Telefonu bebeğimin kulağına dayar mısın diyen görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu yazdıklarınızı önce ki konunuzda en son dedesi söylüyordu?
Şimdi aynısını hala mı tekrar ediyor ?

Ay zihniyetlerini çok güzel göstermişler konuşmaları ile de Bravo demekten başka bir şey gelmiyor bazen insanın elinden, yok koca bul, yok klübe git pırıl pırıl kafalar gerçekten

Tüme varımınızdan, yeterince netleşti fotoğraf.
Eğitimi ne denli evirip çevirseniz de sığdıramadınız, altını dolduramadınız.

Keşke herkes sizin gibi ince düşünse
Teşekkürler

Aaa alındım vallahi..
O kadar dedik bu kadar abartı takıntı sana zarar stres yapma diye. Görümceye giydirmedik diye ince düşüncesiz olduk dimi ? Pess

Şu görümceleri, kayın ailelerini abartmayın bu kadar gözünüzde hanımlar. Taktıkça devamı gelir..

Yahu dayayan olmamis ki zaten??????? Neyin muhabbetini yapiyorsunuz?
Dayamiş olsalar da konuşuyor olsaniz yine tamam o bile yok. Neymiş "daya demiş"
Dusunememistir olabilir, dur bir arayayim da cocuga telefon dayatayim hasta olsun hahahha demedi heralde kadin.
Bu kadar kafaya takip sinir olacak, kadini asagilayacak ne var???

Bence alin cocugu bir basiniza buyutun, kimse ellemesin, konuşmasin. Herseyde de bu kadar olay yaratan insanin cocuguna kimse merakli olmaz zaten.

bende nedense böyle buldumcuk kadinlarin cocuklarina isinamiyorum.
nasilda gerilmis...
hala hic tinlamasa bu seferde kardesinin cocugunu aramiyor sormuyor olurdu.

benzeri bizim ailedede var

inanın şu an siz daha komiksiniz.eş ailesi yüksek takıntınızın yanı sıra bu kadar saksıda yetiştirmeyin çocuğu, hem sizin psikolojinize zarar hem çocuğa (hem psikolojik hem bağışıklık sistemi açısından).en basiti mesela şu an kendinizce çevrenizdeki heeerrrr elektronik/elektrikli aleti kaldırsanız ve mağara yaşamına dönseniz dahi sadece dünyada yaşadığınız için bir "wifi bulutu/ bol radyasyonlu elektronik bir bulut" içinde yaşıyorsunuz biliyor muydunuz? Hayır.Artık Mars'a bilet bakabilirsiniz.Ama dikkat edin tam Dünya'nın çıkışındaki sapakta da yoğun bir radyoaktif tabakadan geçeceksiniz!

Son düzenleme:
bende nedense böyle buldumcuk kadinlarin cocuklarina isinamiyorum.
nasilda gerilmis...
hala hic tinlamasa bu seferde kardesinin cocugunu aramiyor sormuyor olurdu.

benzeri bizim ailedede var
Ben de ısınamıyorum. En büyük korkumda kızımın böyle insanların çocuklarıyla ileride karşılaşma olasılığı.

Ben de ısınamıyorum. En büyük korkumda kızımın böyle insanların çocuklarıyla ileride karşılaşma olasılığı.
Merak etmeyin çocuğunuz oyle bir cocukla karşılaşsa da böyle anneler oğluna yanastirmaz. Bir milyon testten geçirip belkiiiii yanastiri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…