Telegram dan eşime gelen msj

işinde gücünde olan aile babası bir adam neden tiktok paylaşsın ablacım... ben muhtemelen abiden 10 yaş küçüğüm, benimde hesabım var ama TAMAMEN GİZLİ VE BEN OLDUĞUMA DAİR HİÇBİR İBARE YOK, sadece kızsal videolar kombin makyaj falan izliyorum, burada çok konu okudum ve yorum yaptım, çok tipik bir aldatma vakasına benziyor üzgünüm, bence sende gözünü dört aç, anladığım kadarıyla bu tarz adamlar son saniyeye kadar böyle şeyleri gizlemeyi çok güzel akıl edebiliyorlar, çocuğun da varmış bence ona göre hareket et, eğer bulacağın şey seni rahatsız edecekse ve sonunu getiremeyeceksen bence daha fazla hiç karıştırma derim

Konu sahibi ben eşinin masum olduğunu düşünmüyorum. Sanki bunun altında bir şeyler var gibi hissediyorum. Siz eşinizin ”yok sana öyle geliyor kuruntu yapıyorsun” tarzı sözlerine de kulak vermeyin. Eşleri varken gözleri dışarda olan adamlar mide bulandırıcı geliyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…