Telefonunu evde unutmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendimi ifade edemediğimi düşündüğüm için cevap vermek istemedim.Eski esim ailesiyle yasiyor zaten.Kardesi yeni değil 1 ay oldu öleli.40 i için memlekete gitmişler.Asla telefonunu unutan da bir insan değil o yüzden inanmadım.11 yaşındaki biz çocuktan onlari arayıp teselli etmelerini beklemeleri tuhafıma gitti.Annenin yanında kaldığın için bizi aramıyorsun demiş ve kızmış babası.Cok büyük bir beklenti değil mi bu onca acının icinde

Kendimi ifade edemediğimi düşündüğüm için cevap vermek istemedim.Eski esim ailesiyle yasiyor zaten.Kardesi yeni değil 1 ay oldu öleli.40 i için memlekete gitmişler.Asla telefonunu unutan da bir insan değil o yüzden inanmadım.11 yaşındaki biz çocuktan onlari arayıp teselli etmelerini beklemeleri tuhafıma gitti.Annenin yanında kaldığın için bizi aramıyorsun demiş ve kızmış babası.Cok büyük bir beklenti değil mi bu onca acının icinde
Hayir, aksine normal bir istek. İnsan acisini paylastikca iyilesir. Ustelik dediginiz gibi olsa bile, cenazeleri, acilari var diye dusunebilirsiniz.

Siz hic ailenizden birini kaybettiniz mi?

Teselli etmek değil,cocuga uygun bir sekilde ölüm bildirildiyse basın sağolsun denilebilir,babaanne ve amcaya bu da anne aracılığı ile olur,adap budur,ortada vefat var,biz tanimadigimiz komsumuza dahi vefar halinde yemek gotururuz vs.Nasil ayrildiginizi ve aile ile bağlantınızı bilemem.adam çocuğuna haber vermiş, siz eski eş olarak adamın telefonunu yanına alıp,almamasına niye karışıyorsunuz onu anlamadım,sizi ilgilendiren bir kısım yok

Değil. Tabi ki araması gerektiğini sizin öğretmeniz lazım. Tam yaşı. Eski eşin sitemi çocuğa değil de size aslında. Siz teşvik edin arada babaannesini arasın. Hatta hemen şimdi aratın.

Çocuk babaannesini arasın baş sağlığı dilesin arada konussun ne olacak ki. Kadın evlat acısı yaşamış hem de gencecik yaşta toprağa vermiş. Kardeşleri de öyle. 1 ay da olsa perisandir onlar. Sizin baktiginiz yerden bakamazlar ki. Ayrıca neden unuttum diye yalan söylesin. 3 yıl olmuş zaten ayrılalı 3 yilda arattirirdi amcasını halasını

Eşimden ayrilali 3 yıl olacak.11 yasinda bir kızım var ve benimle birlikte yaşıyor.Babasi kızım düzenli olarak alıyor ve diğer zamanlarda da telefon ile görüşüyorlar.Kizim iki gün önce babasını aradı fakat babası açmadı mesaj attı ona da dönmedi.15 gün önce babasının en küçük kız kardeşi vefat etmişti.Onun 40 i için memleketlerine gitmişler.Amcasi kızıma dün mesaj attı biz memleketteyiz baban telefonunu orda unutmuş diye.Sonra babası almış telefonu eline sen hiç amcani halani babanneni aramıyorsun diye kızıma kızmış.Bu arada babası yaklaşık bir ay orda kalacakmış ve çocuğu alamayacakmis.İnsan bir ay telefonsuz kalabilir mi bana hiç inandırıcı gelmedi.
Yanı canı gıtmıs,belkı unuttu belkı unutmadı suan kafası dagınık boyle bı yalan soyledı.Suan bunu dıdıklemek dogru degıl bence.Insan olarak gormeyı deneyın eskı es olarak bakmayın olaya.Allah korusun boyle bısey yasasak ben derım cocuguma,amcanı ara,babannenı ara dıye.Ne yasanırsa yasansın,olumden otesı yalan.Canları gıtmıs sız telefon pesıne dussmussunuz..:KK51:

Kızımın halası.Genç bir ölüm.Ama şu var ki cenazeye giderken bile telefonunu yanına alan adan şimdi evde unuttuğunu söylemiş.Amcani halini ara demiş.
Gerçekten unutmuş olabilir telefonunu. Şimdi onların telefonunu kullanmak zorunda olduğu için de hani lazım olduğunda arıyor denmesin diye o sözü söylemiş olabilir onların yanında.

Konunuzu düzenleyin. Yanlis anlaşılıyor. Ben sizi böyle düşünsenizde haksız bulmadım. Dediğiniz gibi acılarını kenara bırakıp küçücük çocuktan aranmak bekliyorlar. Ama bence siz de bi başınız sagolsun diyebilirsiniz

11 yasında ellerinde telefoın tablet cocuklar sımdı herseyın farkında.Yanı kucucuk değil ergenlıge girmek uzere artık.Sızın ogretmenız lazımdı.Ara babanları,babannenı diye.1 ayda cıdden aramadıysa sızın ayıbınız.

Eşimden ayrilali 3 yıl olacak.11 yasinda bir kızım var ve benimle birlikte yaşıyor.Babasi kızım düzenli olarak alıyor ve diğer zamanlarda da telefon ile görüşüyorlar.Kizim iki gün önce babasını aradı fakat babası açmadı mesaj attı ona da dönmedi.15 gün önce babasının en küçük kız kardeşi vefat etmişti.Onun 40 i için memleketlerine gitmişler.Amcasi kızıma dün mesaj attı biz memleketteyiz baban telefonunu orda unutmuş diye.Sonra babası almış telefonu eline sen hiç amcani halani babanneni aramıyorsun diye kızıma kızmış.Bu arada babası yaklaşık bir ay orda kalacakmış ve çocuğu alamayacakmis.İnsan bir ay telefonsuz kalabilir mi bana hiç inandırıcı gelmedi.
Adamın kardeşi ölmüş telefona mı taktınız?

11 yaşinda ki çocuğa halan öldu ara demek kolay mı sanıyorsunuz bence arayacakta bunu kaldıracak yaşta da değil

11 yaşinda ki çocuğa halan öldu ara demek kolay mı sanıyorsunuz bence arayacakta bunu kaldıracak yaşta da değil
Hemen o gün aramasın da 40 gün içinde anlatılabilir halasının vefat ettiği uygun şekilde
Kaldı ki normalde de görüşmüyorlarmış
Öyle yakın bi ilişki anlamadm ben yani
Yol yordam öğretmek için aratılmalıydı bunca zaman

Görüşmelerini neden istemiyorsunuz bilmiyorum ama kendi evladının en azından babannesini arayıp başın sağolsun demesini istemesi bana abes gelmedi. Annem babam ayrı değil bende koskoca kadınım ama babam hala der amcanı ara babanneni ara insan kendi çocuğunun ailesini sevmesini istiyor çünkü.

Halasının öldüğünü çocuk biliyor zaten.Kardesleri ölür ölmez durumda paylaşım yaptılar o şekilde öğrendi ve başsağlığı diledi.Hatta ben bile mesaj atıp başsağlığı diledim.Yapabilecegim bir şey olup olmadığını sordum.Babasi amcası ve halası babaannesini sirekli aramasını istiyor.Onlar arayamazmis küçükler büyükleri ararmis.Bundan dolayı da fırçaladı babası.a

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X