• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonla konuşmayı sevmiyorum

Kızlar ya benim ki çok büyük bi dert değil ama bazen çok sıkıntı çekiyorum.
Telefonla konuşmayı hiç ama hiç sevmiyorum. Acil bi durum veya haber verilmesi gereken şeyler dışında telefonda hiç birşey konuşmak istemiyorum.
Arkadaşlarım arıyor mesela. muhabbet etmek için. 10 dakikadan sonrasına dayanamıyorum. Sırf konuşmak için konuşuluyor.onu aldım şunu yedim şuraya gittim vb. Muhabbetler beni çok sıkıyor.
Ben ararım hal hatır sorarım neler yapıyorsun sıkıntın var mı vs. Deyip 10 15 dakika sonra kapatmak isterim. Ama karşı taraf asla kapatmak istemiyor.o konuşma en az 40 50 dakikayı geçmeli. Sürekli hadi kapatalım diyen tarafta ben olmak istemiyorum ama oluyorum.arkadaşlarımda kırılıyor.
Kimseyi arayıp konuşmak istemiyorum bu yüzden.gelen aramalarıda çoğu kez sessize alıp görmedim duymadım diye yalan atıyorum.sonra Ayıp olmasın diye saatler sonra geri arıyorum tabi içimden dua ediyorun inşallah açmaz diye.
Normal hayatta da çok fazla konuşmayı seven biri değilim.
Bazen kendi kendime diyorum keşke şu telfonların bilgisayarların bu kadar yaygın olmadığı bir dönemde yaşasaydım diye. Ozaman kimseyi aramak zorunda kalmazdım.
Şimdi zorunda değilsin arama diyeceksiniz ama hep karşı taraf arıyor ben aramayıncada kırılıyorlar . ne vefasuzsın diyorlar .
Merak ediyorum benim gibi olan var mı aranızda ? telefon çalınca açmamak için bahane arayan
Yalnız değilsin canım ayyynıyım. Arıyorum ama inşallah açmaz diye diye. :KK53:

senn arkadalsr normal degil okadar saat konu bos konusmaya dönüyordur ondan istemiyorsun normal

küçükken dedem benim alo deyişimi taklit ederdi sonra hep telefonla konusacagım zman birinci derce yakınlar harici hep heyecanlanırım

Bence bu konuştuğumuz kişiye göre değişir. Bazıları var ki kapatmak istemem bazılarıyla hal hatır sorarım sonrası yok...

Ben ben ben :KK3:
Nefffffret ediyorum telefonda sohbet etmekten.. Nefret ediyorum! Hele son zamanlarda cildirmamak icin kendimi zor tutuyorum.. Dogumum yaklasti ve yasadigim ilden ailemin oldugu ile geldim. Zaten dogum stresi bir yandan esimi evimi ardimda birakmisim o stres bir yandan bir de surekli dogurdun mu diye arayanlar.. Yanlis anlasilmasin sorudan daralmiyorum. Sagolsunlar merak ediyorlar ben de cevap vermekten gocunmuyorum ama su isi keske mesaj ile halletsek olmaz mi? Gece uykularim yok artik. E dogal olarak gunduz gec uyaniyorum.. Arkadas sabah 9.30da sohbet etmek icin aranir mi insan.. Ki geceleri uyuyamadigimi biliyor bu arayanlar.. Tripleri beni cildirtiyor. Aradim neden acmadin ya da neden donmedin? Sevmiyorum telle konusmayi arkadasim.Sevmiyorummmmmmmm! :sinirli:
Hani lafini sakinan bir insan da degilim ki. Konusmayi sevmedigimi her firsatta dile getiririm. Mesajlassak derim. Hele ki calisirken mesai saatinde arayip acmayinca sitem eden arkadaslarim.. Siz evde sıkılıyor olabilirsiniz ama ben mesaideyim ve cooook yogunum.. Yogun olmasam bile mesai saatinde dakikalarca sohbet edecek degilim.. Neden taciz ve tahrik ediyosun beni??? Offf...
Vay be ne doluymusum..
Yalniz degilsin canim.. Hele ki acmadigim zaman art arda arayip israr edenlere diyecek cok sozum var ama sinirden kanım cekildigi icin susuyorum :KK34:
Sizin arkadaşlarınız bayağı abartmış. Sabah 9 30 da aramak nedir .Yuh diyorum. Benimkiler normal saatlerde arıyorlar allahtan . gerçi hiç bi türlü açmıyorum:KK53:
dediğiniz gibi geri dönüncede hesap sormaları bitmiyor . çok darlıyorlar valla

Bence bu konuştuğumuz kişiye göre değişir. Bazıları var ki kapatmak istemem bazılarıyla hal hatır sorarım sonrası yok...
Benim değişmiyor ya :( ne annemle ne babamla ne sevgilim olduğu zamanlar onla hiç uzun konuşmalar yapmak istezdim. Yapım böyle galiba :(

senn arkadalsr normal degil okadar saat konu bos konusmaya dönüyordur ondan istemiyorsun normal

küçükken dedem benim alo deyişimi taklit ederdi sonra hep telefonla konusacagım zman birinci derce yakınlar harici hep heyecanlanırım
Evet ister istemez konu bitiyor saçmalama evresine geçiliyor belli bir dakikadan sonra .
Neden dalga geçerdi dedeniz. Nasıl alo derdiniz ki :)

