bak benim halamın kızı bana diodiki ben lisedeyken bak ama bakmamıs gibi sende öle yap hoslandıysan yüz ver ama yüz vermemiş gibi bırak o peşinde kossun. benim erkek arkadaslarım bazen yanımda kızlar arayıp durunca tele bi kez bakıp aman diyip sessize alıyolar bunlar basına gelsin istemiyosan çok arama ama yan yana gelincede az da olsa yüz ver:)) aman bende ne cadıyım ha:)
Sen ondan hoşlanıyorsan bir açık kapı bırakmışsındır umarım arkadaşızdan önce?
ay bak o merak bendede fazlasıyla var:) ama hayat işte gecip gidio. aslında eski erkek arkadası görmek ii oluyo rahatlatıyo diosun ki aa ii ki ayrılmısım bumuydu uğruna ağladıgım. :) bu arda aramamak için çabalıyosan başka seylerle ilgilen dikkatin dağılsın. ben gecen gün gördüm ilk aşkımı ıyyy bıyık bırakmıs nefret ederim iyiki ayrılmısım dedim bu ne kilo almıs bi çirkin olmus ki içimden dedim bi buna bak bide benim aşkıma:) huh:) ama işte sonucta ilk aşkımdı ona 4 yılımı verdimarama sana baska konu acıyorum:)))
Arama bence de. Hatta yarın da arama. Belki dışardadır, evde unutmuştur telefonunu, bu durumda sana saygısı varsa aradığını görünce yarın arar seni. Yok bilerek cevap vermiyorsa da peşimden koştu dedirtme
aman yanlış anladım ben benim aklım orda kaldı sanırım:) ahhaha:) pardon .yaş mevzusuna gelince aman yıllar gecerse gecsin önemli olan sana deger veren biriyle birlikte olman. bi insan sevmeli peşinden kosmalaı aramalı sormalı aklı hep sende olmalı.. sürünmeli kısaca:) yani ben öle yapmaya çalışırım hep... ama tabi sende ona karsı ilgili olmalısın. ama bu saat olmus sen arıyosun o açmıo... bu pek ii bi durum deil yani onun için bunu onun burnundan getirmelisin. tabi hep vurguluyorum dozunda biraz trip yap ama sonrasında ilgini alakanı göster zaten erkekler biraz şaşkın olurlar sen öle yaparsan iice sasırır afallar bırak dağınık kalsın sonra:))
yok yok açık kalsın :) bırak arsın ulaşsın arayınca aç sakin sakin konus ne çok meraklı ne çok umursamaz sonra da sor aradım acmadın felan die fazla uzatma ama kapatıncada bi sonrakine o arayıncaya kadara asla arama.. arsın bi kaç kere sonra sen öle yaparsın arar ilkinde açmazsın aaaa duymamısım felan dersin bi yaklasırsın samimi samimi bi uzaklasırsın:))ayy merak ettim bende ya acaba o ne düşünüoda açmıyo???? çapkın mı?
valla bilmem de astsubaylar çapkınlıklarıyla ünlüdür. bende belli eder zaten kendini sen sonucta aradın artık yarın arayıp gecerli bir neden sölemezse zaten iş yok demektir. ama arayıp özür diler ilgilenir sonra o arasa o zmana tekrara degerlendirisin. inşalla hayırlısı olur canım ya valla erkek milleti bi tanesi de benim aşkım öküz olurlar biraz... bendede bi öküz oldugundan biliorum:))) mesela bende kavga ettin en son o yazdı cvb yazmıom eminim çatlıo şimdi yarın sabah arıcak aşkım sinirlerim bozuktu seni özledim ondan yazcak bahse varım yani.. öküzdür kendileri :) zavallı kadınlar... allahtan evcil hayvan öküz:))
Evet telefonunu kapatma. O arayınca da özür dilemezse sen de sadece başına bişey mi geldi diye meraktan aradığını söylersin. Konuyu hiç açmazsa şimdiden böyle yapıyor yarın çok çektirir sana, Üstüne gitme, o koşsun peşinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?