatsap görüntülü arama vs. Bunlardan kurtulmuş olurum

Bende nefret ediyorum telefonla uzun muhabbet etmekten :kızgın: Yalnız değilsin

Eskiden bu kadar bol dakikalı paketler yoktu
Hatta paket yoktu
Kimse kimseyi bu kadar arayıp boş muhabbet yapmazdı

İnsan bazı durumlarda eski zamanı özlüyor :110:
Keşke hiç olmayaydı bu cep telefonu . ev telefonları neyimimize yetmiyordu:(

Aynen öyle resmen kulağımın yandığını hissediyorum hadi kapatalım demek de olmuyor bazen sürekli aynı muhabbet başa sarıyor eee konuşacak başka bir şey bulamayınca 3-4 saat boyunca bazen dayanamıyorum ama kapatalım deyip kırmak da istemiyorum...
Ama herzaman kapatalım diyen taraf biz oluyoruz :KK48:

ben de telefonda konuşmayı hiç sevmem. siz 10-15 dk konuşup 40-50 dakikayı normal buluyormuşsunuz, bana 10 dakika bile aşırı fazla geliyor :)

annemi büyük bi özlemle kendim aradığımda 3 dakikanın sonunda “ben sıkıldım hadi kapatalım” demiştim :KK70:

ben kimseyi aramıyorum diye kimse de beni aramıyor herhalde. bi erkek arkadaşım arıyor beni, kırk yılın başı ben onu ararsam telefonu “noldu bi şey mi oldu??!!???” diye açıyor :KK70:
Yok normal bulmuyorum 15 dakikaya kadar anca idare edebiliyorum.
Bende annemle bile konuşsam kısa sürüyor. Anca o konu açarsa devam ediyor muhabbet ama ben sıkılıyorum tabiki

Back
X