Telefonunu karıştımaz olaydim

Kız arkadaşı sütyenli fotoğrafını profil fotosu mu yapıyormuş? Arkadaşı olduğuna hiç inanamadım.Ne derler aranıyor.

Ay sanane ? Nekadar cahilsiniz ya. Evliyken sanki aldatmıyor adam birlikte yaşadım diye aldatmak istedi . Aileler bilmiyor bizim birlikte yaşadığımızı bide bunlara açıklama yapıyorum mahallemin teyzesi!

Ay sanane ? Nekadar cahilsiniz ya. Evliyken sanki aldatmıyor adam birlikte yaşadım diye aldatmak istedi . Aileler bilmiyor bizim birlikte yaşadığımızı bide bunlara açıklama yapıyorum mahallemin teyzesi!

Bu kadar fevri biri oldugun için sorun yasıyorsundur sevgilinle de

Yav yok yabancı bi kadın arkadaş değil.. ne idüğü belirsiz. Inanmadik yemedik ben mi kezbanlikyapıyorum diye fikir alayim dedim..haklıyim
Aldatmasa bile o taraklarda bezi var maalesef.

[URL
Masajcı demek Buyrun link
unfurl="true"]https://images.app.goo.gl/mowP1niAfy5Z8mrB6[/URL]

Ya ailwnllen hosgoru Ile karsilar ya Bak Sana anlataym yavrum Hani biz teyzeyz ya sen simdi o evde sarildn optun aksam birlikte uyudun aldatt
Yarın birgün evlenirse boşanmamak içün dür belki
Ozmn sizde kiziniz bosanmasn diye once ayni evde yasatin oky

En bastan hata yapmissiniz ayni evde yasamalar filan. Byle kullanip sizi atar bir koseye
Sevişmek kullanılmak değildir. Evliyseniz o zaman eşiniz de sizi kullanıyor değilseniz de evlenince kullanılmaya başlanırsınız o zaman İyi kullanılmalar

Ya ailwnllen hosgoru Ile karsilar ya Bak Sana anlataym yavrum Hani biz teyzeyz ya sen simdi o evde sarildn optun aksam birlikte uyudun aldatt

Ozmn sizde kiziniz bosanmasn diye once ayni evde yasatin oky
Kız yok bana niye kükrüyon çaktırma bende karşıyım evlenmeden aynı evde yaşamaya
Sen yazdıgımı anlamadın
Ama herkesin hayatınada saygı duymak zorundayız

Sevişmek kullanılmak değildir. Evliyseniz o zaman eşiniz de sizi kullanıyor değilseniz de evlenince kullanılmaya başlanırsınız o zaman İyi kullanılmalar
Kardesim kizin sevisince hos mu goruyorsunuz Siz bu bir ikincisi Ben. Helalimle sevisiyorum evliyim cok sukur

Kardesim kizin sevisince hos mu goruyorsunuz Siz bu bir ikincisi Ben. Helalimle sevisiyorum evliyim cok sukur
Oooo helali dediğinize göre kırmızı kurdeleci olan gruptansınız. O grupla boşa vakit harcamıyorum, zamanım çok değerli Ayrıca kızım sevişmek için benden izin almak zorunda değil, bu yüzden hoş karşılamak ya da karşılamamak gibi bir lüksüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…