- 10 Eylül 2018
- 1.049
- 2.691
- 133
Herşeyde var olması ve atma yapma dediğim halde devam etmesi bağımlılık
Çok üzgünüm zaten içiniz rahat değilse biliyorsunuz biz kadınların içine bir şekilde doğan doğrudurŞüphelerimde haklıyım çünkü suçsuz olan bir insan o kadar hakareti kabul etmezdi kadın bana söv say diyor ya
Hikaye geç ya telegramdan numarası ya da kullanıcı adı olmadan kimse kimseyi bulamaz baya konuşmuşlarMerhaba! Bayanlar konu hakkında sizlere sorum var geçen hafta sonu pazar günü sabah 10’da eşime msj geldi bakma isteği duydum ve telegramda sadece ekranda kbr takma ismiyle bir kadın msj atmış 2 kez eşimi uyandırıp sordum birazdan bakalım az daha uyuyum dedi sonra uyanıp 10 dkka tuvaletr girdi tabiki telefonla ardından yanıma geldi bu arada annemler bende misafir şehir dışından geldiler ve sesimizi duymasınlar diye gayret gösteriyorum yanıma geldi sonra kadının attığı msjı açtı bak aşkım iş için yazmış dedi hatam şu oldu dkkasına bakmadım msjda günaydın faturayı sizin adınıza kesiyorum diye bir msj alakasız eşim Allah Allah ya diyerek müdürünü aradı müdürü açmadı ses kaydı yolladı felan ve sonra hatalıymış gibi hiç kahvaltı hazırlamayan insan benimle kahvaltı hazırladı akşam ben şüphe ettiğim için insta beğenilerine baktım bide ne görüyüm kadın eşimin fotolarını beğenmiş benle olanları değil tabiki instadan kadına yazdım kadın bana 1 saat sonra döndü sen kimsin diye bana yazdığı şu eşini tiktokta gördüm Ankara’ya giderken bi video atmış ona yorum yaptım ama eşin görmedi yazmadı sonra telegramdan buldum iş bahanesiyle konuşmak için yazdım eşin beni tersledi instadan bulup fotolarını beğendim ama hiç konuşmadık alakamız yok eşinin suçu yok dedi bende tabiki insnmadim ve ağzıma geleni söyledim bütün hakaretleri kabul etti özürler diledi utanmadan hoşuma gitti yazdım dedi en son beni engelle dedi sonra kendisi engelledi eşim benim suçum yok diyor kadın İstanbul’da yaşıyorum diyor ama Ankara videosunu görüp yazdım diyor geçen hafta Ankara’ya gitti eşim iş için dedi aklım çok karışık sizce aldatıldımmı bide kadın düşünecek uzun süre yazdı o anda eşimde telegramda çevrimiçiydi acaba bunları yaz mı dedi kadına akşamdan beri sanki ben suçluymuşum gibi eşime bana güvenmiyormusun diye tripli suçum ne diyor yalnız tüm sosyal ağlarda bar eşimin hesabı ve herkese açık gönderileri bende bunları kapatacaksın dedim bakalım kapatacakmı zor ama çünkü bağımlı kendisi tel asla elinden düşmüyor tuvaletr mutfağa heryere yanında ayrıca ters koyuyor fikirlerinizi alabilirmiyim
Kullanıcı adıyla bulmuş kadın iş bahanesiyle yazdım diyor banaHikaye geç ya telegramdan numarası ya da kullanıcı adı olmadan kimse kimseyi bulamaz baya konuşmuşlar
İş bahanesiyle yazan insanın instagramda işi ne ? İnstagramdan yazabilecek birinin telegramda işi ne ? İşle ilgili şeylerin komple telegramda işi ne ? Eşiniz üç yaşında çocuk değilse inanmaması lazım. Eşiniz baya sallıyo ya bana eşiniz ankara pavyonlarına ufak bir ziyaret yapmış gibi geldi kadına böyle de inanır demiştir kadın da aynen okumuş sana hikayeyi numara vermemek için de telegram vermiş senin elinde bi kullanıcı adı isim vs varsa telegramdan aramak aklına gelir mi ?Kullanıcı adıyla bulmuş kadın iş bahanesiyle yazdım diyor bana
Telegramda aradım ben kullanıcı adıyla yok instadan fotolarını beğenmiş ordan buldum yazdım kadınaİş bahanesiyle yazan insanın instagramda işi ne ? İnstagramdan yazabilecek birinin telegramda işi ne ? İşle ilgili şeylerin komple telegramda işi ne ? Eşiniz üç yaşında çocuk değilse inanmaması lazım. Eşiniz baya sallıyo ya bana eşiniz ankara pavyonlarına ufak bir ziyaret yapmış gibi geldi kadına böyle de inanır demiştir kadın da aynen okumuş sana hikayeyi numara vermemek için de telegram vermiş senin elinde bi kullanıcı adı isim vs varsa telegramdan aramak aklına gelir mi ?
Öyle kullanıcı adıyla bulunmaz diyorum zatenTelegramda aradım ben kullanıcı adıyla yok instadan fotolarını beğenmiş ordan buldum yazdım kadına
Bak sen nap biliyo musun eşinin telefonunu al kadına msj at de ki sen naptın ya dediklerim dışında bir şey mi söyledin sadece bunu yaz ve bekleÖyle kullanıcı adıyla bulunmaz diyorum zaten
Sen de tiktok ac bakalım ne diyecek. Kocan aranıyor her mecrada maalesefHerşeyde var olması ve atma yapma dediğim halde devam etmesi bağımlılık
Telegramda aradım ben kullanıcı adıyla yok instadan fotolarını beğenmiş ordan buldum yazdım kadına
tmmBak sen nap biliyo musun eşinin telefonunu al kadına msj at de ki sen naptın ya dediklerim dışında bir şey mi söyledin sadece bunu yaz ve bekle
Kadinla boşuna iletişime geçme Devil'in dediğini yap Adam uyurken al telefonu kadına yaz kocanın hesaptan
eşin beni tersledi instadan bulup fotolarını beğendim ama hiç konuşmadık alakamız yok eşinin suçu yok dedi
bütün hakaretleri kabul etti özürler diledi utanmadan hoşuma gitti yazdım dedi en son beni engelle dedi sonra kendisi engelledi
Ankara videosunu görüp yazdım diyor geçen hafta Ankara’ya gitti eşim iş için dedi aklım çok karışık sizce aldatıldımmı
Keşke tuvalete gitmeden telefonu elinize alıp baksaydınız mesajlara. Ankara'ya da gitmiş. Kadın da saçma sapan konuşmuş. Wcdeyken bazı mesajları silmiştir kadına da haber vermiştir. "Eşinin suçu yok alakamız yok, hiç konuşmadık" diyip bol keseden sallamış.2 kez eşimi uyandırıp sordum birazdan bakalım az daha uyuyum dedi sonra uyanıp 10 dkka tuvaletr girdi tabiki telefonla ardından yanıma geldi
Sazan gibi düşer hemen anlatır. Umarım bu herifi süründürür boşanır konu sahibi.Bak sen nap biliyo musun eşinin telefonunu al kadına msj at de ki sen naptın ya dediklerim dışında bir şey mi söyledin sadece bunu yaz ve bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?