Şöyle kadın bana laf çevirip ben İstanbul’da yaşıyorum dediIkisinin de aynanda ankarada olmask tesaduf mu yani bilemedim sosyal medyada birbirini yakinda olanlari bulma ozelligi var mi uygulamlarda. Tamamen denk gelme mi. Sosyal medyam yok o yuzden bir haberim sacma sorular sormus olabilirim
Eğer eşin sosyal medya kulanıyorsa sende onun hesabını kulanŞöyle kadın bana laf çevirip ben İstanbul’da yaşıyorum dedi
Arşivlenmiş msjlar evet doğruEğer eşin sosyal medya kulanıyorsa sende onun hesabını kulan
Sende açık kalsın eşinin telefonundan da onayla ki ona bildirim gitmesin
Arşif bölümü var telegram da gizli herhangi bir şey gördün mü?
Eşiniz sosyal medya kullanmayı seviyor veya bagımlısa siz de onın hesaplarını kulanın zaten şuphe varsa foyası ortaya çıkar
Birde biraz bekleyin olay yeni olduğu için eşiniz siz şüphe ettiğiniz için aldatıyorsa en az 1 hafta karşı taraf ile komışmayı bırakır
Bana Telegram çok iyi bilen biri lazım çünkü kadın kbr olarak görünüyor gelen msjda eşimmi kbr diye kaydetti yoksa kadınmı kullanıcı adı
Şu telegram nedir inan bilmiyorum kullanmıyorum ve kullandırtmıyorumda.Merhaba! Bayanlar konu hakkında sizlere sorum var geçen hafta sonu pazar günü sabah 10’da eşime msj geldi bakma isteği duydum ve telegramda sadece ekranda kbr takma ismiyle bir kadın msj atmış 2 kez eşimi uyandırıp sordum birazdan bakalım az daha uyuyum dedi sonra uyanıp 10 dkka tuvaletr girdi tabiki telefonla ardından yanıma geldi bu arada annemler bende misafir şehir dışından geldiler ve sesimizi duymasınlar diye gayret gösteriyorum yanıma geldi sonra kadının attığı msjı açtı bak aşkım iş için yazmış dedi hatam şu oldu dkkasına bakmadım msjda günaydın faturayı sizin adınıza kesiyorum diye bir msj alakasız eşim Allah Allah ya diyerek müdürünü aradı müdürü açmadı ses kaydı yolladı felan ve sonra hatalıymış gibi hiç kahvaltı hazırlamayan insan benimle kahvaltı hazırladı akşam ben şüphe ettiğim için insta beğenilerine baktım bide ne görüyüm kadın eşimin fotolarını beğenmiş benle olanları değil tabiki instadan kadına yazdım kadın bana 1 saat sonra döndü sen kimsin diye bana yazdığı şu eşini tiktokta gördüm Ankara’ya giderken bi video atmış ona yorum yaptım ama eşin görmedi yazmadı sonra telegramdan buldum iş bahanesiyle konuşmak için yazdım eşin beni tersledi instadan bulup fotolarını beğendim ama hiç konuşmadık alakamız yok eşinin suçu yok dedi bende tabiki insnmadim ve ağzıma geleni söyledim bütün hakaretleri kabul etti özürler diledi utanmadan hoşuma gitti yazdım dedi en son beni engelle dedi sonra kendisi engelledi eşim benim suçum yok diyor kadın İstanbul’da yaşıyorum diyor ama Ankara videosunu görüp yazdım diyor geçen hafta Ankara’ya gitti eşim iş için dedi aklım çok karışık sizce aldatıldımmı bide kadın düşünecek uzun süre yazdı o anda eşimde telegramda çevrimiçiydi acaba bunları yaz mı dedi kadına akşamdan beri sanki ben suçluymuşum gibi eşime bana güvenmiyormusun diye tripli suçum ne diyor yalnız tüm sosyal ağlarda bar eşimin hesabı ve herkese açık gönderileri bende bunları kapatacaksın dedim bakalım kapatacakmı zor ama çünkü bağımlı kendisi tel asla elinden düşmüyor tuvaletr mutfağa heryere yanında ayrıca ters koyuyor fikirlerinizi alabilirmiyim
İnsn bilmiyorumŞu telegram nedir inan bilmiyorum kullanmıyorum ve kullandırtmıyorumda.
