Telefonum hacklemis 🤯

arkadaşlar şimdi demin tuhaf bir olay geldi başıma Instagramda benim resmimi profil yapmış yazdım kimsin falan diye telefonumu hackledigini söyledi.ama sonra da benim telefonumda olmayan ablamın çektiği resmi bana attı benim anlamadığım bu nasıl ozaman benim telefonu hacledi beni hackledigini söylüyor sizce de gözümü korkutmaya mi çalışıyor sizce.ismimi falan da biliyordu fakat bende olan bir resmi atmak yerine bana hiç atılmamış bir resmi bende hiç olmayan ablamın yeni çektiği resmi bana atıyor.
Telefonunuzu hacklediyse galerinizdeki bir fotoyu atardı size, sizde olmayan ablanızın Google hesabında profiline koyduğu fotoğrafı atması sizin telefonu hacklemek değil kafa bulmak oluyor, biri sizinle dalga geçiyor.

Telefonunuzu hacklediyse galerinizdeki bir fotoyu atardı size, sizde olmayan ablanızın Google hesabında profiline koyduğu fotoğrafı atması sizin telefonu hacklemek değil kafa bulmak oluyor, biri sizinle dalga geçiyor.
Aynen öyle ama dalga geçmenin ne olduğunu da görecek arkdaş

Yok ama ablamın Google hesabında var profiline koyduğu resim ablam çekmişti çünkü çünkü o profilindeki resim bende bile yok şuan silindi
Profil resmini indirmiş onunla seni korkutmaya çalışıyor. Yazışmalarla birlikte savcılığa git bilişim suçlarına adresinin iddianamede bulunmamasını yaz ve şikayet et. Öttürürler. Size gelen linkleri açmayın sadece

Profil resmini indirmiş onunla seni korkutmaya çalışıyor. Yazışmalarla birlikte savcılığa git bilişim suçlarına adresinin iddianamede bulunmamasını yaz ve şikayet et. Öttürürler. Size gelen linkleri açmayın sadece
Abim konuşuyor şuan şikayet edicegini söylüyor dalga geçiyor
ibne
inanmıyor galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar şimdi demin tuhaf bir olay geldi başıma Instagramda benim resmimi profil yapmış yazdım kimsin falan diye telefonumu hackledigini söyledi.ama sonra da benim telefonumda olmayan ablamın çektiği resmi bana attı benim anlamadığım bu nasıl ozaman benim telefonu hacledi beni hackledigini söylüyor sizce de gözümü korkutmaya mi çalışıyor sizce.ismimi falan da biliyordu fakat bende olan bir resmi atmak yerine bana hiç atılmamış bir resmi bende hiç olmayan ablamın yeni çektiği resmi bana atıyor.
Eğleniyor aklınca. Sizde konuşmaları kaydettiğinizi ve şikayet edeceğinizi söyleyin bak nasıl kapatıyor hesabı :)

Abim konuşuyor şuan şikayet edicegini söylüyor dalga geçiyor ibne inanmıyor galiba
çünkü gidip uğramaşsınız diye düşünüyor gidin hem ablanız adına onun hesabından indirdiği için hem sizin adınıza iki şikyaet edin suç tutuklanır bile belki

Tanıdığım biri hadi hackledi diyelim ki bende olmayan resmi atmazdi galerimdeki resimleri atardı bana yada ne biliyim hesaplarima erişmeye çalışırdı
Hack olmak zorunda değil ki, senin ve/veya ablanın hesaplarında gezebilen telefonuna ulaşan biri yapıyor bunu belli

Boş işlerle uğraşan, boş insanlar. Savcılığa vereceğinizi söyleyin ve engelleyin. Kendi hesabınızı da bir gözden geçirin,kişileri ayıklayın.

Bu eleman olabilir sizi hackleyen 🤣 Heykır oqan heykledi sjdjjddj

Eklentiler

• images (25).webp
    images (25).webp
    5 KB · Görüntüleme: 40
Back
X