Bu aklıma gelmemişti açıkçası. Normalde hiç harici hard disk kullanmadığım için ihtimaller arasında düşünememişim. Çok teşekkürler.harici bir hard disk daha iyi olmaz mı bu tür şeyleri saklamak için ?
O da riskli geliyor ama olabilir. Teşekkür ederim.Mailinizde muhafaza edin.
Dediğim gibi hani internette bir yerlerde yayınlanacak vs fotoğraflar değil tabii ki, asla kendimi deşifre edecek şekilde bir şey olamaz ama emin olamadım yine de.Yazdıklarınıza bakarak cevabını siz vermiş sayılırsınız.
Her ikisi de risk silmeseniz tanımıyorlar ne olacak diyorsunuz? ben olsam silerim.
Ne gibi sakıncalı fotolar var bilemem ama sakınca denildiğinde aklıma gelen şeyler ise imha edin ve çektirmeyin daha.
Bu tür fotolar (tahminimce) gereksiz risktir anormal gelir bana.
Ehem ben görüyorum aradaNiye baskalarinin gormesinden korktugunuz seyleri sakliyosunuz ki? Silin gitsin
Yok pek öyle sayılmaz.telefonda sakladığınız ne kadar sakıncalı birşey olabilir ki? erkek arkadaşınızla fotoğraflarınız mı var?
Gmailde olabilir. Riskli gibi ama kuvvetli şifre yaparsanız bişicik olmazBu aklıma gelmemişti açıkçası. Normalde hiç harici hard disk kullanmadığım için ihtimaller arasında düşünememişim. Çok teşekkürler.
O da riskli geliyor ama olabilir. Teşekkür ederim.
Hahaha Ajdar iyi fikirmiş valladvdye kopyala
gerçi bu sefer de evime girip dvdyi çalarlar mı diyeceksin
üzerine ajdar - hit parçalar yazarsın, fii tarihine kadar kimse çalmaz
O kadar büyümez herhalde işlerFbi, cia filan ne iş???
Hmm picasa veya dropbox da hiç kullandığım şeyler değil, o nedenle aklıma gelmeyen seçeneklerden. Çok teşekkürler valla iyi ki açmışım konuyu : )picasa veya dropbox a yükle ya da mailinde bulundur. internette dursun. telden de silersin.
ya da çok paranoyaksan 2 tane bellek alırsın usb. ikisine de fotoları yüklersin (biri bozulursa falan diye), şifresini koyarsın. durur çekmecende.
Bir yanım öyle düşünüyor da işte... : )Her zaman bunu düşünüp diken üstünde olmaktansa silmek mantıklısı.
Bunu da değerlendireyim, teşekkür ederim.Gmailde olabilir. Riskli gibi ama kuvvetli şifre yaparsanız bişicik olmaz
Teşekkür ederim.Flashiniz varsa ona atin ve gizli bir yere koyun..
Dediğim gibi hani internette bir yerlerde yayınlanacak vs fotoğraflar değil tabii ki, asla kendimi deşifre edecek şekilde bir şey olamaz ama emin olamadım yine de.
Ehem ben görüyorum arada
Yok pek öyle sayılmaz.
ne güldüm ya şu yoruma Allah ta senı güldürsündvdye kopyala
gerçi bu sefer de evime girip dvdyi çalarlar mı diyeceksin
üzerine ajdar - hit parçalar yazarsın, fii tarihine kadar kimse çalmaz
bu kadar sakıncalı ne görüntüsü bu valla anlamadım.sizin özel görüntüleriniz mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?