Telefonum hacklemis 🤯

miyasexxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
47
-1
1
28
arkadaşlar şimdi demin tuhaf bir olay geldi başıma Instagramda benim resmimi profil yapmış yazdım kimsin falan diye telefonumu hackledigini söyledi.ama sonra da benim telefonumda olmayan ablamın çektiği resmi bana attı benim anlamadığım bu nasıl ozaman benim telefonu hacledi beni hackledigini söylüyor sizce de gözümü korkutmaya mi çalışıyor sizce.ismimi falan da biliyordu fakat bende olan bir resmi atmak yerine bana hiç atılmamış bir resmi bende hiç olmayan ablamın yeni çektiği resmi bana atıyor.

Bence sizi tanıyan biri. Fake hesap açmiş. Savcılığa vereceğinizi söyleyin. Ablanız sosyal medyada o resmi felan paylaştıysa belki ordan almış olabilir.

Bence sizi tanıyan biri. Fake hesap açmiş. Savcılığa vereceğinizi söyleyin. Ablanız sosyal medyada o resmi felan paylaştıysa belki ordan almış olabilir.
Yok ama ablamın Google hesabında var profiline koyduğu resim ablam çekmişti çünkü çünkü o profilindeki resim bende bile yok şuan silindi

Ablanın telefonu onun bir arkadasina vs gectiyse oda yapmış olabilir

Bu nasıl bir muhabbet ya güldüm valla. İkinizinde hesabından bulup almıştır o fotoğrafları paylaştıysanız. Şimdi de dalga geçiyordur. Savcılığa vereceğinizi söyleyin uçuklasın.

Bu nasıl bir muhabbet ya güldüm valla. İkinizinde hesabından bulup almıştır o fotoğrafları paylaştıysanız. Şimdi de dalga geçiyordur. Savcılığa vereceğinizi söyleyin uçuklasın.
Hesabımdan bulmasına imkan yok hiç birsey paylaşmam normalde Instagram da kullanmam ablam da paylaşım yapmaz.soyledim kardeşim bunu

savcılıgı karıştırın öter olmadı gerçekten d everin taciz sebebi ile, muhtemelen hadsiz bir yakınınızdır

Hesabımdan bulmasına imkan yok hiç birsey paylaşmam normalde Instagram da kullanmam ablam da paylaşım yapmaz.soyledim kardeşim bunu
Yoo baktım valla hiç söylememişsiniz. Şikayet edecegim derseniz itiraf eder etmezse gerçekten gidin şikayet edin, anlamanın başka yolu yok.

Karakoldan foto atın hic sasmaz kulun köpeğin olacağı yalvaran mesajlar atmaya baslar

Konuşmalarınızın ekrak görüntüsünü alın ama başka bir telefonla çekerek, ss olarak değil. E devletten (cimer) şikayet edin, mutlaka buluyorlar.

Cimer başvurunuz alındığında gelen bildirimi paylaşın onunla altına sıçar.

Ablanizin gmail ve google fotografiymis ablaniz olduğunu bildiği için google aratmasi yapması yeter maili icin.

Ablam hacklendiyse benim resmimi neden kullanıp böyle bir aptallık yapıyor onu anlamış değilim ne olduğunu da anlamış değilim
Tehdit edecektir ve/veya dolandıracaktır sizi veya başkalarını.

Ben olsam haber vermeden şikayetçi olurum. Her türlü sürünmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…