- 22 Mayıs 2019
- 406
- 863
- 103
Kesinlikle katılıyorum bende araba falan izlese belki bir nebze ama böyle sürekli sürekli olmaz tiktok insta falanBir haltlar yemiş. Büyük ihtimal telefonda kadını tembihlemiş bunu bunu de diye.
Kaç yaşına gelmiş evli barklı adamın tiktok kaydırması zaten çok şüpheli bence.
evet hem normalde yardım etmemesine üzüldüm hemde bu şekilde olmasınaNormalde bana yardım etmez ama o gün kahvaltıyı beraber hazırladık dediniz ya tamam dedim bu benim için yeterli oldu. Eşiniz bir şeyler karıştırmış.
Ya bu erkeklerin telefona olan bağımlılığı beni krize sokuyorMerhaba! Bayanlar konu hakkında sizlere sorum var geçen hafta sonu pazar günü sabah 10’da eşime msj geldi bakma isteği duydum ve telegramda sadece ekranda kbr takma ismiyle bir kadın msj atmış 2 kez eşimi uyandırıp sordum birazdan bakalım az daha uyuyum dedi sonra uyanıp 10 dkka tuvaletr girdi tabiki telefonla ardından yanıma geldi bu arada annemler bende misafir şehir dışından geldiler ve sesimizi duymasınlar diye gayret gösteriyorum yanıma geldi sonra kadının attığı msjı açtı bak aşkım iş için yazmış dedi hatam şu oldu dkkasına bakmadım msjda günaydın faturayı sizin adınıza kesiyorum diye bir msj alakasız eşim Allah Allah ya diyerek müdürünü aradı müdürü açmadı ses kaydı yolladı felan ve sonra hatalıymış gibi hiç kahvaltı hazırlamayan insan benimle kahvaltı hazırladı akşam ben şüphe ettiğim için insta beğenilerine baktım bide ne görüyüm kadın eşimin fotolarını beğenmiş benle olanları değil tabiki instadan kadına yazdım kadın bana 1 saat sonra döndü sen kimsin diye bana yazdığı şu eşini tiktokta gördüm Ankara’ya giderken bi video atmış ona yorum yaptım ama eşin görmedi yazmadı sonra telegramdan buldum iş bahanesiyle konuşmak için yazdım eşin beni tersledi instadan bulup fotolarını beğendim ama hiç konuşmadık alakamız yok eşinin suçu yok dedi bende tabiki insnmadim ve ağzıma geleni söyledim bütün hakaretleri kabul etti özürler diledi utanmadan hoşuma gitti yazdım dedi en son beni engelle dedi sonra kendisi engelledi eşim benim suçum yok diyor kadın İstanbul’da yaşıyorum diyor ama Ankara videosunu görüp yazdım diyor geçen hafta Ankara’ya gitti eşim iş için dedi aklım çok karışık sizce aldatıldımmı bide kadın düşünecek uzun süre yazdı o anda eşimde telegramda çevrimiçiydi acaba bunları yaz mı dedi kadına akşamdan beri sanki ben suçluymuşum gibi eşime bana güvenmiyormusun diye tripli suçum ne diyor yalnız tüm sosyal ağlarda bar eşimin hesabı ve herkese açık gönderileri bende bunları kapatacaksın dedim bakalım kapatacakmı zor ama çünkü bağımlı kendisi tel asla elinden düşmüyor tuvaletr mutfağa heryere yanında ayrıca ters koyuyor fikirlerinizi alabilirmiyim
Al isteee olaya bak... Yemin ederim o kadar igrenc bir muhabbet ki bu . Genel anlamda söylüyorum. Yani böyle şeyler insanın içini oyle kemiriyor ki, adam suçsuzsa bile insan şüphe duymaya basliyor her seyinden. Hay lanet gele, su sosyal medyada takilmayin kardesim ya. Evli barkli insanlarin telegram, tiktok bilmem ne.. Ne isi var buralarda !? Bir de hesabi han kapısı gibi acik olan insanlara ayar oluyorum. Ne bokuna yaaaaa !?Merhaba! Bayanlar konu hakkında sizlere sorum var geçen hafta sonu pazar günü sabah 10’da eşime msj geldi bakma isteği duydum ve telegramda sadece ekranda kbr takma ismiyle bir kadın msj atmış 2 kez eşimi uyandırıp sordum birazdan bakalım az daha uyuyum dedi sonra uyanıp 10 dkka tuvaletr girdi tabiki telefonla ardından yanıma geldi bu arada annemler bende misafir şehir dışından geldiler ve sesimizi duymasınlar diye gayret gösteriyorum yanıma geldi sonra kadının attığı msjı açtı bak aşkım iş için yazmış dedi hatam şu oldu dkkasına bakmadım msjda günaydın faturayı sizin adınıza kesiyorum diye bir msj alakasız eşim Allah Allah ya diyerek müdürünü aradı müdürü açmadı ses kaydı yolladı felan ve sonra hatalıymış gibi hiç kahvaltı hazırlamayan insan benimle kahvaltı hazırladı akşam ben şüphe ettiğim için insta beğenilerine baktım bide ne görüyüm kadın eşimin fotolarını beğenmiş benle