Sosyal medya yuva yıkar berbat bişey.
Ne bileyim maç izlesinler , playstation oynasınlar, erkek arkadaşlarıyla çay kahveye gitsinler sosyalleşsinler kendi alanları tabi ki olsun, ama şu sosyal medyanın allah b*elasını versin.
Neyse yani bacım gayet bal gibi flörtleşiyor aldatıyor.. ben olsam büyük tepki koyar bi süre ayrı kalırdım. Yaptığı çok ayıp ben zaten anlamıyorum kadınlar saçını süpürge etse de memnun edemiyolar beklentileri ne bu erkeklerin..
Evet arşivlenmiş msj vardı farkettimEğer eşin sosyal medya kulanıyorsa sende onun hesabını kulan
Sende açık kalsın eşinin telefonundan da onayla ki ona bildirim gitmesin
Arşif bölümü var telegram da gizli herhangi bir şey gördün mü?
Eşiniz sosyal medya kullanmayı seviyor veya bagımlısa siz de onın hesaplarını kulanın zaten şuphe varsa foyası ortaya çıkar
Birde biraz bekleyin olay yeni olduğu için eşiniz siz şüphe ettiğiniz için aldatıyorsa en az 1 hafta karşı taraf ile komışmayı bırakır
Yeminler ettiğine bakma baya baya entrika yapmış mağduru oynuyor saçma sapan ergenler gibi.İnsn bilmiyorum
Canım çok yanıyorYeminler ettiğine bakma baya baya entrika yapmış mağduru oynuyor saçma sapan ergenler gibi.
Koy tekmeyi de görsün biraz etkiye tepki
Uyku uyuyamıyorumCanım çok yanıyor
evet zaten oben eşinize mesajın tesadüfen geldiğine inanmayanlardanım. Burada bir gariplik var. Sizi de kuruntu yapmakla suçluyor aslında suçlu olan kendisi bence
eşinizle konuştunuz mu konu sahibi var mı bir gelişme ?Uyku uyuyamıyorum
evet zaten o
Yok sadece konuyu kapattırıyor bu ara kafamı dinliyorum sonra tekrar konu açıcameşinizle konuştunuz mu konu sahibi var mı bir gelişme ?
Tahmin edebiliyorum üzüldüm yani saçma sapan şeylerin arkasından koşuyo bu erkek milleti. Bence biraz tepkini koy affetme hemen hatta hiç affetmemen gereken bi durum ama yine de senin hayatın senin kararların ayrılık söz konusu değilse bile senin aptal olmadığını ve ciddiyetini görmeli.Canım çok yanıyor
Bu her türlü yalandı bana oyun oynandıTahmin edebiliyorum üzüldüm yani saçma sapan şeylerin arkasından koşuyo bu erkek milleti. Bence biraz tepkini koy affetme hemen hatta hiç affetmemen gereken bi durum ama yine de senin hayatın senin kararların ayrılık söz konusu değilse bile senin aptal olmadığını ve ciddiyetini görmeli.
Arşiv kısmında diyosunuz dogru muyum?Bu her türlü yalandı bana oyun oynandı
Evet ben değilde yiğenim görmüş kilitli msjlar var iki adet dediArşiv kısmında diyosunuz dogru muyum?
Evet tgda mesaj kilitleme var arşiv özelliğide çok güçlü. Wp benzemez. Mesela konuşmaları hem karşı hemde kendinden anında silebilirsin.Evet ben değilde yiğenim görmüş kilitli msjlar var iki adet dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?