Telefonumdaki fotoğrafları silmeli miyim

Kendi kendinimi cektin ( ciplak pozlar verip ) bigun yaslaninca bakip bakip ahhh neymisim ben yaa demek icin

Harici diskine kopyala..

Yardımcı olmaz olur musunuz, hem de süper oldu Elinize emeğinize sağlık : )

Kendi kendinimi cektin ( ciplak pozlar verip ) bigun yaslaninca bakip bakip ahhh neymisim ben yaa demek icin
Yok ya, öyle "ahh neymişim ben" diyecek bir fiziğim yok ne yazık ki. Keşke

hariciye direkt acilmayacak sekilde koy dosyalari.
eger evde birinin de bulup sifreyi kirip gormemesi gereken seyler ise hic saklamamani oneririm.

Saklamak hiç bir şekilde güvenli değil... eşimin sd kartını alıp recovery yapmıştım ve bütüüüün eski fotolar kabak gibi çıkmıştı....
Ben de usb ve sd kart kaybettim içinde fotolar olan, açık saçık şeyler değildi ama sonuçta fotoğraftı... kimdedir, kimler görmüştür Allah bilir...

Her ne yaparsanız yapın eski dosyaları geri yükleme programlarıyla geri geliyor her şey.
Format atsanz bile program resim vs bütün dosyaları getiriyor geri.
Yani sakıncalılara yeltenmeyin silsenizde risk hep var.

Yardımcı olmaz olur musunuz, hem de süper oldu Elinize emeğinize sağlık : )

Yok ya, öyle "ahh neymişim ben" diyecek bir fiziğim yok ne yazık ki. Keşke
Bu kadar bayan sana akil veriyor sunu yap bunu yap diye ama emin ol bende dahil meraktan catlicaz ne o goruntuler diye Hadi azicik ip ucu ver bize lutfeeeeeeennnnn

sahte bi mail adresi aç oraya at..

hariciye direkt acilmayacak sekilde koy dosyalari.
eger evde birinin de bulup sifreyi kirip gormemesi gereken seyler ise hic saklamamani oneririm.
Direkt açılmayacak şekilde derken alt klasörlere falan sakla mı diyorsun yoksa yine şifre vs mi?
Evde bulacak kimse yok, o konuda sıkıntı olmaz. Ya aslında ben de saklamamak gerektiğini düşünüyorum da, nasıl desem, kıyamıyorum

Ya zaten telefondan silsem de çok uğraşırlarsa geri getirebilirler, onu biliyorum. Da onunla kimse uğraşmaz durduk yere. Şifreli klasör merak ettirir diye içim rahat etmedi.

Her ne yaparsanız yapın eski dosyaları geri yükleme programlarıyla geri geliyor her şey.
Format atsanz bile program resim vs bütün dosyaları getiriyor geri.
Yani sakıncalılara yeltenmeyin silsenizde risk hep var.
Onu biliyorum, yani bir şekilde yine geri getirebilirler ama durduk yere kimse "dur bakayım neler silmiş" diye uğraşmaz diye düşünüyorum. Diğer yandan telefonda hazır şifreli klasör bulmak ayrı, o kurcalanabilir.

Bu kadar bayan sana akil veriyor sunu yap bunu yap diye ama emin ol bende dahil meraktan catlicaz ne o goruntuler diye Hadi azicik ip ucu ver bize lutfeeeeeeennnnn
Gönderilen ve alınan bir takım özel fotoğraflar diye özetlesem olmaz mı

sahte bi mail adresi aç oraya at..
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…