olanları değil tabiki instadan kadına yazdım kadın bana 1 saat sonra döndü sen kimsin diye bana yazdığı şu eşini tiktokta gördüm Ankara’ya giderken bi video atmış ona yorum yaptım ama eşin görmedi yazmadı sonra telegramdan buldum iş bahanesiyle konuşmak için yazdım eşin beni tersledi instadan bulup fotolarını beğendim ama hiç konuşmadık alakamız yok eşinin suçu yok dedi bende tabiki insnmadim ve ağzıma geleni söyledim bütün hakaretleri kabul etti özürler diledi utanmadan hoşuma gitti yazdım dedi en son beni engelle dedi sonra kendisi engelledi eşim benim suçum yok diyor kadın İstanbul’da yaşıyorum diyor ama Ankara videosunu görüp yazdım diyor geçen hafta Ankara’ya gitti eşim iş için dedi aklım çok karışık sizce aldatıldımmı bide kadın düşünecek uzun süre yazdı o anda eşimde telegramda çevrimiçiydi acaba bunları yaz mı dedi kadına akşamdan beri sanki ben suçluymuşum gibi eşime bana güvenmiyormusun diye tripli suçum ne diyor yalnız tüm sosyal ağlarda bar eşimin hesabı ve herkese açık gönderileri bende bunları kapatacaksın dedim bakalım kapatacakmı zor ama çünkü bağımlı kendisi tel asla elinden düşmüyor tuvaletr mutfağa heryere yanında ayrıca ters koyuyor fikirlerinizi alabilirmiyim
Bırakmıyorumda yoruldumAdam bir de telefonun yüzünü hep kapalı bırakıyor gittiği her yere götürüyor sen bu işin peşini bırakma kardeşim
Bırakmıyorumda yoruldumAdam bir de telefonun yüzünü hep kapalı bırakıyor gittiği her yere götürüyor sen bu işin peşini bırakma kardeşim
evet ben yapamıyorum kendimden yakıştırmamTiktok kullanan erkek mi olur ya
O kadar belli ki amaç
Hadi bekar olsa bir derece ama bir derece
Evli erkek ne arar tiktokda
Misal siz evli bir hanım olarak açıp video koysanız herkese açık bir de gönlü olur mu eşinizin
Kapatmaz hesaplarını diyorsunuz Allah yardımcınız olsun
İçim içimi yiyorAl isteee olaya bak... Yemin ederim o kadar igrenc bir muhabbet ki bu . Genel anlamda söylüyorum. Yani böyle şeyler insanın içini oyle kemiriyor ki, adam suçsuzsa bile insan şüphe duymaya basliyor her seyinden. Hay lanet gele, su sosyal medyada takilmayin kardesim ya. Evli barkli insanlarin telegram, tiktok bilmem ne.. Ne isi var buralarda !? Bir de hesabi han kapısı gibi acik olan insanlara ayar oluyorum. Ne bokuna yaaaaa !?
İnanın kandırdığını zannediyor yeminlerle ama kanmadım o ayrıTiktokta görüp instada bulmak falan cok çaba harcanması gereken işler. Üstelik sonrasında telegramdan saçma bir mesaj faturayla ilgili.
Üstüne birde bana güvenmiyorsun tribi
Cok pardon da neyine güveneceksiniz?
Telegramda numarasını bilmese mesaj atabilir mi?
Belli ki eşiniz masum değil
Aynen böylelerinin söylediği yalanlar da hep böyle sıfır iq oluyor bari altına link filan yazdırıp spam eskort reklamı süsü verseydin Telegramdan ne iş konuşmasıBi de biri bana telegramdan fatura sizin adınıza şu bu yazsa müdürümü aramam bile dolandırıcı der geçerim resmi işlerle telegram ne alaka fatura kes al ver yaptığım adamın kızın telegramda ne işi var kurgu olduğu anlık yalan olduğu belli
Neymişte telegramdan o bahaneyle ulaşıp sohbet etmek istemiş kadınAynen böylelerinin söylediği yalanlar da hep böyle sıfır iq oluyor bari altına link filan yazdırıp spam eskort reklamı süsü verseydin Telegramdan ne iş konuşması
EvetTik tok nedir ya? O mecrayı kullanan adama saygı bile duymam, adam her yerde aranıyor.
İnternetten bulaşan kadın işin nesini bahane etsin iş arkadaşı değil ki. ne olur konuşalım çok beğendim evli olman umurumda değil vs yazardı anlattığı tarz hikaye gerçek olsa. Yine sıfır iq toparlama hareketleri ve yalanları.Neymişte telegramdan o bahaneyle ulaşıp sohbet etmek istemiş kadın
Gitti orada yaptı bişeylerAdama bak ya açıklama yapmadan tuvalete de alıyor telefonu telefonu bırakıp da girecekti o kapıyı kırardım herhalde
Evet bende biliyorumNe tesadüfse eşin wcden çıktıktan sonra telegramdan fatura muhabbeti dönüyor sana gösteriyor bunuhikayenin başından sonuna kadar her şeyi eşin planlamış kadında bunlara uymuş. Üzgünüm konu sahibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?