Sanki bu konuyu ben açmişim:halay: aynen beni anlatmişsiniz.. Birde bekarken cagri merkezinde calismistim ne zordu yahu.. Evli misiniz bilmiyorum evlendikten sonra daha kotu oluyor. Bekarken sadece kendi tarafin küsüyor evlendim eşimin tarafi da küsmeye basladi aramiyorum diye.. Bazen biri ariyor sessize aliyorum esimin gelmesini bekliyorum o gelince arayip iki kelime konusup x konusmak icin israr ediyor diyip esime veriyorum :)
Oooo çağrı merkezi mi . benim için cehennem olurdu herhalde öyle bir işte çalışmak .
Evli değilim ama bunu bazen düşünüyorum. Napıcam diye. Bayramı kandili geçmiş olsunu hayırlı olsunu vs. Aramam gereken bir sürü durumlar olacak . o zaman napacam tırsıyorum vala şimdiden:olamaz: sizin taktik iyiymiş aslında onu kullanırım bende :KK48:

Bende de sosyal medya sıfır. KK hariç. Böyle söyleyince asosyal gibi anlaşılıyor ama sohbet ederim yeter ki karşımda olsun. Sosyal medyaya resmimin yüklenmesine de izin vermiyorum. Fotoğraf çekilmeyi de sevmem. Hele kameradan nefret ederim. O kadar gıcığım galiba. :KK70::p
Ben severim aslında forogtaf çektirmeyi ama sırf instagrma yüklenecek diye oturudğumuz sürenin yarısını fotoğraf çektirmeye ayıran arkadaşlarım var.

Ayy sonunda yalnız olmadığımı biliyorum :KK70: Yaşasın! Yıllarca günde 500-600'a yakın telefon cevapladım iş yerinde, hala daha iş gereği çok fazla telefonla konuşuyorum. Öyle olunca da sevmiyorum konuşmayı. Allahtan arkadaş çevrem (Memleketimde kalan) hepsi benim gibidir de, aramadın sormadın demez hiç biri, zira onlar da aramaz.

Bir tek kayınvalidem ve görümcelerimde problem oluyor, çünkü bayılıyorlar telefonla konuşmaya. Eşim 1 gün aramadı mı hayırsız diyorlar. Onda da artık ne yapalım, akşam eşim gelince arıyor annesini, hoparlöre alıyor, nasılsınız iyisiniz biz de iyiyiz aman işte çok yorulduk hadi iyi akşamlar diye kapatıyoruz ne yapalım. Görümcelerle de whatsapp grubu kurduk, sabahları günaydın, iyisiniz, öptüm bye.
Kabus gibi geliyor bana heran birileriyle iletişim halinde olmak . her istenildiğinde ulaşılabilir olmak .
Bazen kendimi alıp gidesim geliyor teknolojinin bu kadar yaygın olmadığı bi yerlere.

benim çenem çoook düşüktür. tanımadığım biri de arasa heralde saatlerce konuşurum. yani yanlış numarayı arayıp kapatırken "hadi görüşürüz" diyen teyzeye "görüşürüüüzzz kendinize dikkat ediiin" demişliğim var. onunla bile 3-4 dk konuşmuştuk :KK70:

ama mesela babamla konuşmayı sevmem. genel olarak babamın konuşması sakindir,uykumu getirir sürekli "yassy şunu yaptın mı,bunu da yaptın mı" diye. diğer taraftan sevgilimle 7 saat konuşmuşluğumuz da var :p

belki sizin de bazı kişilere karşı öyledir bilemedim:KK51:
7 saat mi:KK57:
Hayır belli kişilere karşı değilim hiç kimseyi uzun konuşmayı sevmem.
Teyzeyle ne konuştunuz okdar tlfonda ya :KK48:

Evet ister istemez konu bitiyor saçmalama evresine geçiliyor belli bir dakikadan sonra .
Neden dalga geçerdi dedeniz. Nasıl alo derdiniz ki :)
5 yasında felan sanırım o harfini kalın söylerdim ama tabi ben bunun farkında olmazdım . dedim beni taklit ederdi bende niye bende alo diyorum derdim.

sonra beni gördüğü zamn alo dersi kalın o ile.

sonra millete anlatıp gülerlerdi ama tabiki dedem iyi biyetliydi ama ondan sonra bende kaldı telefında birgerginlil

Sizin arkadaşlarınız bayağı abartmış. Sabah 9 30 da aramak nedir .Yuh diyorum. Benimkiler normal saatlerde arıyorlar allahtan . gerçi hiç bi türlü açmıyorum:KK53:
Hani bir de dogum iznindeyim ve geceleric uyuyamiyorum. Surekli dertleniyorum o arayanlara uyuyamiyorum geceleri diye.. Gece uyuyamiyorsam gunduz gec kalkiyor olabilirim degil mi? Ben genelde aramalara mesajla donuyorum. Trip atanlara da anlayissizsiniz diyerek missileme yapiyorum ben de karsi trip atiyorum :KK70:
Zamanla alisiyorlar bu da boyle bir deli diyerekten.. Küsmüyorlar artik :)

Hani bir de dogum iznindeyim ve geceleric uyuyamiyorum. Surekli dertleniyorum o arayanlara uyuyamiyorum geceleri diye.. Gece uyuyamiyorsam gunduz gec kalkiyor olabilirim degil mi? Ben genelde aramalara mesajla donuyorum. Trip atanlara da anlayissizsiniz diyerek missileme yapiyorum ben de karsi trip atiyorum :KK70:
Zamanla alisiyorlar bu da boyle bir deli diyerekten.. Küsmüyorlar artik :)

Back
X