hım.herkes bunu biliyor mudur ki? ya da herkesin aklına böyle bir çakallık gelir mi?
Google amcaya sorarlarsa o önerebilir.
dahada tehlikeli olsun yaniFacebooka atıp sadece kendin görebilirsin oda bir muhafaza yontemidir... Gizlilik ayarlarından sadece ben yaparsan sorun olmaz ..
Valla bilgisayardan silinenleri eğer 1hafta gibi yakın bir zamanda silindiyse,kolay.Biraz hasarlı dönüyor ama dönüyor yani..Ben sd kartta denemiştim tatil fotoğraflarını kaybedince ama her kartta her zaman çalışmayabiliyor.
Ama telefondan veya bilgisayardan silinenleri geri getirmek biraz daha teknik diye biliyorum.
Ya işte ben, o falan : )Valla merak ettm nevar fotoda
Hahaha süpermiş ama ben de çözemem bir süre sonra bunu, unuturum vallaResim dosyasına bilinen bir virüsn adını ve exe uzantısı verirdim, ben olsam. Sonra zipler, şifre koyar, 4'e bölerim. 4 parçayı 4 farklı mail adresine yollarım. Çözebilen olursa da gider tebrik ederim.
Facebooka hiç güvenmem, o Mark yok mu o MarkFacebooka atıp sadece kendin görebilirsin oda bir muhafaza yontemidir... Gizlilik ayarlarından sadece ben yaparsan sorun olmaz ..
Ayol ne olacak çıplak yada iç çamaşırlı fotoları vardır, ya da sevgilisiyle çektiği müstehcen şeyler vardır....Bu kadar bayan sana akil veriyor sunu yap bunu yap diye ama emin ol bende dahil meraktan catlicaz ne o goruntuler diyeHadi azicik ip ucu ver bize lutfeeeeeeennnnn
Valla bilgisayardan silinenleri eğer 1hafta gibi yakın bir zamanda silindiyse,kolay.Biraz hasarlı dönüyor ama dönüyor yani..
Yok kimseye göstereceğim şeyler değil. Gerçi dediğim gibi o tip sitelerde çıkabilecek fotoğraflar değil çünkü yüz göz hiçbir şey yok ama haklısınız. Teşekkür ederim ilginize.Ayol ne olacak çıplak yada iç çamaşırlı fotoları vardır, ya da sevgilisiyle çektiği müstehcen şeyler vardır....
Bence zaten kimseye gösteremeyeceğiniz fotolarsa silin gitsin riske girmeye gerek yok. por.o sitelerde ya da arkadaşlık sitelerinde resminiz ya da görüntüleniriz karşınıza çıkarsa yıllar sonra pişman olursunuz.
Ahaha ay aynen öyle oldu valla sormakız shot kendine özel kırmızı noktalı albüm mü yaptın,neyse geyik yok..
Çok sanatsal hakikaten her biriHarici belleğe at; flash disk olur, external hard disk olur... CD yap, üzerine "Sanatsal Çalışmalarım" yaz
boynunuza kolye tarzı takılan mini bir flash bellek işinizi görür..yalnız yüz göz görülmeyen sakıncalı foto denilince aklıma hoş şeyler gelmiyor ya neyseÇok kararsız kaldığım bir konu hakkında fikir istiyorum.
Telefonumda gönderilen ve alınan, ve başkalarının görmesi oldukça sakıncalı bazı fotoğraflar var. Bunlar şu anda şifreli klasörde duruyor ve telefonumu eline alan birinin klasörü açıp bunları görmesi imkansız.
Ancak sonuçta telefon her an bozulabilecek/çalınabilecek bir şey ve böyle bir durumda teknik servis veya telefonu alan kişiler uğraşıp şifreyi kırabilir veya başka şekilde fotoğraflara ulaşabilir. Bu açıdan temkinli olup silmem gerekiyor evet.
Fakat ben o fotoğrafları yitirmek istemiyorum, yani tamamen kaybetmek istemiyorum. Bilgisayara aktarmayı da daha riskli buluyorum, sonuçta virüs veya hacklenme gibi şeyler her an olabilir.
Sizce bilgisayara aktarmayıp telefondan da tamamen silmesem nolur? Sonuçta benim telefonumda olması dışında kimliği deşifre edecek herhangi bir şey yok.
Teşekkür ederim,
teknolojide gereğinden fazla ilerlemişGoogle amcaya sorarlarsa o önerebilir.
Onda da var ama dayanak noktam kimliğimin belli olmaması. Aksi takdirde zaten asla göndermezdim.Bu fotolar sevgilinde de varsa sal gitsin.Ciddiyim,o senin kadar özen göstermiyordur.
Sadece sende varsa sil gitsin,bu kadar gerildiğine değmez.
Hmm... Teşekkür ederim.boynunuza kolye tarzı takılan mini bir flash bellek işinizi görür..
Valla hafıza kartını çıkartıp tamire vermek o anda aklıma gelmezdi herhalde, olduğu gibi verirdim. Çok teşekkürler.telefonundaki resimler telefonun hafızı kartına mı kopyalı?eğer öyleyse hafıza kartını çıkarıp yeni bir tane al.Bunu da evde bir yerde sakla ve asla telefonun bozulsa bile içinde hafıza kartı ile tamire verme.Bilgisayar hafıza kartlarından silinen dosya,resim,bilgiler artık çok basit programlarla geri gelebiliyor.Ben bir kere meraktan denemiştim oldu valla.Programı hatırlamıyorum ama internette girdiğiniz sitelere kadar taaa bilgisayarın kullanılmaya başlanma tarihine kadar bilgileri getiriyordu.
Valla yakında mezardaki ölüyü recovery ile geri getircekler.teknolojide gereğinden fazla ilerlemiş
çoğu insan hafıza kartıyla satar telefonunu ben içinden alır öyle satarım satacaksam.içindeki bilgiler silinse de döndürülebilinir yani sen şimdi bu resimleri telden silip birgün telefonu hafıza kartıyla birlikte satsan olmazda olurya bi psikopat taksa karta bilgileri geri getirse resimler geri gelir.ya da telefoncu bunu çok rahatlıkla yapabilir.O yüzden her zaman bilgisayarınızdan shift delete ya da bazı temizleme programlarıyla dosya resim vs silin.Telefondakini de hafıza kartını içinden alarak kurtarın.Onda da var ama dayanak noktam kimliğimin belli olmaması. Aksi takdirde zaten asla göndermezdim.
Hmm... Teşekkür ederim.
Valla hafıza kartını çıkartıp tamire vermek o anda aklıma gelmezdi herhalde, olduğu gibi verirdim. Çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?