Ahaha hey allahmFbi, cia filan ne iş???
Harici diskine kopyala..Çok kararsız kaldığım bir konu hakkında fikir istiyorum.
Telefonumda gönderilen ve alınan, ve başkalarının görmesi oldukça sakıncalı bazı fotoğraflar var. Bunlar şu anda şifreli klasörde duruyor ve telefonumu eline alan birinin klasörü açıp bunları görmesi imkansız.
Ancak sonuçta telefon her an bozulabilecek/çalınabilecek bir şey ve böyle bir durumda teknik servis veya telefonu alan kişiler uğraşıp şifreyi kırabilir veya başka şekilde fotoğraflara ulaşabilir. Bu açıdan temkinli olup silmem gerekiyor evet.
Fakat ben o fotoğrafları yitirmek istemiyorum, yani tamamen kaybetmek istemiyorum. Bilgisayara aktarmayı da daha riskli buluyorum, sonuçta virüs veya hacklenme gibi şeyler her an olabilir.
Sizce bilgisayara aktarmayıp telefondan da tamamen silmesem nolur? Sonuçta benim telefonumda olması dışında kimliği deşifre edecek herhangi bir şey yok.
Teşekkür ederim,
Yardımcı olmaz olur musunuz, hem de süper olduhard disk usb sd kart bunları kesnlikle tavsıye etmıyorum. ılerıde ıcınden sılsenız format atsanız dahı sılınen seyler görülebiliyor cok basıt yöntemle. dikkat cekmeyecek bırseyın ıcıne kopyalayablırsnız illede yanımda tasımak ıstıyorum dersenız. mp3-mp4 çaların ıcıne muzık dosyalarnızın yanına koyabılrsınz . dosyanızın şifreli olması hıcbırseyı degıstrmez oncelikle . eger bulunabılırlıgınden suphe edıyorsanız kendı pc.nizde yapmayın bu aktarma ıslemını ne sıfre koyarsanız koyun bulunur coook basıt bırsekılde. en mantıklı yontem kullandıgınz maıl dısında yenı bır maıl adresı alın farklı ısımle onun ıcıne telefonunuzdan mail atma ozellgı varsa telfnunuzdan maıl atın o adrese resmlerı . ardından tlfnunuzu fabrıka ayarlarına alın. o mailide olabıldıgınce acmayın veya her acısınız farklı pc.den olsun. fakat bır konuda uyarıyorum hıcbırı %100 degıl. maıl sfrenız olsun facebook sfrenız olsun art nyetlı kısler tarafndan ck basıt yontemlerle elde edılebılır.bunun dışında onerebilcegım konu bu aktarma ıslemını yapmadan once gvendgınız bır pcde resimlerin formatını dgıstereblrsnız uzatılarını busklde sfreleyıp koyarsanız genelde acmak ısteyen kısı önce acamaz yada resım oldgnu anlasa bıle bırsekılde tasınırken bozuk oldugunu dusuneblır. Aktarma ıslemnı yapacaksanız cok güvndgnz bır pc.de yapın aksı halde magdur olursnz onun dısında telfndan dosya halınde maıl atma ıslemnı yapabılırsınız basta anlattgım gbı .benım aklıma bunlar geldı umarım yardımcı olabılmişimdir İyi akşamlar :)
Yok ya, öyle "ahh neymişim ben" diyecek bir fiziğim yok ne yazık ki. KeşkeKendi kendinimi cektin ( ciplak pozlar verip ) bigun yaslaninca bakip bakip ahhh neymisim ben yaa demek icin
Ben olsam bkalm ajdar gene saçmalamş diye bkardm valadvdye kopyala
gerçi bu sefer de evime girip dvdyi çalarlar mı diyeceksin
üzerine ajdar - hit parçalar yazarsın, fii tarihine kadar kimse çalmaz
Evet bu da en mantıklı çözümlerden biri gibiHarici diskine kopyala..
Bu kadar bayan sana akil veriyor sunu yap bunu yap diye ama emin ol bende dahil meraktan catlicaz ne o goruntuler diyeYardımcı olmaz olur musunuz, hem de süper olduElinize emeğinize sağlık : )
Yok ya, öyle "ahh neymişim ben" diyecek bir fiziğim yok ne yazık ki. Keşke
Recovery programları var.usb bellekten silinen fotoğraflar geri nasıl geliyor ki?
Çok kararsız kaldığım bir konu hakkında fikir istiyorum.
Telefonumda gönderilen ve alınan, ve başkalarının görmesi oldukça sakıncalı bazı fotoğraflar var. Bunlar şu anda şifreli klasörde duruyor ve telefonumu eline alan birinin klasörü açıp bunları görmesi imkansız.
Ancak sonuçta telefon her an bozulabilecek/çalınabilecek bir şey ve böyle bir durumda teknik servis veya telefonu alan kişiler uğraşıp şifreyi kırabilir veya başka şekilde fotoğraflara ulaşabilir. Bu açıdan temkinli olup silmem gerekiyor evet.
Fakat ben o fotoğrafları yitirmek istemiyorum, yani tamamen kaybetmek istemiyorum. Bilgisayara aktarmayı da daha riskli buluyorum, sonuçta virüs veya hacklenme gibi şeyler her an olabilir.
Sizce bilgisayara aktarmayıp telefondan da tamamen silmesem nolur? Sonuçta benim telefonumda olması dışında kimliği deşifre edecek herhangi bir şey yok.
Teşekkür ederim,
Direkt açılmayacak şekilde derken alt klasörlere falan sakla mı diyorsun yoksa yine şifre vs mi?hariciye direkt acilmayacak sekilde koy dosyalari.
eger evde birinin de bulup sifreyi kirip gormemesi gereken seyler ise hic saklamamani oneririm.
Ya zaten telefondan silsem de çok uğraşırlarsa geri getirebilirler, onu biliyorum. Da onunla kimse uğraşmaz durduk yere. Şifreli klasör merak ettirir diye içim rahat etmedi.Saklamak hiç bir şekilde güvenli değil... eşimin sd kartını alıp recovery yapmıştım ve bütüüüün eski fotolar kabak gibi çıkmıştı....
Ben de usb ve sd kart kaybettim içinde fotolar olan, açık saçık şeyler değildi ama sonuçta fotoğraftı... kimdedir, kimler görmüştür Allah bilir...
Ahhahaas oldum gulmektenBen olsam bkalm ajdar gene saçmalamş diye bkardm vala
Recovery programları var.
Google amcaya sorarlarsa o önerebilir.hım.herkes bunu biliyor mudur ki? ya da herkesin aklına böyle bir çakallık gelir mi?
Onu biliyorum, yani bir şekilde yine geri getirebilirler ama durduk yere kimse "dur bakayım neler silmiş" diye uğraşmaz diye düşünüyorum. Diğer yandan telefonda hazır şifreli klasör bulmak ayrı, o kurcalanabilir.Her ne yaparsanız yapın eski dosyaları geri yükleme programlarıyla geri geliyor her şey.
Format atsanz bile program resim vs bütün dosyaları getiriyor geri.
Yani sakıncalılara yeltenmeyin silsenizde risk hep var.
Bu kadar bayan sana akil veriyor sunu yap bunu yap diye ama emin ol bende dahil meraktan catlicaz ne o goruntuler diyeHadi azicik ip ucu ver bize lutfeeeeeeennnnn
Teşekkür ederim.sahte bi mail adresi aç oraya at..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?