Telefonu yüzüme kapattı

merveee96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
128
24
13
başlıkta belirttim zaten bayanlar.. Telefonu bağırdı ve yüzüme kapattı nişanlım. Nasıl davranayım bir daha ararsa açayım mı davranışım nasıl olsun

konu neydi ? adama sen ne dedin? o ne dedi ? belki sen yanlış bir şey dedin adam sinirlendi ?

başlıkta belirttim zaten bayanlar.. Telefonu bağırdı ve yüzüme kapattı nişanlım. Nasıl davranayım bir daha ararsa açayım mı davranışım nasıl olsun
İster haklı ister haksız olsun telefonu yüzüne kapatması hoş bir davranış değil . Sonuçta aranızda bir Problem varsa tartışma varsa konuşarak halledilir. Telefonda olmuyorsa yüz yüze olur . Ama telefonu senin yüzüne kapatması yanlış olmuş . Bence seni ararsa açma bir kaç kere . Tabii çok uzatmaya da gerek yok

Hayır o haksızdı
haklı veya haksızlık burada ki değerlendirme sana ait. saygı duymak lazım eger haklı olduğunu düşünüyorsan seni aradığında yaptığının cok ayıp olduğunu ve bundan cok rahatsız oldgunu dile getir. neden haklı ve neden haksız oldgunuzu da oturup tartışabilirsiz. ben konuşma taraftarı biriyim...
bazen daha sert sözler sarf etmemek için insan telini kapatma yolunu seçebiliyor. ben de eşimde bunu yaparız birbirimize ben cok sinirliyim konuşamam kapatıyorum diyip cartt diye kaparız. 2-3 saat sonra yada ne zaman sakinleştiysek olayı tekrar konuşuruz. bu yüzden konu arada ki söylemler önemli. haklı haksızlık da ( her ikisi içinde) karşı tarafa nasıl aktarıldı önemli..

Back
X