Telefonunu evde unutmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
11 yaşındaki çocuğu yetiskin sanıyorlar.Akrabalarini aramadı için biz evliyken de babası baskı yapardı.Ben engellemiyorum çocuk istediği kişiyi arayabilir.Ama aramıyorsa karşı tarafta arayabilir değil mi.Sonucta çocuğa bunu da öğrenmek lazım.Neden kendimi anlatamıyorum anlamadim

11 yaşındaki çocuğu yetiskin sanıyorlar.Akrabalarini aramadı için biz evliyken de babası baskı yapardı.Ben engellemiyorum çocuk istediği kişiyi arayabilir.Ama aramıyorsa karşı tarafta arayabilir değil mi.Sonucta çocuğa bunu da öğrenmek lazım.Neden kendimi anlatamıyorum anlamadim
Çok kopuk kopuk anlatıyorsunuz
Belki ondan olabilir

Eşiniz zaten evliyken bile babaanneni, amcanı, halanı ara diyen biriymiş
Adamın normali bu yani
Ki 3 yıl önce boşanmışsınız
Çocuk 8 yaşındayken yani
8 yaşında bunu bekleyebiliyormuş yani

Kardeşi vefat etmişken de bunun derdine düşebilir mi bi insan
Yani arasın diye bilerek cenazeye telefonsuz gider mi sanmıyorum
Ara demsi zaten normal rutiniymiş
Ben ilk okuduğumda ilk kez söyledi sanmıştım

Konuya telefon sakladıgını dusundugunuzden gırdıgınız ıcın olabılır.
Cocuga babanın acısı var,sen üzerine alınma sana karsı degil kızgınlıgı dıyıp orta yolu bulabılırsınız.

Kızımın halası öleli bir ay oldu neredeyse ayrıca konu bu da değil tabi.Cocuk o aile de babası dışında kimseyi aramiyordu.Kimse de onu aramiyordu.Surekli amcani ara halası babaanne ni ara diye baskı yapıyorlar.Neymis küçükler büyükleri ararmis.Dün de çocuğu bu yüzden fircalamis.Cocugun ailedeki diğer kisileri araması için böyle bir oyun yapmis olabilirler mi.Bu kadar şeyin arasında bununla uğraşmalari tuhaf değilmi.Acilarini yaşamaları gerekirken.Sonucta kimse 1 ay telefonsuz kalamaz
farkında mısınız? bir cenaze var
üstelik genç tahmin ettiğim ani ölüm
ani ölüm olmasa bile acı...

böyle bir durumda sizin kızınıza demeniz gerekirdi daha ara kızım diye
cenazede kin olmaz

çok kanlı bıçaklı ayrılmadıysanız sizin bile aramanız gerekirdi bana göre

acı içinde fesatlık arayan tuhaf birisiniz...

Size ne unutmuş iste yani bunun size bir zararı yada yararı varmı ki bunu dert ettiniz

Eski eşiniz kızınıza amcanı halani aramıyorsun demiş demek aramasını beklemiş ve genç bir ölüm var
Dert bu olmalıyken
Unutulan telefon mu sorun şimdi
Ha bide demişiniz ya bir ay kızı almiyacak

Yoksa asıl sorun kızınızı bir ay boyunca almamasımi??

Kendimi ifade edemediğimi düşündüğüm için cevap vermek istemedim.Eski esim ailesiyle yasiyor zaten.Kardesi yeni değil 1 ay oldu öleli.40 i için memlekete gitmişler.Asla telefonunu unutan da bir insan değil o yüzden inanmadım.11 yaşındaki biz çocuktan onlari arayıp teselli etmelerini beklemeleri tuhafıma gitti.Annenin yanında kaldığın için bizi aramıyorsun demiş ve kızmış babası.Cok büyük bir beklenti değil mi bu onca acının icinde

Boşvereceksiniz.
Çocuğa bir şey demeyin.
O babası ile onun ilişkisi.
Siz de onlar da seni aramıyor demeyin. Teselli etmeni bekliyor demeyin. Ne gereksizler demeyin. Boşanmış ebeveyn çocukların en büyük sıkıntısı anne babanın ayrılmasından ziyade bu tür tartışmaların ortasında bırakılması oluyor maalesef. Yaşları gelince zaten doğrusunu anlıyorlar.
Bir kere arar iki kere arar üçüncüyü zaten aramaz çocuk onlardan böyle bir şey olmazsa..

Halasının öldüğünü çocuk biliyor zaten.Kardesleri ölür ölmez durumda paylaşım yaptılar o şekilde öğrendi ve başsağlığı diledi.Hatta ben bile mesaj atıp başsağlığı diledim.Yapabilecegim bir şey olup olmadığını sordum.Babasi amcası ve halası babaannesini sirekli aramasını istiyor.Onlar arayamazmis küçükler büyükleri ararmis.Bundan dolayı da fırçaladı babası.a

Saçmalamışlar iyice, ben olsam çocuğumu fırçalatmazdım asla telefonu alıp yüzüne kapatırdım. Ailece saçma sapan tipler belli ki bşanarak iyi yapmışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X