Telefonunu karıştımaz olaydim

Masajcı kadınların öyle profil fotoğrafı olmuyor yalnız.
Evet keşke karıştırmasaymışsınız.
Bu masaj yalanı bile daha inanılası eskiye göre. O zaman nasıl devam ettiyseniz şu an da öyle edebilirsiniz.

Bilmeyen için yazayım biri sadece ismini yazarak mesaj yolluyorsa bu kişinin "müsait" olduğunda kendisine dönmesi içindir. Yoklamadan geçmiş yani erkek arkadaşınız. Sonra da o kişiyi aratması masum olmadığını düşündürüyor.

Nee yoklamami

Sevgilinizin ismini yazan kız. Sevgilinizi yoklamış.
O da evde olduğundan cevap vermemiş olabilir. Ama sonradan aratması masum olmadığını düşündürüyor.
Kızı bulamadım kız yok olmuş resmen . Bana da o konu öyle geldi ya da bu masajcı kadından dolayı dellendim normalde tek o olsa takmazdim

Kızı bulamadım kız yok olmuş resmen . Bana da o konu öyle geldi ya da bu masajcı kadından dolayı dellendim normalde tek o olsa takmazdim
Güvenmediğiniz, başından beri telefonunu karıştırdığınız bir ilişki yaşamanız yanlış zaten.
Ayrılmakla kendinize iyilik yaparsınız.
Ama bu tutumunuzu değiştirmezseniz hep aynı şeyleri yaşarsınız

Evden ayrıldım hala bana öylesine almıştım fln masaj diyip duruyor kavga ettik çok kötü çıktım evden hayırlısı ne diyim

Bence iliskiye ara ver, 3 ay, 5 ay o zaman belli olur niyeti... Baska turlusu zor

Nasıl bu kadar hafife alabiliyorsunuz anlamıyorum şeytana uymak ne demek. İradesi yok mu bunun. Heyecan arıyor işte. Evli bir insanın bile şeytana uymus affedeyim bir kere demesini anlayamıyorken sevgili olanın demesini hiç anlayamam. Sizi bağlayan bir şey yok aileler yok çocuk yok basın gidin işte.

Ayrıldım evden ben zaten ..

seytana mı uymustur ?
valla seytan bıle bıktı bence ulan benı rahat bırakın her pıslıgı de benden bılıyorsunuz adamların kendı ahlaksızlıgına bıle benı alet edıyorsunuz ben bıle bu kadar sey yapmadım dıyordur

bırak seytanı meytanı sutyenlı kadını konu sahıbı
sızın adamda iş yok olmaz o adamla

İlk mevzuya bir şey demeyeceğim. Hepimiz neler aratiyoruz internette. Stalk meraktandir çoğu zaman,aşktan değil.
Ama arkadaşından mutlu sonlu masajcı numarası alan adamda da iş yoktur arkadaş çevresinde de.
Muhtemelen bulustuklarinda seks anılarını anlatıyorlardir birbirlerine. Arkadasi da bu rusu çok övmüstür, bu da merak edip numarasını almıştır.
Tırt bir adam bence... Gözü darı ambarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…