Telefonumdaki fotoğrafları silmeli miyim

Facebooka atıp sadece kendin görebilirsin oda bir muhafaza yontemidir... Gizlilik ayarlarından sadece ben yaparsan sorun olmaz ..

Ben sd kartta denemiştim tatil fotoğraflarını kaybedince ama her kartta her zaman çalışmayabiliyor.
Ama telefondan veya bilgisayardan silinenleri geri getirmek biraz daha teknik diye biliyorum.
Valla bilgisayardan silinenleri eğer 1hafta gibi yakın bir zamanda silindiyse,kolay.Biraz hasarlı dönüyor ama dönüyor yani..

Valla merak ettm nevar fotoda
Ya işte ben, o falan : )

Resim dosyasına bilinen bir virüsn adını ve exe uzantısı verirdim, ben olsam. Sonra zipler, şifre koyar, 4'e bölerim. 4 parçayı 4 farklı mail adresine yollarım. Çözebilen olursa da gider tebrik ederim.
Hahaha süpermiş ama ben de çözemem bir süre sonra bunu, unuturum valla Ama tebrik ettim, şahanesiniz.

Facebooka atıp sadece kendin görebilirsin oda bir muhafaza yontemidir... Gizlilik ayarlarından sadece ben yaparsan sorun olmaz ..
Facebooka hiç güvenmem, o Mark yok mu o Mark

Bu kadar bayan sana akil veriyor sunu yap bunu yap diye ama emin ol bende dahil meraktan catlicaz ne o goruntuler diye Hadi azicik ip ucu ver bize lutfeeeeeeennnnn
Ayol ne olacak çıplak yada iç çamaşırlı fotoları vardır, ya da sevgilisiyle çektiği müstehcen şeyler vardır....
Bence zaten kimseye gösteremeyeceğiniz fotolarsa silin gitsin riske girmeye gerek yok. por.o sitelerde ya da arkadaşlık sitelerinde resminiz ya da görüntüleniriz karşınıza çıkarsa yıllar sonra pişman olursunuz.

Bu fotolar sevgilinde de varsa sal gitsin.Ciddiyim,o senin kadar özen göstermiyordur.
Sadece sende varsa sil gitsin,bu kadar gerildiğine değmez.

Yok kimseye göstereceğim şeyler değil. Gerçi dediğim gibi o tip sitelerde çıkabilecek fotoğraflar değil çünkü yüz göz hiçbir şey yok ama haklısınız. Teşekkür ederim ilginize.

kız shot kendine özel kırmızı noktalı albüm mü yaptın,neyse geyik yok..
Ahaha ay aynen öyle oldu valla sorma

Harici belleğe at; flash disk olur, external hard disk olur... CD yap, üzerine "Sanatsal Çalışmalarım" yaz
Çok sanatsal hakikaten her biri

boynunuza kolye tarzı takılan mini bir flash bellek işinizi görür..yalnız yüz göz görülmeyen sakıncalı foto denilince aklıma hoş şeyler gelmiyor ya neyse

telefonundaki resimler telefonun hafızı kartına mı kopyalı?eğer öyleyse hafıza kartını çıkarıp yeni bir tane al.Bunu da evde bir yerde sakla ve asla telefonun bozulsa bile içinde hafıza kartı ile tamire verme.Bilgisayar hafıza kartlarından silinen dosya,resim,bilgiler artık çok basit programlarla geri gelebiliyor.Ben bir kere meraktan denemiştim oldu valla.Programı hatırlamıyorum ama internette girdiğiniz sitelere kadar taaa bilgisayarın kullanılmaya başlanma tarihine kadar bilgileri getiriyordu.

Bu fotolar sevgilinde de varsa sal gitsin.Ciddiyim,o senin kadar özen göstermiyordur.
Sadece sende varsa sil gitsin,bu kadar gerildiğine değmez.
Onda da var ama dayanak noktam kimliğimin belli olmaması. Aksi takdirde zaten asla göndermezdim.

boynunuza kolye tarzı takılan mini bir flash bellek işinizi görür..
Hmm... Teşekkür ederim.

Valla hafıza kartını çıkartıp tamire vermek o anda aklıma gelmezdi herhalde, olduğu gibi verirdim. Çok teşekkürler.

çoğu insan hafıza kartıyla satar telefonunu ben içinden alır öyle satarım satacaksam.içindeki bilgiler silinse de döndürülebilinir yani sen şimdi bu resimleri telden silip birgün telefonu hafıza kartıyla birlikte satsan olmazda olurya bi psikopat taksa karta bilgileri geri getirse resimler geri gelir.ya da telefoncu bunu çok rahatlıkla yapabilir.O yüzden her zaman bilgisayarınızdan shift delete ya da bazı temizleme programlarıyla dosya resim vs silin.Telefondakini de hafıza kartını içinden alarak kurtarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…