Telefonu bebeğimin kulağına dayar mısın diyen görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de yazmayacaktim cocuklu konuya kedi medi yazinca bazilarinin zoruna gidiyor cocukla kediyi nasil bir tutarmişim. Ama tutacagim, tutuyorum.

Valla çocuğum diye seviyorum, bütün gün sohbet ediyoruz, cevap da veriyor kerata. Şehir dışına gittiysem her gün görüntülü arıyorum konuşuyorum, yine cevap veriyor

Tam ben yazacaktım bunu manyak derler diye yazmadım.

Ben de yazmayacaktim cocuklu konuya kedi medi yazinca bazilarinin zoruna gidiyor cocukla kediyi nasil bir tutarmişim. Ama tutacagim, tutuyorum.

Siz yine iyisiniz, muhatabınız da canlı. Geçenlerde bir kahve fincanı aldım, evde değilken eşim kahve içiyorum derse fincanın fotoğrafını istiyorum.

Ben kedimle de konusuyorum gun icinde, bir suru sevgi sozleri soyluyorum anlamiyor ama konusuyorum. Eşim ya da ben sehir disindaysak birbirmizi arayinca kediye de telefonu tutariz Tam zır deliymişiz meger.
Benimde var kedim geçen çiçeğe kuzum niye döktün çiçeğini dedim. Tuhhh anlamadığını idrak etsem konusmazdim. Yegenimde telefonda her gün kesimle konuşuyor . Ona da soyleyim sen 3 yaşındasın aklını başına devsir o anlamaz diyim. Aydinlandim şu an

Valla çocuğum diye seviyorum, bütün gün sohbet ediyoruz, cevap da veriyor kerata. Şehir dışına gittiysem her gün görüntülü arıyorum konuşuyorum, yine cevap veriyor

Geçen veterinere goturcektim. Eşime dedim ben gotureyim sen istersen kal diyorum. Diyo ben de babasi olarak gelcem tabi
Baya evlatlik cocugumuz oldu

Evet cevap veriyor tabi ki tek sorun ayni dili konusmuyoruz

Dikkat eksikligi !Yazdiklarima ilave yaptım birseyi silmedim

konu gerçek mi ironi mi. Gerçek olamayacak kadar abartılı da. Cam fanuslar var çocuğu oraya koysanız keşke

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…