esım bana ılk gördüğüm kadına atlı cam dese bende o an ona dalarımHer çiftin ilişkisi böyle laubali/ özel şaka anlayışlı değil.
Mersi canimKolay gelsin
Aranızda 8 aylık hamileyken seks yapan kaç kadın var çok merak ediyorum. Ama öyle aman adamın gözü başkasına kaymasın veya gönlü olsun diye değil, ciddi ciddi kendini vererek yapan. Sayı epey azdır eminim çünkü burası sex and the city dizisinin seti değil gerçek hayat. Gerçekler öyle ovvv ben bi kadınım karnımda bebeğimi taşıyorum ve bu bana kendimi çok seksi hissettiriyor şeklinde tezahür etmiyor. Gerçekler 8 aylık hamileyken devamlı bebeği düşünmek ve düşünmekten öte her hareketini hissetmekten ibaret oluyor. Ödem, eklem ve kasık ağrılarını saymıyorum bile. Yapan varsa helal olsun. Geriye kalanların yorumları seks propagandası benim için.
Siz ne kadar guzel cevap vermissiniz.karsinizdaki insani tanimadan heleki evliligi hakkinda hic bir bilgi sahibi degilken o insanin birlikteligine laubali demek saygisizliktir.sizin tepkinize ve tepkinizi bu sekilde dile getirmenize son derece saygi duyarim.insanlarin olaylar karsisindaki bakis acilari farklidir.siz o lafa kirilirsiniz ben espri olarak karsilarim.ama asla hic kimsenin birlikteligine bundan oturu laubali deme curretini gormem kendimdeesım bana ılk gördüğüm kadına atlı cam dese bende o an ona dalarım
pardon da tatlım laubalı dıyen ben degılımSiz ne kadar guzel cevap vermissiniz.karsinizdaki insani tanimadan heleki evliligi hakkinda hic bir bilgi sahibi degilken o insanin birlikteligine laubali demek saygisizliktir.sizin tepkinize ve tepkinizi bu sekilde dile getirmenize son derece saygi duyarim.insanlarin olaylar karsisindaki bakis acilari farklidir.siz o lafa kirilirsiniz ben espri olarak karsilarim.ama asla hic kimsenin birlikteligine bundan oturu laubali deme curretini gormem kendimde
Biliyorum canim:))o yuzden yazdim zaten.sizin cevabiniz gibi bir cevap verilebilirdi ama o sekilde dusunuyorum diye laubali deme hakki yoktu gibisine.yoksa size lafim yok tam tersine cevabinizin hosuma gittigini soyledim:))pardon da tatlım laubalı dıyen ben degılım
pekııBiliyorum canim:))o yuzden yazdim zaten.sizin cevabiniz gibi bir cevap verilebilirdi ama o sekilde dusunuyorum diye laubali deme hakki yoktu gibisine.yoksa size lafim yok tam tersine cevabinizin hosuma gittigini soyledim:))
Çok abartmışsınız bence. Karısının sinirle yazılmış bir yorumu için (başka huylarını bilmeden,,hatta bilsek bile) çocuğu haketmiyor falan demek fazla değil mi... Allah nasip etmiş, olmuş neticede... çocuğu kocalarımız için yapmıyoruz ki üstelik... kaba bi espri yapmış,,, her kadının ahaha çok komik deyip geçeceği türden değil elbette ama çocuğu haketmeyecek kadar tü kaka da değil bence...Esas soru böyle bir adama neden 2.cocuk ?
Kesinlikle hak etmiyor.
Bebesiz halimde ki konusmalar bunlar...Arkadasim ben 2 ameliyat gecirdim bizzat. Hastalikta oldu saglikta oldu. Onlardan bahsetmiyorum zaten konu sahibinede hamileliginin problemli olup olmadigini sordum buyuzden. Ama bu durduk yere cani istememek bilmem ne benim anlayacagim bisey degil bizde boyle bir sorun yok. En fazla 1 -2 gun keyfin yoktur istemezsin ama uzun sureli isteksizlik bana hoş gelmiyor. Baska kadini begendiginide soylememis saptirip abartmayin sizde, laf carpmak istemis uzun zamandir gormedim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?