- 11 Aralık 2018
- 43.463
- 270.522
- 598
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Ben de yazmayacaktim cocuklu konuya kedi medi yazinca bazilarinin zoruna gidiyorcocukla kediyi nasil bir tutarmişim. Ama tutacagim, tutuyorum.
Tam ben yazacaktım bunu manyak derler diye yazmadım.
Ben de yazmayacaktim cocuklu konuya kedi medi yazinca bazilarinin zoruna gidiyorcocukla kediyi nasil bir tutarmişim. Ama tutacagim, tutuyorum.
Benimde var kedimBen kedimle de konusuyorum gun icinde, bir suru sevgi sozleri soyluyorum anlamiyor ama konusuyorum. Eşim ya da ben sehir disindaysak birbirmizi arayinca kediye de telefonu tutarizTam zır deliymişiz meger.
Valla çocuğum diye seviyorum, bütün gün sohbet ediyoruz, cevap da veriyor kerata. Şehir dışına gittiysem her gün görüntülü arıyorum konuşuyorum, yine cevap veriyor
Menfaatci gelin kötü gelinEvet sevimli halası
Ölüp biter halası
Bir çorap almışlığı yok özenip
Ben de halayım bu arada
Aynı şekilde görümce de...
Valla konuşurlar ağzınla kuş tut bu kuşun kanadı niye mavi değil derler yine konusurlar. Hediyeler süslü sözler göz boyar dili değilAma o yeğenlerine hediye alan bir hala olduğu için onun arkasından öyle konuşamazlar.
Gorumcene bas kaldiramiyon da burami takoloyon hadi gel buralarida duzelt5 aylık bebekle telefonda konuşmak çok mu mantıklı ? hakikaten pes.
Yiğen değil , yeğen bu arada.
kaynak onedio olmasaydı inandırıcı olabilirdi :))Radyasyon Hakkında Bilinen 15 Yanlış
Radyasyon kelimesi sıklıkla radyoaktivite yerine kullanıldığı için her türlüsünün, her şartta zararlı olduğu ve başta kanser olmak üzere bir çok hastalığa se...onedio.com
Eğitimsizlik konu ya işteAllah askina daha konunun başinda "zeka yoksunu gorumcem var" diye giriş yapmişsiniz, simdi halaya birsey dedigim yok diyorsunuz. Hakareti silmeniz birsey degistirmiyor bir suru kişi okudu ve alinti yapan üye olmuş zaten.
Aman madamgazel hanım ne yapıyorsunuzGorumcene bas kaldiramiyon da burami takoloyon hadi gel buralarida duzelt
Nasıl güzel carpitiyorsunuz. Yazdiklarinizin arkasında durduğunuz için mi yorumu yeniden duzenlediniz? Burada insanlar bağ kurmaktan bahsediyor hanımefendi dokunmak seslenmek falan filan nedir bu kalıba sokma cabaniz? Bebekler anne karnında bile olanlari hissederler açın bakın bilimsel açıklamasına. Belki sesini duyurmak istedi yeğenine belki nefesini duymak istedi. Dikkat ederseniz görümcem 1 buçuk saat bebekle konuşmak için çabaladı telefonda demiyor konuda . 2 saniye ya 2 saniye. Dünya böyle her şeye takip gerilecek kadar uzun soluklu değil inanın...
konu gerçek mi ironi mi. Gerçek olamayacak kadar abartılı da. Cam fanuslar var çocuğu oraya koysanız keşkeEvet Kızlar
Bende bir görümce var
Kendisi Üniversite mezunu
İş geçmişi olan
Kendisini tanımlarken çok eğitimli , görgülü tanımlayan görümcem bugün kv dem bizde iken kv demi aradı ve ona telefonu bebeğimin kulağına dayanmasını ona birseyler söyleyeceğini söyledi
Kv dem bana baktı , dur hoparlörü açayım dedi ve görümcem diyeceklerini oradan dedi bebeğime
Bebeğim 5 aylık
Görümcemle bir araya geldiğimiz zamanlar dışında konuşmayız
O anda dondum kaldim birsey diyemedim.
Hala çok sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?