Telegram dan eşime gelen msj

Ikisinin de aynanda ankarada olmask tesaduf mu yani bilemedim sosyal medyada birbirini yakinda olanlari bulma ozelligi var mi uygulamlarda. Tamamen denk gelme mi. Sosyal medyam yok o yuzden bir haberim sacma sorular sormus olabilirim
Şöyle kadın bana laf çevirip ben İstanbul’da yaşıyorum dedi

Şöyle kadın bana laf çevirip ben İstanbul’da yaşıyorum dedi
Eğer eşin sosyal medya kulanıyorsa sende onun hesabını kulan
Sende açık kalsın eşinin telefonundan da onayla ki ona bildirim gitmesin
Arşif bölümü var telegram da gizli herhangi bir şey gördün mü?
Eşiniz sosyal medya kullanmayı seviyor veya bagımlısa siz de onın hesaplarını kulanın zaten şuphe varsa foyası ortaya çıkar
Birde biraz bekleyin olay yeni olduğu için eşiniz siz şüphe ettiğiniz için aldatıyorsa en az 1 hafta karşı taraf ile komışmayı bırakır

Arşivlenmiş msjlar evet doğru

Telegram dünyasının gerceklerinden bahsedeyim. Oradaki kadınlar hicbir erkegin evli olup olmadıgına takılmıyor. Özellikle evlilerin takıldıkları bir platform. Grubumuz vardı yeni yeni kisiler giriyordu evli cocuklu erkek arkadasıma bile cok kadın yazıyordu ordakiler takmaz erkegin medeni halini cok.

Şu telegram nedir inan bilmiyorum kullanmıyorum ve kullandırtmıyorumda.

Sosyal medya yuva yıkar berbat bişey.

Ne bileyim maç izlesinler , playstation oynasınlar, erkek arkadaşlarıyla çay kahveye gitsinler sosyalleşsinler kendi alanları tabi ki olsun, ama şu sosyal medyanın allah b*elasını versin.

Neyse yani bacım gayet bal gibi flörtleşiyor aldatıyor.. ben olsam büyük tepki koyar bi süre ayrı kalırdım. Yaptığı çok ayıp ben zaten anlamıyorum kadınlar saçını süpürge etse de memnun edemiyolar beklentileri ne bu erkeklerin..

İnsn bilmiyorum

Evet arşivlenmiş msj vardı farkettim

ben eşinize mesajın tesadüfen geldiğine inanmayanlardanım. Burada bir gariplik var. Sizi de kuruntu yapmakla suçluyor aslında suçlu olan kendisi bence

Canım çok yanıyor
Tahmin edebiliyorum üzüldüm yani saçma sapan şeylerin arkasından koşuyo bu erkek milleti. Bence biraz tepkini koy affetme hemen hatta hiç affetmemen gereken bi durum ama yine de senin hayatın senin kararların ayrılık söz konusu değilse bile senin aptal olmadığını ve ciddiyetini görmeli.

Bu her türlü yalandı bana oyun oynandı

Evet ben değilde yiğenim görmüş kilitli msjlar var iki adet dedi
Evet tgda mesaj kilitleme var arşiv özelliğide çok güçlü. Wp benzemez. Mesela konuşmaları hem karşı hemde kendinden anında silebilirsin.
Ayrıca tg sextingin kolay döndüğü bir platform zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…