Ama proflinde ki resim benim 3 yıl önce çekildiğim resimdi ve ablamin yeni çektiği resmi nasıl buldu bana atıyor işte kafamı karıştıran da buDalga geçiyor sizi tanıyan biri bence
Tanıdığım biri hadi hackledi diyelim ki bende olmayan resmi atmazdi galerimdeki resimleri atardı bana yada ne biliyim hesaplarima erişmeye çalışırdıDalga geçiyor ya da korkutmaya çalışıyor
Ablam hacklendiyse benim resmimi neden kullanıp böyle bir aptallık yapıyor onu anlamış değilim ne olduğunu da anlamış değilimablan hacklenmiş. ortada büyük bir dalga var. dikkat et boğulma
Yok ama ablamın Google hesabında var profiline koyduğu resim ablam çekmişti çünkü çünkü o profilindeki resim bende bile yok şuan silindiBence sizi tanıyan biri. Fake hesap açmiş. Savcılığa vereceğinizi söyleyin. Ablanız sosyal medyada o resmi felan paylaştıysa belki ordan almış olabilir.
Hesabımdan bulmasına imkan yok hiç birsey paylaşmam normalde Instagram da kullanmam ablam da paylaşım yapmaz.soyledim kardeşim bunuBu nasıl bir muhabbet ya güldüm valla. İkinizinde hesabından bulup almıştır o fotoğrafları paylaştıysanız. Şimdi de dalga geçiyordur. Savcılığa vereceğinizi söyleyin uçuklasın.
Yoo baktım valla hiç söylememişsiniz. Şikayet edecegim derseniz itiraf eder etmezse gerçekten gidin şikayet edin, anlamanın başka yolu yok.Hesabımdan bulmasına imkan yok hiç birsey paylaşmam normalde Instagram da kullanmam ablam da paylaşım yapmaz.soyledim kardeşim bunu
Karakoldan foto atın hic sasmaz kulun köpeğin olacağı yalvaran mesajlar atmaya baslararkadaşlar şimdi demin tuhaf bir olay geldi başıma Instagramda benim resmimi profil yapmış yazdım kimsin falan diye telefonumu hackledigini söyledi.ama sonra da benim telefonumda olmayan ablamın çektiği resmi bana attı benim anlamadığım bu nasıl ozaman benim telefonu hacledi beni hackledigini söylüyor sizce de gözümü korkutmaya mi çalışıyor sizce.ismimi falan da biliyordu fakat bende olan bir resmi atmak yerine bana hiç atılmamış bir resmi bende hiç olmayan ablamın yeni çektiği resmi bana atıyor.
Konuşmalarınızın ekrak görüntüsünü alın ama başka bir telefonla çekerek, ss olarak değil. E devletten (cimer) şikayet edin, mutlaka buluyorlar.arkadaşlar şimdi demin tuhaf bir olay geldi başıma Instagramda benim resmimi profil yapmış yazdım kimsin falan diye telefonumu hackledigini söyledi.ama sonra da benim telefonumda olmayan ablamın çektiği resmi bana attı benim anlamadığım bu nasıl ozaman benim telefonu hacledi beni hackledigini söylüyor sizce de gözümü korkutmaya mi çalışıyor sizce.ismimi falan da biliyordu fakat bende olan bir resmi atmak yerine bana hiç atılmamış bir resmi bende hiç olmayan ablamın yeni çektiği resmi bana atıyor.
Ablanizin gmail ve google fotografiymis ablaniz olduğunu bildiği için google aratmasi yapması yeter maili icin.Hesabımdan bulmasına imkan yok hiç birsey paylaşmam normalde Instagram da kullanmam ablam da paylaşım yapmaz.soyledim kardeşim bunu
Tehdit edecektir ve/veya dolandıracaktır sizi veya başkalarını.Ablam hacklendiyse benim resmimi neden kullanıp böyle bir aptallık yapıyor onu anlamış değilim ne olduğunu da anlamış değilim
Ben olsam haber vermeden şikayetçi olurum. Her türlü sürünmeli.Bu nasıl bir muhabbet ya güldüm valla. İkinizinde hesabından bulup almıştır o fotoğrafları paylaştıysanız. Şimdi de dalga geçiyordur. Savcılığa vereceğinizi söyleyin uçuklasın.
Yapicam abime söyledim o konuscak önce uzatmaya devam ederse ilk yapacagimiz şey şikayet etmek olucakKarakoldan foto atın hic sasmaz kulun köpeğin olacağı yalvaran mesajlar atmaya baslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?