Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısını diyecektimBir daha ararsa telefonu aç ve "telefon öyle kapatılmaz böyle kapatılır" diyip yüzüne kapat![]()
Adami sinirlendirdin herhalde?başlıkta belirttim zaten bayanlar.. Telefonu bağırdı ve yüzüme kapattı nişanlım. Nasıl davranayım bir daha ararsa açayım mı davranışım nasıl olsun
Evet ama o haksıztartışıyor muydunuz? konu neydi?
Hayır o haksızdıkonu neydi ? adama sen ne dedin? o ne dedi ? belki sen yanlış bir şey dedin adam sinirlendi ?
Yaparım ama aramıyor zaten 1 saattir kapattı ve hiçbir şey yazmadıBir daha ararsa telefonu aç ve "telefon öyle kapatılmaz böyle kapatılır" diyip yüzüne kapat![]()
İster haklı ister haksız olsun telefonu yüzüne kapatması hoş bir davranış değil . Sonuçta aranızda bir Problem varsa tartışma varsa konuşarak halledilir. Telefonda olmuyorsa yüz yüze olur . Ama telefonu senin yüzüne kapatması yanlış olmuş . Bence seni ararsa açma bir kaç kere . Tabii çok uzatmaya da gerek yokbaşlıkta belirttim zaten bayanlar.. Telefonu bağırdı ve yüzüme kapattı nişanlım. Nasıl davranayım bir daha ararsa açayım mı davranışım nasıl olsun
haklı veya haksızlık burada ki değerlendirme sana ait. saygı duymak lazım eger haklı olduğunu düşünüyorsan seni aradığında yaptığının cok ayıp olduğunu ve bundan cok rahatsız oldgunu dile getir. neden haklı ve neden haksız oldgunuzu da oturup tartışabilirsiz. ben konuşma taraftarı biriyim...Hayır o haksızdı