- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Evet 5 aylık bebek alınan eğitici bir oyuncaktan anlar
Ama düşüncesiz bir halanın telefondaki sevgi gösterisinden anlamaz ...
Hiç bir hamilenin kardeşinizin arkadasinizin karnına falan dokunup ordaymis gibi konusmadiniz mi? Çocuk akıl balig olana kadar koyalım odada dursun o zaman nasıl olsa sevsem anlamiyor konuşsak anlamiyor5 aylık bebek ya ne konuşacak Allah aşkına gelince görsün sevsin.
@Mune konumu kapatır mısın
Herkes masallah tavır almaya gelmiş ....
Konu açıp rahatlamaya çalışan insani iyice sinirlendiriyorlar .
Ben hassas olabilirim bu konuda .
Bebeğimi korumak isteyebilirim .
Annesiyim .....
Halasına birşey dediğim yok
Ben de halayım kaçıncıya yazıyorum özellikle.
Halası sevmesin , aramasın , sormasın diyen mi oldu ??
Hala da lafımın arkasındayım
5 aylık pamuk bebeğin kulağına telefon dayayıp konuşulmaz.
Evet bu eğitimsiz insanların düşüncesidir
Bana göre doğru değildir .
Sizler o halde heryer kötü tehlikeli diye çocuklarınızı bırakın sokakta yaşasınlar...
bunu bana canım halacım aldım mı der mesela? 5 aylık bebeğe alınan şeylerden siz anlarsınız , 5 aylık bebek anlamaz hanımefendi.Kaldı ki maddi beklentim yok durumum iyi çocuğumun eksiği yok iddiasındasınız.E ben de bir şey almam yani ilerde yeğenimi alır alışverişe bile götürürüm harçlığını cebine koyarım ama.Bu konuya bile takan geline mi alacağım (alıcam değil), çocuğun bilinci otursun yaparım o zaman yapacağımı.Evet 5 aylık bebek alınan eğitici bir oyuncaktan anlar
Ama düşüncesiz bir halanın telefondaki sevgi gösterisinden anlamaz ...
Görümcesine zeka yoksunu diye hitap eden bir gelin, halasına bir şey dediğim yok diyor :)Allah askina daha konunun başinda "zeka yoksunu gorumcem var" diye giriş yapmişsiniz, simdi halaya birsey dedigim yok diyorsunuz. Hakareti silmeniz birsey degistirmiyor bir suru kişi okudu ve alinti yapan üye olmuş zaten.
Hiç bir hamilenin kardeşinizin arkadasinizin karnına falan dokunup ordaymis gibi konusmadiniz mi? Çocuk akıl balig olana kadar koyalım odada dursun o zaman nasıl olsa sevsem anlamiyor konuşsak anlamiyor
Hiç bir hamilenin kardeşinizin arkadasinizin karnına falan dokunup ordaymis gibi konusmadiniz mi? Çocuk akıl balig olana kadar koyalım odada dursun o zaman nasıl olsa sevsem anlamiyor konuşsak anlamiyor
Ben kedimle de konusuyorum gun icinde anlamiyor ama konusuyorum. Eşim ya da ben sehir disindaysak birbirmizi arayinca kediye de telefonu tutarizTam zır deliymişiz meger.
Görümcesine zeka yoksunu diye hitap eden bir gelin, halasına bir şey dediğim yok diyor :)
Acaba kendi abisinin ya da kardeşinin eşi; konu sahibi için zeka yoksunu' diye hitap etse ne hisseder..
Ne acı.
Ben kedimle de konusuyorum gun icinde anlamiyor ama konusuyorum. Eşim ya da ben sehir disindaysak birbirmizi arayinca kediye de telefonu tutarizTam zır deliymişiz meger.
yorumlarınız kalp ben
Yani simdi kediyle cocuk bir mi, cocugum asagi cocugum yukari diye cemkirenlerde var kedimi yaziyorum diye Allah sen sabir verama yazicigiimmm
Ay ben annemdeki kedilerimle evdeki kedilerimi bile görüntülü konuşturuyorum o da bişey miBen kedimle de konusuyorum gun icinde, bir suru sevgi sozleri soyluyorum anlamiyor ama konusuyorum. Eşim ya da ben sehir disindaysak birbirmizi arayinca kediye de telefonu tutarizTam zır deliymişiz meger.
Tam ben yazacaktım bunu manyak derler diye yazmadım.
Nasıl güzel carpitiyorsunuz. Yazdiklarinizin arkasında durduğunuz için mi yorumu yeniden duzenlediniz? Burada insanlar bağ kurmaktan bahsediyor hanımefendi dokunmak seslenmek falan filan nedir bu kalıba sokma cabaniz? Bebekler anne karnında bile olanlari hissederler açın bakın bilimsel açıklamasına. Belki sesini duyurmak istedi yeğenine belki nefesini duymak istedi. Dikkat ederseniz görümcem 1 buçuk saat bebekle konuşmak için çabaladı telefonda demiyor konuda . 2 saniye ya 2 saniye. Dünya böyle her şeye takip gerilecek kadar uzun soluklu değil inanın...Dokunup diyorsunuz temas etmekten bahsediyorsunuz telefon dan değil 5 aylik bebek sesleri bile zor çıkartır oldu olacak ver çekirdek citleterek görüntülü muhabbet etsinler
mesele haklı ya da haksız olmanız değil ki, evet gereksiz bir istek, ama bu kadar tepki vermeye sinirden kendini yemene gerek yok, karşı tarafla açıkça ve kibarca da konuşabilirsin bu konuyu, halası ben zararlı buluyorum telefonu yaklaştıramam gelince konuşursun yeğeninle dersin :) konuşarak anlaşmak varken içine atıp dert etmeye gerek yok. birçok üyenin tepkisi de buna, çok büyük bir sorunmuş gibi yansıtmanız.Bana hak veren tek üye şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?