Telegram dan eşime gelen msj

Siz eşim bana bir açıklama yapsın ben de inanayım istemişsiniz. Yoksa o mesajı görüp şüphelendiğinizde okurdunuz o kadar beklemezdiniz. Eşiniz uyanınca telefonla tuvalete gitmiş gelmiş ohooo. Sonra da size istediğiniz açıklamayı yapmış işte. Ama doğru olmadığını siz de biliyorsunuz ki içiniz rahatlamamiş. Bence siz daha fazla deşmeyin inanın gitsin. Ankara gezisinde sizi aldatmişsa kavga etmek dışında bir şey yapacak gibi durmuyorsunuz. Yoksa en baştan eşinize bahane bulması için zaman vermek yerine doğruyu öğrenmek isterdiniz.

Hikaye geç ya telegramdan numarası ya da kullanıcı adı olmadan kimse kimseyi bulamaz baya konuşmuşlar

Kullanıcı adıyla bulmuş kadın iş bahanesiyle yazdım diyor bana
İş bahanesiyle yazan insanın instagramda işi ne ? İnstagramdan yazabilecek birinin telegramda işi ne ? İşle ilgili şeylerin komple telegramda işi ne ? Eşiniz üç yaşında çocuk değilse inanmaması lazım. Eşiniz baya sallıyo ya bana eşiniz ankara pavyonlarına ufak bir ziyaret yapmış gibi geldi kadına böyle de inanır demiştir kadın da aynen okumuş sana hikayeyi numara vermemek için de telegram vermiş senin elinde bi kullanıcı adı isim vs varsa telegramdan aramak aklına gelir mi ?

Telegramda aradım ben kullanıcı adıyla yok instadan fotolarını beğenmiş ordan buldum yazdım kadına

Herşeyde var olması ve atma yapma dediğim halde devam etmesi bağımlılık
Sen de tiktok ac bakalım ne diyecek. Kocan aranıyor her mecrada maalesef

O telefonu adama geri vermeyecektin 10 dakikada senaryoyu yazmış ikisi.

Kadinla boşuna iletişime geçme Devil'in dediğini yap Adam uyurken al telefonu kadına yaz kocanın hesaptan

Telegramda rehbere izin verilmezse ve nick yoksa kimse kimseyi bulamaz önceden konusmuslar

eşin beni tersledi instadan bulup fotolarını beğendim ama hiç konuşmadık alakamız yok eşinin suçu yok dedi
bütün hakaretleri kabul etti özürler diledi utanmadan hoşuma gitti yazdım dedi en son beni engelle dedi sonra kendisi engelledi
Ankara videosunu görüp yazdım diyor geçen hafta Ankara’ya gitti eşim iş için dedi aklım çok karışık sizce aldatıldımmı

2 kez eşimi uyandırıp sordum birazdan bakalım az daha uyuyum dedi sonra uyanıp 10 dkka tuvaletr girdi tabiki telefonla ardından yanıma geldi
Keşke tuvalete gitmeden telefonu elinize alıp baksaydınız mesajlara. Ankara'ya da gitmiş. Kadın da saçma sapan konuşmuş. Wcdeyken bazı mesajları silmiştir kadına da haber vermiştir. "Eşinin suçu yok alakamız yok, hiç konuşmadık" diyip bol keseden sallamış.

Hikaye yazmışlar ya. Adam uyuma bahanesiyle bunu düşünüp banyoya girdiğinde kadına yazmış böyle böyle de diye. Hiç inandırıcı değil.

Kadın instagramda benimle olanlar hariç eşimin fotograflarını beğenmiş diyorsun.

Ayy özür dilerim baba hakaretler et ama eşin benimle iletişim kurmadı, hiç suçu yok diye alttan alacak bir kadın bunu yapar mıydı sence? Eşinle iletişimi koparmamak için onun dediği gibi davranıyor şu anda. Aralsrı bozulsa gelir sana dökülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…